Komentari

mindbuilding.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • blade777

    Zlatna formula leži u racionalizaciji.

    Koristiti sve po vlastitom izboru, ali ne zaboraviti da su sva ta tehnološka otkrića i dostignuća, zato da služe nama, onda kada mi to želimo i na način kako mi to želimo.
    Jednostavnom primjenom koncepta prihvatljivijeg izbora; Ukoliko mi je bolje ležati na travi i gledati u nebo, učinit ću tako, a ako više volim provoditi vrijeme pišući, opet ću učiniti tako.

    Treba samo činiti ono što čovjeka ostvaruje kao sretno i zadovoljno biće...i to je to.

    avatar

    15.09.2011. (11:30)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Izvrstan post! Potpisujem!

    avatar

    15.09.2011. (22:18)    -   -   -   -  

  • praktikum

    na cigaretama se može vidjeti dosta natpisa za koje bi se moglo reći da više štete nego cigareta, zamisli kad 20 puta dnevno pročitaš "'pušenje izaziva rak''... brrrr....

    avatar

    18.09.2011. (12:46)    -   -   -   -  

  • ziki

    Dugo me nije bilo ali me jako raduje da si ti ponovo tu.
    Isto tako me je obradovao ovaj post jer govori upravo o tome kako nas tehnologija ne može usrećiti upravo suprotno na određenom stupnju razvoja, umjesto da nam olakša život, ona nas opterećuje i otuđuje. Postali smo tehnološki robovi i jedino osvješćivanje tu može pomoći.
    Veliki pozdrav

    avatar

    20.09.2011. (20:18)    -   -   -   -  

  • bastet

    Hej Ziki, draga, divno te opet čitati!!! Veeliki pozdrav1 :))))

    avatar

    21.09.2011. (11:10)    -   -   -   -  

  • mi rastemo

    E di su ti dani..... Sjećam se i redova, uvijek se nešto kupovalo u redovima od rana jutra, kava, crni kruh, benzin.... crtić samo u 7.15 prije dnevnika... draga hvala ti za predivan komentar kod mene, pozdrav!

    avatar

    22.09.2011. (01:29)    -   -   -   -  

  • tarantula_hr

    bojim se da ne moramo ici toliko daleko u proslost....imam 22 godine i potpuno sam se pronasla u postu...
    zadnji dan skole svi bi trcali na livadu ispred zgrade i igrali se dok ne padne mrak, a onda molili mamu za jos pet minuta, jer, tek smo se zaigrali....
    coporativno smo isli kucati prijateljima na vrata s legendarnom recenicom "hoces van?" a danas nam je tesko poslati i sms....
    ne sjecam se kada je zadnji puta moj mladi brat doveo prijatelja kuci da se igraju....ni nema igracke....

    zalosno je to...

    avatar

    23.09.2011. (19:39)    -   -   -   -  

  • bastet

    tarantula_vk -
    Hvala ti na posjeti, sad kad si mi se javila, moram i ja doletjeti do tebe!
    Inače, šokirale su me tvoje godine i tvoji komentari! Ne mogu vjerovati da se toliko promijenilo u posljednih desetak godina, da smo tako brzo i toliko negativno postali "sami"
    Pozdrav, čini mi se Slavonki od Slavonke :))))

    avatar

    25.09.2011. (16:55)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Dobra večer:). Svaki put kada odem s prijateljicama u Portanovu imamo jedno te isti razgovor: nedjeljom smo bili u prirodi, a vidi nas sada: više se ne divimo drveću, nego odjevnim predmetima. I unatoč tome što vrtimo jedno te istu priču, ko zavraga, svake nedjelje završimo u Portanovi:).
    Ali bit ću iskrena, nisam ni ja neki tip za prirode, više volim biti u civiliziranom objektu i biti u njemu KRAJ prirode;).
    Neki dan sam razmišljala koliko mi je drago što ne pripadam facebook generaciji, ili, kao što ti kažeš, instant generaciji. Jest da smo osjetili što je to rat i užasni uvjeti življenja, ali barem smo, unato hladnoći koju je on donosio sa sobom, osjetili toplinu djetinjstva: igranje u dvorištu, frenje, gumi-gumi, veranje po drveću, kukala...bezbroj dječjih igara koji su bez jednostavno utihnuli...:(

