Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Istina je da od tog lubrikanta stvarno cesto ide kao podmazano, islo je, da tocnije napisem, u davno proslim studentskim danima, ali je bilo stresno budenje: Tko je sad ovo na mom jastuku, aha... Uh, nije mi valjda ovo sinoc bilo simpaticno..."

    avatar

    09.09.2011. (12:47)    -   -   -   -  

  • nataša

    vjerovali ili ne, u životu se nisam napila :-)
    alkohol mi naprosto ne prija :-)

    avatar

    09.09.2011. (13:10)    -   -   -   -  

  • Doors

    Isto kao i @nataša, ni ja nikad u životu nisam bila pijana, nismo cugali niti u studentskim danima :D
    Kad je baš neka prigoda (neki kardinalni, dakako pozitivni, događaj, a ima ih :D), onda popijem neku žesticu (volim sve s okusom kokosa), jednu-dvije čašice tijekom npr. čitave večeri.
    Ponekad pola čaše kupinova vina, i to je to :P
    Često sam za volanom pa ni ne smijem, niti pak mi općenito piće ne diže adrenalin (za razliku od, recimo, brze vožnje, khm...)...Nisam pića fan :P
    Mislim da bi mi "nacvrcanoj" sve bilo, ili totalno smiješno, ili bih valjda bila ko drvo drveno, s mjesta se ne maknulo :P, al ne mogu o nečem što nisam :P
    Ali, skupljam (stara, flaširana) vina, imam već, ne malu, kolekciju, hehe, jednom možda i isprobam :P

    Od dobre cuge ne boli glava, a što znači biti mortal kombat pa se ujutro, nakon previše pića (?) ničeg ne sjećat, hah, to bi morali pitati Gorana Višnjića :P

    Nažalost, sve je više 12-13 god. stare dječice (pogotovo curica) koje u jutarnjim satima, vikendom, viđam, pa skoro u ovakvim "pozama" ko na ovoj fotki u tvome postu :(

    avatar

    09.09.2011. (15:22)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Lijep ti pozdrav!
    Tvoje postove uvijek rado pročitam - zgodni su mi, ali ne mogu ih komentirati, jer sam izvan svih tokova i događaja i situacija o kojima pišeš.. :))

    avatar

    09.09.2011. (15:23)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    Odličan post, utoliko više što sam na putu da napišem nešto o vezi između alkohola i inspiracije!

    avatar

    09.09.2011. (15:45)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Bravo Igniss za izabranu temu, mada mislim da bi to spadalo među tragedije a ne humor, al nemamo neki izbor. Molim,ovo nije kritika. Imamo naime u rwatzkoj impozantni (ako je bitno mogu izniijeti pouzdani podatak, imam koga pitati) broj kroničnih alkoholičara od 12 godina. Nije tipfeler, dvanaest godina. Ali alkohol-izam vjerojatno spada u sveopće probleme svekolikog društva, dio je folklora i način isticanja, nekako se gubi u masi drugih problema; da ne velim da su uzročno-posljedični i obrnuto.

    avatar

    09.09.2011. (16:10)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ah, vi (malo) starije generacije... koje je to izlaganje alkoholu :D Ja isto nisam nikada bio baš ful pijan, najviše onako malo "gegavo" na nogama. Ali naravno svjedočio sam svačemu.

    Govoreći o curicama od 12 god. koje loču alkohol, ima netko točne statistike, nešto od hrvatskog zavoda za statistiku ili socijalne skrbi? Odoka ja isto mislim da je to sa svakom generacijom tko više, ali možda to stvarno jest slučaj histerije.

    avatar

    09.09.2011. (16:59)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Ufff....
    Odličan post....
    Ali ne mogu danas o tome...
    A znaš i zašto.....

    avatar

    09.09.2011. (20:17)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Nikad nisam podnosila alkohol..i ako sam se napila(a jesam par puta), nisam bila za ništa... mene alkohol ne razbuđuje, uspavljuje me i ne uklanja nikakve inhibicije, naprotiv, ubija me... e sad, đoja, to je nešto posve drugo :D

    avatar

    09.09.2011. (20:25)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    A ne znan ja... Ma koliko pod gason bila, ja se svojski potrudin prvo da to niko ziv ne skuzi. A i ma koliko pod gason bila, ako mi nije napet trijeznoj, nece ni dok pokusavan sadrzaj utrobe zadrzat u istoj... Mislin da svakoj curi treba baka iz stare damske garde, kao sto je bila moja, koja ce je naucit svemu sto je od zivotne vaznosti, od hodanja na stikli s telefonskim imenikom na glavi do kontroliranja same sebe pod alkoholom... I, naravno, PRAVILIMA (i kad ih se pridrzavati a kad ne)

    avatar

    09.09.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  • qaya

    pa sad, butelja, dvije, u četiri oka i par usana, je nešto vrlo vrlo vrlo...khm

    avatar

    09.09.2011. (21:38)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    I meni je draže imati "čistu glavu", a također volim da i on ima, naročito pri upoznavanju. Poznanstva koja su se dogodila uz pomoć alkohola u pravilu nisu dobro završavala.

