Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    nije tebi lako jelda;)

    avatar

    04.09.2011. (09:51)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Misliš da će biti lakše kad budu veliki, zar ne? Žao mi je, ali moram ti na vrijeme otvoriti oči - neće. Ne kažu bez vraga mala djeca mala briga, velika djeca velika briga.

    avatar

    04.09.2011. (09:55)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    hahhaha seka :)) Ka da slušam razgovor između svojih.. sestra/brat :D
    :)) ono s kuglicom je koma hahahha.. kvragu, moj je iša doktoru zbog toga, zalipilo se, zavarilo jbt... nije dao nikome "potegnuti" pa dr tog mopsa trznuo.. uh.. plača, modrine, krvce junačke :)

    avatar

    04.09.2011. (11:00)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Đoan, meni je famozno! Jer je doktor blizu i odličan je, mlad, još pri živcima.
    Sisterica, deca mi imaju 18 i 24 godine pa valjda buju skoro zrasli, mentalno mislim, bem im oca onog pokvarenog.
    Toxica, spasila me prijateljicina kćer koja je doktorica, mrtva-hladna mi je objasnila to s ispiranjem. Ni se dal pipnuti, a da bu ga peklo, da bu mu i jajca opala, i noga valjda, e, scene, ja sam gurala prst u tu rastopinu, pa sam si ju namazala na oko, na kraju sam htela popiti pred njim iz te čaše, to je bila scena, e, da nije riječ o mišku, bilo bi za neki skeč. Zapravo je smiješno kad kasnije pričaš, al dok ga nagovoriš, rik-neš!! Tebi s tvojim dečkom nije vjerojatno ni sad smešno. Pričal mi je jedan tata da je on išel s klincem doktoru i na kraju im je opal (taj tata) tam u nesvest. Tak da mi bivši opće ne fali, ni zbog čega, ha, ha, ha, a kaj sad.

    avatar

    04.09.2011. (15:25)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Jel to vi o prepuciju pričate? Ja sam svoga sina vodila doktoru zbog toga i doktor rekao da će sve biti u redu, neka samo navlači pimpeka.

    avatar

    04.09.2011. (17:22)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    leža je ka mrtvac, a ti mu plahtu poravnavala umisto da ga svežeš u nju ka Tutankamona

    avatar

    04.09.2011. (18:30)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    da mu samo oči iz nje vire

    avatar

    04.09.2011. (18:30)    -   -   -   -  

  • golden age

    meni to fakat nije smiješno, traumatični horror za čitatelja,
    i ondak se neki čude zakaj ne želimo odrasti ;)
    i kak se samo s nadimcima razbacujete, đoko, pero, miško...jbt pa sve blogerska imena :D

    avatar

    04.09.2011. (18:55)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Teobaldahinkić, to je bilo kod njega relativno brzo i uspješno dok je još bil beba, al tu se sam počel prati, pa se mogel i boriti s menom, znaš kak muški štuju (ko boga) svoj organ. Pusti me, svojedobno je htel i noge depilirati jer to čini starija sestra, spasil me sin od prijatelja, normalno da je svako veći autoritet od mame.

    Djevo bajna, aj ti fino dođi jedan dan i izdrži s njim sat vremena, objasnil bu ti sve o propasti svijeta, situaciji u hrvackoj i o autolimariji, ja častim, nema frke. Al samo ak zdržiš! Kad sam ga jednom stisla uza zid da mu maknem neki grozni prišt s lica, policiju mi je pozval, ha, ha, ha, čuj taj bu mlataral i kad bu pokojni.

    Goldi, kak mogu napisati kurac za dete od par godina, kad me on sam ispravljal da je to prosto i u to vrijeme smo zapravo napredovali: prelazili s naziva Miško na Pimpek. Ne znam kak se to sad zove, ne viđam ga više golog, on misli da se rodil s gaćama. Valjda. Jedva sam i to pol guzice s upikom od stršljena uspjela vidjeti. Ustvari da, moj ujak je živil u GB i mačka je zval ne miško, nego baš tak, jaaako prosto. Glupi mačak se odazival. Nije znal hrvacki.

    avatar

    04.09.2011. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...