    avatar

    26.09.2011. (20:23)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    U ono vrijeme prije 30-ak godina bilo je elemenata koje bi trebalo oživjeti, ali bilo je i puno toga što je bolje da ostane tamo gdje i je. Ono što je sada potrebno nije žudnja za prošlim (ne mislim da ti žudiš za tim, da odmah naglasim), već stvaranje kombinacije novog i starog, stvaranje stila života kakav nam ima smisla SADA. To uključuje smanjivanje gubljenja vremena na moderne "blagodati" i zaokret prema stvarnijem životu. Internet i mail imaju svoje prednosti, ali ne na način na koji bi onaj debil iz Facebooka to htio - da svi budu skoro cijelo vrijeme on-line. Ovo je zanimljiva i dugačka tema, nadam se da će ti sljedeći postovi biti nastavak na ovaj.

    avatar

    27.09.2011. (12:14)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Dobra stara vremena kada se moralo dobro dogovoriti spoj unaprijed, i nije bilo jednostavnog otkazivanja i žongliranja SMS-om...

    avatar

    27.09.2011. (14:15)    -   -   -   -  

  • bastet

    Izvorni - Stvarno si me pročitao! Respect! :)))

    avatar

    27.09.2011. (20:55)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Znam i sjećam se ...i osjećam nostalgiju!
    :))

    avatar

    28.09.2011. (23:27)    -   -   -   -  

  • plavozeleni

    Sječam se sedamdesetih kada se počelo govoriti da će jednom ljudi moči vidjeti sugovornika na telefonu, a da će teve biti tanak kao slika i visiti na zidu. Danas ne mogu zamisliti život bez svega ovog što nam je napredak donesao u ovih četrdesetak godina. Svaki napredak ima svoje pozitivne i negativne strane. I to je dio života.

    avatar

    30.09.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • tita

    bilo je jednokratnih pelena i vodootporne maskare, vjeruj mi ;) sve ostalo stoji :)

    avatar

    01.10.2011. (19:52)    -   -   -   -  

  • ziki

    Pitam se da li možemo zvati napretkom ono što nam više uzima nego što daje te zašto je,unatoč svim ovim čudima oko nas, današnji čovjek sve nezadovoljniji i otuđeniji?

    avatar

    01.10.2011. (21:29)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Bome da... Dobro jutro! ;-)

    avatar

    02.10.2011. (11:43)    -   -   -   -  

  • bastet

    leelo o
    Jednokratnie pelene prije 30-ak godina? Možda u bogatijim državama zapada, ali kod nas...?! Ja sam prvi put postala mama prije 20 godina i jtada sam (smo svi) oš uvijek koristila platnene pelene. Tri godine kasnije sam za mlađe dijete počela koristiti jednokratne pelene... Što se tiče vodootpornih maskara., oko toga dvojim, ali tu ne mogu biti toliko sigurna... Anyway, hvala na pažljivom isšitavanju posta i promišljanju o njemu.... :))))

    Big Blue
    Oooo!!!! Drago mi je opet te "sresti! Pozdrav do sljedećg našeg čitanja! ;))))

    avatar

    02.10.2011. (12:50)    -   -   -   -  

  • tita

    kak ne, moja sestra se rodila prije 30 godina i bilo je jednokratnih pelena slovenske proizvodnje kao i frutek kašica i sokića ;) ja sam postala mama prije 21 godinu, koristila sam jednokratne :)

    avatar

    04.10.2011. (17:28)    -   -   -   -  

  • bastet

    leeloo
    Sad mi to kažeš?! Pa gdje sam ja to živjela i u kojim se trgovinama kretala....? Anyway, to mi već davno nije bitno! :))))

    avatar

    05.10.2011. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...