Komentari

blackenslostdreams.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Porculanska lutka

    I ja sam voljela jednom iskreno i jako i još uvijek volim, ali sada se ponovno učim živjeti u samoći. Mislim da čovjek treba naučiti voljeti sebe i trenutke samoće, tako da ne pobrka ljubav sa potrebom.
    Osmijeh ostavljam

    avatar

    28.09.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  • Nitt

    Hvala na lijepom komentaru^^
    Činim sve kak bi se što duže zadržala unutar tog svog svijeta.

    Divan ti je post.
    Jesen je prelijepa.
    Kao da ima neku priču, svaki požutjeli list nosi nešto posebno.
    Čitajući post , najviše mi je ostala u sjećanju ova rečenica ''Hoću li svoju priliku dobiti ili u samoći na kraju umrijeti?''

    Sam si samo kad tako sam odlučiš.

    avatar

    30.09.2011. (23:05)    -   -   -   -  

  • Norra Šahini

    JEBEMU MATER!!!! napisala sam bila tako dugi i lijep komentar i nakraju mi se obriše. kvragu. :@
    no dobro smirimo se sad :D idem ti ponovno napisat.
    DAKLE!

    Čitala sam tvoj post. I ima jedna rečenica kod koje si rekao:
    '' Jer ti si jedina iz crnog, negativnog i vječno depresivnog mene izvukla ono lijepo. '' Vidiš blacken to isto što ti govoriš svojoj prvoj ljubavi to je meni rekao jedna meni jako posebna osoba. Njega nikome nedam iako ga nema. Uzasno mi znaci. Takvo nesto je on meni rekao i ja to pamtim. Rekao je nesto poput: '' s tobom je meni tako lako biti svoj. '' i tako mi prokleto nedostaje sve to.. koliko god bilo teško zbog gubitka nekog tako meni bitnog nisam se predala več nešto naučila iz toga svega. postala sam jača. život gazi ali te čini snažnijim. naučiš mnogo toga! Ti možda jesi usamljen i tuzan jer si sam i jer nemaš nekoga tko će biti s tobom i moći izdrzati tvoju prošlost i dočekati bolju sadašnjost s tobom. ali to ne znači da ta osoba neće doći. ti zelis nekog s kim ćeš vječno biti i tko će te neizmjerno bez straha voljeti. trebaš nekog snažnog tko će moći s tobom i tko će te čuvati od alkohola. koliko god tebe godine i alkohol gazio nisi tako loše. iako se doimaš tako i gledaš na sebe kao loše ti to nisi. zapravo si jako dobra osoba. i dosta si meni sličan zapravo... imaš nešto u sebi.. zato sam ti bila rekla da zelim s tobom napisat nesto. ali imao si ruku u longeti i nisi mogao. neka neka ulovit ću ja tebe več jednom. :D pa ćemo zajedno napisat nešto tako lijepo da će bit ono wow. vidit ces. :)

    no ugl. da skratim priču.
    da bi dobio to što trazis a to je ljubav i nesto posebno to trebas cekati. neznam koliko. zbilja neznam. u tome i je čar. ta muka koju sad prolazis bit če nagrađena kad tad. imaj strpljenje i volje. mjenjaj sebe. ne obaziri se na druge. nisu vrijedni zbilja. bitan si samo ti. TI I ONA OSOBA DO KOJE TI JE STALO. ako je nema doći će. samo se strpi. potrazi ju ako pozelis. imaj strpljenja. molim te ne predaj se jer to samo kukavice rade. cijenim one koji se bore i koji se nedaju. Ti meni uvijek napišeš kako lijepe komentare da ono... uzasno mi znas pomoc. i bas te ocu upoznat jednom. al to tek kad se preselim u viroviticu. A to je jos malo :) eto. čitamo se? naravno da se čitamo! uzivaj mi i drzi mi se. neka te glazba ljubi dok ne dođe djevojka :)

    avatar

    01.10.2011. (16:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...