Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • windfuckersister

    U vrtić sam išla dva mjeseca i ni dana više. Jedino što mi se tamo svidjelo je kad su mi zakopali naočale u pješčaniku. Mojoj mami se to malo manje svidjelo jer radilo se o nekim specijalnim i skupocjenim staklima .

    Najveće traume imala sam oko jela. Oni koji me poznaju kao odraslu sada padaju u nesvjest od šoka i nevjerice ili se ne mogu prestati ceriti. Daaaaa, izjelica Wind bila je u ono doba dijete koje se skoro moglo sakriti iza drška metle. Svašta nešto nisam voljela jesti, a ponajviše meso iz gulaša.

    Pa je bila ta neka strašna teta koja je mislila da se inatim i da sam hirovita i razmažena pa se zainatila i posjela me u hodnik na drveni stolac i rekla da se ne smijem mrdnuti dok ne pojedem jebenu paštu i meso iz gulaša. Još mi je i prijetila nekom ogromnom injekcijom, a ja sam i onako bila na korak od fobije prema iglama. Meni su samo bez glasa klizile suze niz lice i trudila sam se da to šugavo meso prožvačem i progutam ali svaki put sam se skoro isporvraćala. I tko zna koliko bi to trajalo da me nije usnimila teta kuharica i onda je ona pojela meso, ja paštu.

    Šteta što je djecu uglavnom vrlo lako uplašiti pa puno toga prešute. Da je moja mama čula što se dogodilo ova vještica bi najebala ko žuti.

    Moja kćer imala je u vrtiću sve redom divne tete i rado je odlazila.

    avatar

    03.09.2011. (18:54)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Koma, sister. Kuharica je bolji pedagog od kvalificirane tete. Na žalost, taj osjećaj prema klincima imaš ili nemaš. Kad spominješ kuharicu, kak sam ja maloga rano dovodila u SUVAG, bil je jedini, i kuharica se svaki put obradovala, dočekala ga ko da mu je baka najrođenija, odma ga pitala kaj hoće, mada on nikad nije htel niš. Al dobro. Da ne velim da je došel i domar, i nek ja odem na posel, da kaj se brinem za dete, pa oni su tu. Tak se to valjda posloži samo. Evo kak mi je drago za tvoje dete. A pri upisu si sigurno cvikala, joj kak bu, valjda ne bu ko tebi..

    avatar

    04.09.2011. (07:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...