Komentari

endimion17.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • seoska idila

    a ja mislila da si nabavio psa... hm

    avatar

    30.09.2011. (07:26)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Dobio sam osjećaj kako ti je mozak nešto, a istovremeno kažeš kako smo mozak upravo mi. Dualitet? Čini mi se kao da ti je on od vremena na vrijeme na suprotnoj strani. Naravno da te takav može zajebati. Možda si ti na suprotnoj strani, jer on nema kuda, a ti si 'slobodan'.
    Prvi puta sam tu kod tebe i nemam izraženiju predodžbu zbivanja na ovom tvom prostoru. Vidim da si brz na mislima i da ideš široko.
    Svako Ti dobro... :)

    avatar

    30.09.2011. (09:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Sadako kako ne shvaćaš da su te sve ove godine ateizma došle na naplatu, pokaj se! :)

    avatar

    30.09.2011. (09:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    stvar mi ovako na prvu zvuči sasvim ok, doduše gledah dokasno onu pseudoznanstvenu tele-novelu 11.sat i grad čije građane proganjaju munje (ne znam što mi bi) pa se i ja nerazjašnjivo probudih u zoru slušajući do svanuća zvukove zavijajuće bure i ono specifično zviždanje ispod slabo brtvljenih vrata. sve više kužim ljude koji spavaju s maskom na licu i nabavljaju čepiće za uši ;0)

    avatar

    30.09.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • jelen

    možda bi mogao pomoći jedan egzorcizam u vidu M. Mansona, Metallice, AC/DC, Clash-a, Mikea Nessa tj. ako nije jako moćan demon u pitanju, a ako se utvare opet pojave onda djela umjetnika poput Sepulture, Henry Rollinsa... Egzorcizam glazbom... hm, sad si mi baš dao za razmišljati ;-)

    avatar

    30.09.2011. (15:36)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Imam takve snove nakon čudnih filmova i čudne glazbe. Ove godine sam sanjala kako me hoće progutati crna rupa, kako su neke mačke bolesne i hoće ući u kuću, na krovovima kuća sela vise kosturi, a mjesec se pretvorio u morbidnog klauna.
    Nakon teških horora sanjam i gore stvari nakon kojih se pitam je li sa mnom sve u redu i tako... znam da je to samo posljedica mog ludog "konzumiranja" svega što mi padne pod prste i oči. Već sam se navikla na gadni strah oko 4 ujutro kada se pitam hoću li se san nastaviti, a ujutro opet sve bude ok. Lijepo je znati da se i drugi ljudi znoje od straha u krevetu.

    avatar

    03.10.2011. (13:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...