,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>"Donauraum - Donautraum"</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Odlična, fala na preporuci :-)).

  avatar

  11.09.2011. (12:56)    -   -   -   -  

 • alexxl

  "Little planet" je fantazija

  avatar

  11.09.2011. (19:06)    -   -   -   -  

 • start magazin

  Meni je fantastično bogatsvo detalja tih "maketa", ali rekreacija stanja oronulosti, istrošenosti (pogledajte recimo treću fotku odozdo!) koja mi nema nikakve loše konotacije već ju više vidim kao značenje da su ti prostori (bili) naseljeni (iako niti na jednog maketi nema ljudi).

  Bilo bi zanimljivo vidjeti kad bi kao nekakvu dodatnu intervenciju po maketama naselili par desetaka ljudića (recimo iz Lego-kompleta! ;o) ), kakav bi onda to bio ugođaj!

  avatar

  12.09.2011. (09:19)    -   -   -   -  

 • Rurik

  Izgleda mrak. Idem!

  avatar

  12.09.2011. (21:16)    -   -   -   -  

 • marina

  ogromno hvala na fotkama, bila sam jučer i požalila što nisam ponijela fotić jer su makete zaista nevjerojatne. možda čak ta detaljnost odvuče pozornost sa onoga što je zapravo stvoreno (npr. soba pod nazivom "arhiv odluka" na zadnjoj slici, gdje je najviše odluka na polici "falsch", daleko najmanje na "richtig", a gomila "odluka" je još nerazvrstana!) zanima me ima li možda detaljnijih fotografija makete nebodera na zemaljskoj (polu)kugli? čudesno je kako su ti na prvu loptu monotoni neboderi "personalizirani" tako da je svaki prozor drukčiji, svaki balkon ima svoj inventar... hvala na fotkama još jednom! :)

  avatar

  21.09.2011. (14:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...