Komentari

novac.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Prolaznik

    Ja ću kupit tvoju knjigu, ako ništa drugo onda kao hvala za sve dobre i motivirajuće tekstove koje sam tokom godina pročitao na tvome blogu!

    avatar

    13.09.2011. (10:51)    -   -   -   -  

  • Preacher

    Potpisujem 'Prolaznika' prije minute. Tekst je 'u sridu'. Već vidio na ETR, ali dodatno obrazloženje by Novac je odlično pogođeno. Dapače.. meni je inače veći gušt bio čitati Vaše tekstove, nego osvrte na tuđe.

    avatar

    13.09.2011. (10:54)    -   -   -   -  

  • Sex shop Eros.hr

    Dobar tekst sa ETR si izdvojio, pretpostavljam zato sto te je osvjestio o problemu.
    Svjestan si vjerovatno da imas sljedbenike koji su spremni kupiti knjigu, koliko god losa ili dobra ona bila, kao sto ja imam autore koje pratim i kupujem i nastojim procitati sve njihove knjige...

    Ono sto bih ti preporucio je 'Ship it' od Setha Godina - radna biljeznica koju trebas ispuniti da zavrsis neki projekt. Kupio sam prije nekog vremena 5-pack jer se jedino tako nudio u prodaji i sve sto ti mogu reci je da je genijalno razradjen koncept koji svi mi podsvjesno znamo, ali treba nam netko sa strane da to poslozi u knjigu.

    avatar

    15.09.2011. (13:01)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Boje se kritike jer su perfekcionisti?Ma, boje se jer su nesigurni u sebe i svoje sposobnosti u tome je cijela kvaka poslovnog neuspjeha.
    Sanjin Frlan je napisao knjigu ,zapravo je napisao bapska naklapanja koja nemaju za nikoga tko je u financijskim problemima ,pomoć jer tu nema zaista ničega novog, pametnog ,obična ,bapska naklapanja.
    Zaista ,problemi se dijele na veće i manje ali rekla bih problem,največi problem onih koji su nezaposleni ,onih koji su poslovno neuspješni ,je njihova nesigurnost ,koja je uglavnom odraz neiskustva ili zapravo obične ljudske gluposti.

    avatar

    21.09.2011. (01:42)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Glede tvog ranijeg posta ,moram reči da jednostavno ne iznosiš istinu jer : ne postoji u našoj zemlji knjigovođa koji ne pomaže klijentima da prevare državu ako ništa drugo a ono gledaj samo koji se sve savjeti daju kako radnicima prijaviti dio plaće a kako dio plaće isplatiti na crno!?
    Dakle ,tvrdim da ako si knjigovođa ,onda ne bi opstao u tom poslu da ne pomažeš klijentima na način na koji to oni traže od tebe i da bi brzo stavio ključ u bravu:-))) a što se tiće toga da si izabrao firme sa uslugama ,mogu samo reči da je malo onih koji znaju kvalitetno raditi knjigovodstvo proizvodnje, trgovine i sličnih zahtjevnijih grana ,kao građevinarstvo itd. a da su knjigovodstva usluga ,zapravo najjednostavniji i najprizemniji poslovi što se tiće znanja knjigovođe:-))

    avatar

    21.09.2011. (01:55)    -   -   -   -  

  • novac

    @sasvim svejedno, mojim klijentima ne dajem takve savjete i da vjerovala ili ne jos nisam stavio kljuc u bravu:) Veletrgovina nije puno kompliciranija a specijalizirao sam se za usluge jer ih ima najvise i mislim da je to buducnost.

    avatar

    21.09.2011. (16:06)    -   -   -   -  

  • kastolica

    Izvrstan post kao i uvijek. Samo tako naprijed i jedva čekam da izdaš knjigu, jedan sam od prvih kupaca. Ako baš hoćeš ideju, mislim da bi trebao pokušati se domoći radio emisije. Zašto radio? Pa zato jer te tisuće mogu čuti i dok rade, a to nije moguće kroz većinu drugih medija. Ili to već imaš? Uvijek bi mogao nešto aktualno komentirati i dati savjet i mišljenje, a bolje reklame teško da ima za druge produkte ovog tipa. Dobro, možda je to za sada neostvarivo.

