Komentari

nk-trnski.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • cico

    . Pobjeda u takvim utakmicama može i na obadvije strane ,svi su napaljeni do maksimuma i više se griješi . Ovog puta Bilo je zadovoljno , bod u gostima u derbiju ko kuća . Naravno sve čestitke igračima i treneru Trnskog na borbenosti i osvojenom bodu .Publiku i upravu je teško zadovoljiti , pobjedi 10:0 reći će zašto nije 11:0 , a uprava se mora zapitati dali su učinili sve za igrače i trenera . Ako uprava vuće pola na jednu pola na drugu stranu tu nema sreće strada trener i igrači što nije dobro . Još jednom čestitam na osvojenom izgubljenom bodu. sportski pozdrav cico .

    avatar

    06.09.2011. (08:51)    -   -   -   -  

  • dj

    Hvala!

    avatar

    06.09.2011. (09:05)    -   -   -   -  

  • nino

    Samo da Vas na brzinu ispravim gosp. Cico...bod u gostima možda zvuči dobro, ali mi smo otišli iz Rače s osjećajem poraza, budući nismo pjevali na sredini terena te smo primili sva četiri gola iz prekida (neću osporavati Piragićeve udarce, ali je to ipak s 35 i 40 m)....sve u svemu.....nismo zadovoljni. Sretno dalje.....

    avatar

    06.09.2011. (15:19)    -   -   -   -  

  • cico

    Znam gospodine Nino , i sami kažete golovi s 35 , 40 metara što reći to nebi smjelo završiti u golu naravno uz poštovanje prema Piragiću . Što se tiče Trnskog primate puno golova , naravno i dajete ali za pobjedu treba gol više . Početak je treba skockati obranu što prije . To znate i sami gospodine Jaušiću ,hvala na pročitanom komentaru , uz sportski pozdrav želim Vam puno uspjeha . Cico .

    avatar

    07.09.2011. (07:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...