Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • yyyy

    kad će bit malo manje priče o politici .. i strankama .. a malo više tema kao ova gore npr. .. ili

    odnosno kad će se malo pričati o tome kako nam cijeli grad smrdi za poludit , za obolit od smrada i to svaka njegova ulica .. bravo službo nadležna za to .. neću ni ime da vam izgovorim

    zašto se razmišlja o tome da nam i košarkaško igralište pretvore u parking , zato da bi navijači GIGANTSKOG mnk Vrgorca mogli doć do dvorane lakše .. .. prekrasna ideja koja se lagano pojavila - šime istraži to ..

    zašto je požar gorio 7 dana umjesto 1 dan - sasak istraži to :)

    zašto je cesta poslije asfaltiranja i mijenjanja cijevi ostala sa još više rupa i oštećenja .. fascinantno- na rubu znanosti

    šta je s koševima u dvoranu .. jesu li samo postavljeni ili će imati nekog smisla .. hoće li itko igrati košarku .. klub ? igrači? novosti molim ..

    hoće li itko sankcionirati motoriste po gradu što voze preko 150u srid bila dana bez kacige naravno ...cajci ujedinite se

    hoće li se cesta do koteza odnosno do kokorića završit u ovom stoljeću ...

    hoće li itko savjetovat urednika dragog nam bloga da malo pretjeruje kad je riječ o napadima i pogotovo šprdanjem na račun vladajuće koalicije , posebno na državnom nivou , jer te imam osjećaj ljudi sve manje ozbiljno shvaćaju , a kukuriku alternativa nam i nije baš svijetla . .. pojačaj malo domaće teme

    itd...itd...

    pozdrav

    avatar

    19.09.2011. (13:35)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @yyyym, čitaš Vrgoračke novine? Pa domaće teme su okosnica moga pisanja. Oprosti što nekad malo prekardašim ovdje, ali eto, triba i to. Pričama iznad smo se već bavili, a hoće i dalje. Nekim više, nekima manje. Ne spominji mi cestu prema Kotezima, to me toliko izludilo i toliko smo uništili aute, da čovjek više nije pametan. Radovi su započeli za Uskrs postavljanjem vodovoda, i u tom vremenu malo se cijevi postavile, pa se nije radilo ništa mjesecima, pa se onda opet malo postavljaju priključci, pa se opet ne radi ništa. Sramota da ne može bit veća. Vidjeti ćemo i ostalo. Vidim - nova kanalizacija, veći smrad. Valjda tako piše na deklaraciji cijevi! :) Što se tiče motorista, evo policajci samo što nisu počeli uvodit red. Čekaju pojačanja! :)

    avatar

    19.09.2011. (17:20)    -   -   -   -  

  • ?

    Već kad spominjemo vruće teme u našem gradu,da li netko zna što se dešava oko zaposlenika na naplatnim kućicam u HAC i što će biti sa time?Dal li će biti ponovo kao i sve do sada "tresla se brda rodio se miš" rekli bi stari ljudi!!!!

    avatar

    19.09.2011. (18:28)    -   -   -   -  

  • ja

    ff

    avatar

    19.09.2011. (20:40)    -   -   -   -  

  • ja

    Evo proguta mi komentar prije. Zanima me tko je Mate Raos...ništa ne mogu o njemu naći na netu. Samo mi nemoj reći da si o tome pisao u nekom broju VN :)

    avatar

    19.09.2011. (20:42)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Nažalost, o njemu znam vrlo malo. Uspio sam nabaviti samo njegovu knjigu "Bijela lisica", i to je zapravo sve. Ako nešto saznam detaljnije, sve će bit napisano. Mi naprosto nemamo institucije koja bi se bavila i istraživanjem takvih stvari, a ja naprosto ne stignem koliko bi želio.

    avatar

    19.09.2011. (21:47)    -   -   -   -  

  • boko

    Eto prilike da netko napiše pametan komentar na pitanje "Tko je Mate Raos"

    avatar

    20.09.2011. (12:02)    -   -   -   -  

  • ja

    Moram priznati da sam razočaran jer imamo nagradu i ulicu pod tim imenom, a da većina svita uopće ne zna, tko je taj čovjek? Evo prilike da bar netko od obitelji ovog pisca nešto o njemu napiše. Samo sam našao ovo:
    http://www.imdb.com/name/nm1224756/

    avatar

    20.09.2011. (14:50)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ovo je što znam - oprostite što ne znam više.
    Mate Raos je rođen 17. kolovoza 1931. u Kninu, a umro 17. rujna 1990. u Splitu. Napisao je knjige "Ratnici" 1961. godine i "Bijela Lisica" 1969. godine.

    Ma ne želim biti grub, ali kad su već organizatori pokrenuli ovu nagradu, onda su se morali pobrinuti i za biografiju. Npr. u subotu je tamo bila Raosova unuka. Da sam znao da se nitko nije bavio Raosovom biografijom, ispitao bih ju svaku sitnicu o djedu, tražio bih i fotke (to je ipak prvorazredna vrgorska ličnost, doduše nepoznata). Štoviše, evo idem zvat Juru Divića da mi da mail i broj mobitela od unuke Mie, pa ćemo nešto napisat. :)

    avatar

    20.09.2011. (16:56)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Evo, Jure Divić je obećao javiti kontakte unuke pa kad sve to dođe, probat ćemo nešto nać i napisat. Kad god bude, sve će bit ovdje na blogu. Pozdrav.

    avatar

    20.09.2011. (17:10)    -   -   -   -  

  • ja

    Točno, potpisujem...propust je to organizatora. Hvala za tvoju angažiranost oko mog upita!

    avatar

    20.09.2011. (19:06)    -   -   -   -  

  • maslinapjesmaloza

    Mnogi Vrgorčani (pogotovo oni na vlasti) skakuću , gotovo u svim prilikama, najčešće oko stranaca (posebice ako su nehrvati), a na domaće se često poseru-nekažnjeno!
    Pa, vi gospodo, čak ne znate tko je veliki (a skromni) gospodin Mate Raos, ne znate kako je izgledao, kako je živio, gdje je živio...
    Mogli biste mu na kuću u Škuljima, makar za rođendan, svake godine staviti buket cvića!
    Ali zato dobro znate tko, n.pr., najčešće svraća u kafić-taj i taj i što je taj u polupijanom ozračju izvalio protiv ove ili one stranke...

    avatar

    01.10.2011. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...