Jaoooooo, što mi radiš! Bljak, fuj, ne valja to ništa... nemoj misliti na pole... nemoj misliti na pole..... fine zobene posijeeeeeee...... fini posni sir........
05.09.2011. (20:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čekaj malo..... daj me malo prosvijetli. Posolio si krumpir i onda ga izdubio. Pitanje broj jedan: što si napravio s izdubljenim dijelom? Nisi ga valjda bacio rasipniče nijedan? Pitanje broj dva: ako jesi, zašto si uopće unaprijed solio? Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor.
05.09.2011. (21:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma meni su pole s pancetom zakon! Al kad vanka bude ispod 20 stupnjeva.. a frigaš kalorije, pa neš svaki dan po polama, onako 2-3 puta mjesečno...mnjam
06.09.2011. (00:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zlatna djeva
ispeći i preliti djevičanskim, čaša vina i da vidiš pisme
05.09.2011. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Jaoooooo, što mi radiš! Bljak, fuj, ne valja to ništa... nemoj misliti na pole... nemoj misliti na pole..... fine zobene posijeeeeeee...... fini posni sir........
05.09.2011. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
na dijeti sam, ali ovo je mljac
05.09.2011. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
gledaj.... ako je lički krumpir, ajde još koliko toliko, ali ta tvoja fiksacija na ličko me počela brinut lagano:))))
05.09.2011. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Čekaj malo..... daj me malo prosvijetli. Posolio si krumpir i onda ga izdubio. Pitanje broj jedan: što si napravio s izdubljenim dijelom? Nisi ga valjda bacio rasipniče nijedan? Pitanje broj dva: ako jesi, zašto si uopće unaprijed solio? Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor.
05.09.2011. (21:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
malo ti je špek zagoril rekla bih...
za otrovati sebe i familiju dušu dalo...
05.09.2011. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
sigurno je ovo jako fino ali lipi.....nije ti dobro za zdravlje tolko masnoce. em spek em putar brrrrr. moras malo pazit na sebe ;)
05.09.2011. (21:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Nema toga što tona špeka neće poboljšati. A ako i dalje ne valja, to znači samo da ga je premalo dodano.
05.09.2011. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
odoh to napraviti mom Englezu
05.09.2011. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Ma meni su pole s pancetom zakon! Al kad vanka bude ispod 20 stupnjeva.. a frigaš kalorije, pa neš svaki dan po polama, onako 2-3 puta mjesečno...mnjam
06.09.2011. (00:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...