Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Elle Woods Gone Brunnette

    modno osviješten muškarac zna da se nose hlače s visokim strukom, što se vidi iz priloženih slika, ne?

    avatar

    01.09.2011. (00:06)    -   -   -   -  

  • oksi

    napokon kvalitetan prilog! bravo djevojko, bravo čiko cane! valenciju, naravno, bravo za hlace s visokim strukom. pijano jutro na motovunu, a k tome oblačno - neprocjenjivo!

    avatar

    01.09.2011. (08:41)    -   -   -   -  

  • ka

    presjajno! djevojko, cini, vaki, kakav plus!

    avatar

    01.09.2011. (18:47)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    jedan od najboljih postova ikad! naprosto sjajno!

    avatar

    01.09.2011. (21:27)    -   -   -   -  

  • dr.

    inspirativno.

    avatar

    01.09.2011. (22:49)    -   -   -   -  

  • fotelja

    jao!

    avatar

    03.09.2011. (20:24)    -   -   -   -  

  • babrije

    sjajno!!!! :))))

    avatar

    04.09.2011. (16:21)    -   -   -   -  

  • djevojka

    Ajme ajme, eto nabijem se što nisam sama ovo postala, a lipo me je čika Cane molio da to učinim. No drhtanje je veće nego ikad, što je taj čakovečki Moses očito i sam osjetio pa srećom preuzeo stvar u svoje ruke.
    Dodala bih da se u istoj polovici jula dogodilo i slijedeće:
    _uspostavljena nova kategorija poljupca : 'pljuvao sam joj u usta, ali sve je u redu, ona mi je tu slinu vraćala natrag'
    _razjašnjeno kako seksolozi vide žene: 'misliš li i ti da je ona prostitutka?'
    _uzburkani su duhovi prošlosti: 'čekaj, čekaj, pa jeste li vi ona šinjorina od koje je pijavica prošle godine bježao, preskočivši pritom motovunske zidine?'
    _moj nadimak konačno dobio viši smisao u toj anonimnosti u koju je zavijen jer kad Vaki na terasi motovunskog hotela vikne: 'Djevojko!' osmijeh i blaženstvo mu slete na lice pošto se u tom trenutku SVE djevojke okrenu ka njemu
    _odbijanje provođenja polusatne pauze od rada u motovunu sa salonskim fašistom i prijateljem svjetskih bankara, na što je prvi navedeni imao za reći: 'ajme, kad bih barem i ja mogao ne provesti pola sata sa sobom dnevno'
    _rješeno pitanje koga smjestiti na čelo u opasnim situacijama u kojima se ponekad zateknemo:
    Motovun, oko 9 ujutro, mlada šinjorina sa lako naslućenom mega panikom u očima, gleda nas četvero i kaže: 'isuse mene je vas jako strah', na što joj vaki, uvijek spreman pomoći dami u nevolji, prilazi i govori: 'nema straha, odi na minusiplus.blog.hr', a ona, odradivši par koraka unatrag širi oči i govori: 'tebe pogotovo.' o da, vaki.
    Eto, hvala svemiru šta onaj crni šibenik nije dokumentiran (osim iz ruke i oka Calgona, ali Calgon ionako vidi svijet u šarenim bojama), tamo debakl nije bio zavijen samo u okrilje noći, već se bahatio i u dnevnim satima.
    Cini i babrije-čuvarice nas drhtavih jadnika, gledam karte za berlin, nadam se da debakliramo negdje krajem rujna.
    Vole vas Djevojka, smokovača i otok Krk koji to nije jer je povezan mostom.

    avatar

    04.09.2011. (20:31)    -   -   -   -  

  • cini

    majko mila,koji je vrsnik izjavio ovo s poljupcima?nalikuje mi na kategoriju pigina pljuvanja šinjorinama u dekolte,ali ovo je stepenica više.ili niže.što se berlina tiče,ja vjerojatno nisam tamo kraj septembra jer san u britanije,al početak oktobra zvuči realnije,il možda čak drugi tidan u oktobra.ae!

    avatar

    05.09.2011. (00:07)    -   -   -   -  

  • mgnt

    sad tek vidio divote od posta i divote od komentara. tako se slavi ljeto, kaže đepeto.

    avatar

    05.09.2011. (00:55)    -   -   -   -  

  • vaki

    isuse i kriste! ovo je plus post samo takav! strah me kako ce se fotografije odraziti na moj image cednog i povucenog mladica... vjerojatno samo na bolje. nego, djevojko, kad ovdje pocinje jutro??? cmok iz sjeverne karoline mojim prijateljima!

    avatar

    05.09.2011. (01:31)    -   -   -   -  

  • meginut

    Svim prijateljima izvan domovine, preporučio bih da se prijave na natječaj zaklade "Tomo Horvatinčić" koja dodjeljuje stipendije studentima, doktorandima i inima. Naravno, u trenutku dobijanja stipendije, tribalo bi napisati u medijima da ste u međuvremenu saznali neke informacije o zakladniku te da stoga s gnušanjem odbijate prljavi novac.

    avatar

    05.09.2011. (10:34)    -   -   -   -  

  • buljofor sunovrat

    jeste li znali da je Vaki skraćeno od Vladimir? prošli tjedan biciklom sam dostavljao makrobiotičku hranu po centru grada. Na jednoj kutiji pisalo je Vaki. Ispostavilo se da je pročelnik zg za izvedbene umjetnosti, ima kul cvikse, zove se Vladimir i voli ekstra luk. koga je još strah Vakija?

    avatar

    06.09.2011. (09:10)    -   -   -   -  

  • djevojka

    Janje je nadrapalo, Cini, janje, za što i ti snosiš dio krivice iako nisi bio izvor pingpong sline!
    Dragi Bulj, sjetila sam se da si zapravo ti nabacio tu najbolju obranu koju je sukob ikad doživio, obranu URLom! nije da se time umanjio šinjorinin strah od vakija, ali to je ionako strah koji je tek počeo svoj osebujan život i rast i čije posljedice ne možemo ni naslutiti. Tko se boji Vakija još i kad ovdje počinje jutro?? Jao što volim bitna pitanja!

    avatar

    06.09.2011. (18:43)    -   -   -   -  

  • cini

    jest,posipam se pepelom.najstrašnije je to što moja krivica leži u tome što sam bio najbolji wingmen kojega čovik može poželit

    avatar

    06.09.2011. (22:18)    -   -   -   -  

  • buljofor sunovrat

    sinoć se nakon kp-a na bengi svašta popilo a i mnogo doznalo. npr. redža kaže da se "wingman" prevodi sa "sukrilnik". imate li kakve prijedloge za "cockblock"?

    avatar

    08.09.2011. (14:43)    -   -   -   -  

  • oksi

    danas u 21h u dokukinu, film zelimira gvardiola "izdajnik protiv zlocinca" - preporucam! film o generalu trifunovicu koji je u hrvatskoj osudjen na 15 godina zbog zlocina, a u srbiji na 11 godina zbog izdaje! pricat cemo s autorom filma i uzivati u kvalitetnom dokumentarizmu!

    avatar

    11.09.2011. (14:25)    -   -   -   -  

  • meginut

    Bulj na net.hru. Mislim da je to nova kategorija, treba ju formulirati...

    avatar

    16.09.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...