Ziki divno je da smo obje opet tu!!! Nadam se od sveg srca da je teško razdoblje o kojem govoriš iza tebe i da je pred tobom neki novi put i neke nove radosti. Tako valjda mora biti u životu koji je vječna mijena. Kad je noć najcrnja, onda počinje svitanje.... Inače i ja volim biti šipak. Kao i sve čajeve iz našeg okruženja. Filter čajeve sam izbacila iz uporabe. Svo bilje sama pronalazim, berem i sušim, a zatim spremam u papirnate vrećice ili staklene teglice. Možda je malo više posla, ali je korist višestruka. Puno bolji okus i aroma čaja, potpuno prirodno i bez ikakvih primjesa koje bi se mogle zateći u filter vrećicama. Hvala ti na informaciji o tome kako pripraviti čaj od šipka jer to nisam znala. Pokušat ću ga sljedeći put upravo tako pirpremiti. (Na žalost, ne znam gdje u svojoj blizini nabrati šipak pa ga kupujem u rinfuzi u biljnim ljekarnama ili bolje opremljenim trgovinama.)
21.09.2011. (11:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Draga Ziki, radujem se Tvom povratku, i iskreno se nadam da je ono najgore jednom za uvijek iza Tebe! Volim i ja divlju ružu, s jedne strane, ko i Ti, zbog pekmeza i čaja, ali s druge strane i zato što je takva neosjetljiva, jednostavna, a ipak i baš snažna biljka. A podsjetio me ovaj Tvoj post i na neki mali roman drage mi (bosanske) autorice Nure Bazdulj.Hubijar, jer naslov istog zapravo je "Rosa canina" a to je zapravo tek latinski naziv za divlju ružu... Želim Ti od srca svega najboljega i ostavljam Ti srdačne pozdrave tu...
ps.: možda si već primijetila, da se nekako rijeđe družim tu preko blogova zapravo i samoj meni nije baš jasno "zašto?" , ali nadam se, da će to uskoro biti malo bolje...
24.09.2011. (22:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bastet
Ziki divno je da smo obje opet tu!!!
Nadam se od sveg srca da je teško razdoblje o kojem govoriš iza tebe i da je pred tobom neki novi put i neke nove radosti. Tako valjda mora biti u životu koji je vječna mijena. Kad je noć najcrnja, onda počinje svitanje....
Inače i ja volim biti šipak. Kao i sve čajeve iz našeg okruženja. Filter čajeve sam izbacila iz uporabe. Svo bilje sama pronalazim, berem i sušim, a zatim spremam u papirnate vrećice ili staklene teglice. Možda je malo više posla, ali je korist višestruka. Puno bolji okus i aroma čaja, potpuno prirodno i bez ikakvih primjesa koje bi se mogle zateći u filter vrećicama.
Hvala ti na informaciji o tome kako pripraviti čaj od šipka jer to nisam znala. Pokušat ću ga sljedeći put upravo tako pirpremiti. (Na žalost, ne znam gdje u svojoj blizini nabrati šipak pa ga kupujem u rinfuzi u biljnim ljekarnama ili bolje opremljenim trgovinama.)
21.09.2011. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M.H.S.
Draga Ziki,
radujem se Tvom povratku, i iskreno se nadam da je ono najgore jednom za uvijek iza Tebe! Volim i ja divlju ružu, s jedne strane, ko i Ti, zbog pekmeza i čaja, ali s druge strane i zato što je takva neosjetljiva, jednostavna, a ipak i baš snažna biljka. A podsjetio me ovaj Tvoj post i na neki mali roman drage mi (bosanske) autorice Nure Bazdulj.Hubijar, jer naslov istog zapravo je "Rosa canina" a to je zapravo tek latinski naziv za divlju ružu... Želim Ti od srca svega najboljega i ostavljam Ti srdačne pozdrave tu...
ps.: možda si već primijetila, da se nekako rijeđe družim tu preko blogova zapravo i samoj meni nije baš jasno "zašto?" , ali nadam se, da će to uskoro biti malo bolje...
24.09.2011. (22:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
M.H.S.
Samo malo da Ti mahnem iz daljine, te ostavljam Ti ovdje srdačan pozdrav pun najboljih želja za Tebe
29.09.2011. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...