    avatar

    09.09.2011. (23:43)    -   -   -   -  

  • Euro

    mnogi nemaju problema sa alkoholom,ali bez njega..

    avatar

    10.09.2011. (07:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Elle: haha pravilima... pisat ću jednom o tome. Mislim da većini danas fali takva baka iz stare damske garde.
    @Julia: kužim
    @Pomorac: Slažem se! Ali što ako je danas valjanje na podu od pijanstva modus operandi, a ne iznimka? Kao što @€uro spominje? Bojim se da ćemo jednog dana saznati točne podatke i neće nam se svidjeti. Do tada živim u nadi...
    @qaya: khm
    @Teobalda: da... osim očitog manjka kemije, uvijek je i ono kritično pitanje o broju koje sam naveo :D

    avatar

    10.09.2011. (10:46)    -   -   -   -  

  • Lu.

    Dosta toga se slazem s tvojim postom. Poucan je i daje na razmisljanje.
    Osobno sa svojih 16 godina sam bila 2put pravo pijana, ali nisam povrcala ili nesto slicno. No, zanemarimo sad to. Htjela sam reci da ovo za dejt je okej, ali da nije mozda ponekad lakse ne otic u kafic il nesto slicno nego se samo prosetat gradom? Mozda sam u krivu al tako nitko ne gubi. Po meni bar. Al, ako se radnja desava u nekom kaficu moze se popit kava, sok, nema se vremena za alkohol bas uvijek.
    eto :$

    novo kod mene. citamo se :*

    avatar

    10.09.2011. (17:34)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    Zabranjuju duhan jer je štetan. Mislim da više štete napravi alkohol od cigarete.
    Npr. u obitelji,prometu,društvu.
    Pozdrav

    avatar

    10.09.2011. (19:47)    -   -   -   -  

  • Igniss

    [It's just life: Hah... je li te netko trebao nositi? Nadam se da nije bilo tako esktremno. Inače, mislim da je i šetnja sasvim u redu, samo je malo direktnija vrsta poziva pa kako se tko osjeća... ('hajdemo sjesti na ovu klupicu... mhm') :D
    @Marijanko: dobra!
    @preživjeti: Istina, ali blaga upotreba alkohola ne šteti (dapače, čak i zdravstveno pomaže), dok je čak i blaga uporaba cigareta štetna ;)

    Novi post: Alfa jezik tijela

    avatar

    10.09.2011. (20:35)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Alkohol je kao ljubav: s jednim i sa drugim treba znati. O ljubavi najmanje znaju oni koji o njoj raspredaju filozofske rasprave. Kome je potreban alkohol da bi lakše upoznao i "povalio" ženu taj ju i ne zaslužuje.
    Mislim da bi se svatko trebao barem jednom godišnje napiti do daske u dobrom društvu. Takvo opijanje liječi dušu, istrese se sav nakupljeni talog i mulj. Najljepša su nenadana opijanja, ona koja su se desila bez plana uz prijatelja. Najružnija i najteža su ona planska, kada se čovjek zbog nečega želi opiti ko svinja, pa onda boluje danima.
    Pijenje ima svoju kulturu i tko ju poštuje u piću može nači ugodu. Onaj tko pije u glavu umjesto u guzicu često ostane bez glave.
    Sastanci i okupljanja čisto radi opijanja odvedu u neželjenom smjeru kao i svaka druga ovisnost.

    avatar

    10.09.2011. (20:42)    -   -   -   -  

  • Bombadil

    Bibere est humanum, ergo bibamus

    avatar

    11.09.2011. (17:55)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Vidim da si pročital moj komentar, nisam pisala samo o curicama koje ljuljaju flašu, a podatak nije tajan, imam izvor informacija (kojem je umrla mama pa je malo u komi) al bum se javila.
    Inače mi malo stariji nismo malo stariji, moja kolegica na poslu mi fort viče da imam 150 godina a da sam još naivna i dam se zezati. A ja njoj velim - kaj se ti pak žališ, ti nemreš ni jednu pivu maknuti za ćevapima a da ne čoriš ko tuljan. Tak da je viš alkohol svuda.
    Lepo mišljeno,ali nije dio trenutne ili trenutne mode/histerije. Alkohol je prisutan, dostupan, puno dece doma ima loš primjer, a znamo da djeca ne slušaju ali oponašaju, a alkoholizma je sve više. Veli mi kćer - ne, nedem na tulum i ne tjeraj me, to nije tulum to je sistematsko opijanje do besvijesti. Da bi se drugi dan prepričavalo kak je ko preživil i kak se treznil. Dooobro.
    Sad dolazi faza s mlađim, al moj stav je isti. Sve mora ostati pod kontrolom (kaj veliš - da ti ne fali komad filma) i prije nego opće ideš van moraš znati kak ćeš se vratiti, i to u komadu i ne zbljuvan. E sad bu taj mlađi ak još jednom prekine u pisanju, dobil bu flomaster u bulju, ima na ovom svetu još neko ovak dosadnu decu!?

    avatar

    11.09.2011. (20:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Žene mogu prekrasno ostariti

    avatar

    12.09.2011. (12:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...