    Moram se osvrnuti na ovakve neprobavljive internetske karaktere kao ova gore @sasvim svejedno. Ona (ili on ako se samo predstavlja kao žensko, sasvim svejedno JE ;)) ). ide dotle da ne vjeruje da netko može pošteno raditi računovodstveni biznis u HR!. Vjerojatno ne vjeruje da je uopće moguće raditi ikakav pošteni biznis u HR. Nemoj se osvrtati na takve trollove. Nemam ništa niti pro niti kontra Frlanovih knjiga. Čovjek je nešto pokrenuo, tko ga želi slušat, ok, tko neće sasvim svejedno ;))). Ali neki će radije pljuvati po forumima i blogovima nego sami nešto (pa bar blog) napisati ili pokrenuti. Frlan nije možda iznio ništa posebno novo ali je, a to ti JE i jedna od tema posta - UČINIO taj korak. Zatim: 1. U knjizi ipak za običnog čovjeka ima masa stvari okupljenih na jednom mjestu, koje bi pojedinac mogao tražiti dugo u hrpi drugih knjiga, neke nisu prevedene na naš jezik, 2. Hrpa stvari koje mi svi znamo ne primjenjujemo - većina iz raznoraznih razloga. Zato je podsjetnik važan, 3. Nisu svi prepotentni i samouvjererni kao ova žena da misle da su popasli svo znanje ovoga svijeta, treba im poticaj i motivacija, što ova knjiga ima u sebi, 4. Imam osjećaj da ju nije niti pročitala u cijelosti. Nema nikakvih bapskih naklapanja, samo provjererne stvari (neke su možda out of date, ali nisu naklapanja). 5. Zarez se piše iza dijela rečenice a ne ispred sljedećeg. Savjeti: nekome će djelovati nekome neće, jest ima tu dosta amerikanijada koje nisu baš samo tako primjenjive kod nas, ali koristi da se usvoji drugačiji način mišljenja. Puno toga je prepisano pa što onda, i većina naših znanstvenih radova su ;)) Ono što može malo zasmetati je što govori u ja formi a što se odmah može prepoznati da nije njegovo iskustvo, ali preko toga pametan čitalac prijeđe i IZVUČE ONO što njemu može biti od koristi. Kroz gornji komentar se vidi da je netko ogorčen - pače zavidan. Uostalom, iz komentara se vidi da nije s razumijevanjem pročitala niti tvoj post. No, sasvim svejedno :))).

    Što se perfekcionizma tiče, vrlo točno i nema nikakve veze s nepovjerenjem u vlastite sposobnosti. Imam frenda koji radi jedan posao koji je sam priučeno naučio i radi ga, kako-tako. Ja sam to studirao i znam napraviti 10 puta bolje i imam povjerenje u to znanje, ali ga ne radim. Doduše, oprema stoji desetak tisuća EUR i to je jedan od tri razloga, da sad ne navodim ostale zbog kojega nisam u tom poslu. Ali čovjek tuc-muc radi i ne pada mi napamet po njemu i njegovom radu pljuvati i kritizirati iako sam vidim kako to "ide". Isto niti njemu ne pada na pamet da misli da ja nemam povjerenja u nešto što znam raditi i imam razvijene sposobnosti (talent, takav posao), pa ne radim, tako su se posložile karte. Hvala na strpljenju tko je ovo do kraja dočitao, pozdrav svima.

    avatar

    22.09.2011. (00:49)    -   -   -   -  

  • novac

    @kastolica, hvala na komentaru ;)

    avatar

    22.09.2011. (09:08)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    @ ka-stolica( bit će da ti je ovaj puta tvrda:))) pa imaš vremena sjediti na prijestolju i pisati poeme vlastite gluposti:-))) koliko uzaludno potrošenog vremena:-))) a bilo je dovoljno da samo spustiš vodu..i proluftaš naravno ,malo austa ,dapaće:-))

    avatar

    27.09.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • Cheap Rosetta Stone Blog

    Over all I really like the program and the way it's set up. I lot of what I don't understand, I chaulk up to Rosetta's reputation and figure I'll understand more in the end. I am only on level 1, so there is much I don't know, but like the way you see, say and write the language out. I believe it all re-inforces what I'm learning. -- http://www.hellorosettastone.com/

    avatar

    01.10.2011. (11:06)    -   -   -   -  

  • vladex

    Odgadjanje i perfekcionizam jeste opasan, novac se tako sigurno nece zaraditi, zbog silnog odlaganja i nedoumica. Mislim da si u paravu.

    avatar

    29.10.2011. (17:41)    -   -   -   -  

  • borac

    http://www.tip.ba/2011/11/18/deset-strategija-manipulacije-ljudima/

    avatar

    18.11.2011. (08:55)    -   -   -   -  

  • kastolica

    @novac: molim, molim, nema na čemu, i drugi put.
    @sasvim svejedno: pa gledaj na tvoja prostačenja i paušalne objede (autor je lažljivac, ja pišem glupe poeme itd. itsl.) nama je SASVIM SVEJEDNO. Nakon što ti je komentar argumentirano, uljuđeno, analitički raskrinkan u paramparčad jedini tvoj odgovor je pamflet pun prostačenja i samozadovoljnog (pročitaj si ono pod 3.) ":-)))". To se vjerojatno smiješ sama sebi, kako se kaže "ko lud na brašno".

    avatar

    24.11.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...