Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ToxFox

    Ja tu priču s vrtićima kod vas ne kopčam.. al eto bar nešto edukativno od mene seka, kod nas u dalmejši se kaže dišpet :)

    avatar

    31.08.2011. (23:14)    -   -   -   -  

  • turimti

    vrtići moraju imati jedinstvenu cijenu za svu djecu. oni koji ne mogu to platiti morali bi biti zaštićeni na neki drugi način, a ne kroz neke cenzuse", primanja koja nisu mjerilo nečije latežne mogućnosti. korisnici vrtića su za one koji odlučuju ovdje ne bitni. bitan je rat u kome treba srušiti bandića...

    avatar

    01.09.2011. (07:44)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Ni ja baš nisam upućena u tu priču. Vidim da se nešto događa sa vrtićima i Bandićem ovih dana. Što, cijena plaćanja se određuje prema kvocijentu inteligencije djeteta... ili roditelja?... Mislim, ni to me više ne bi iznenadilo.

    avatar

    01.09.2011. (08:01)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    ne znam ništa konkretno, a još manje kako može biti uplatnica od 0.00kn, ja nekako mislim da bi takve službe trebale bit badave, samo to što ja mislim sve da treba je takva utopija da s ei sama sebi smijem:)

    avatar

    01.09.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • smotani

    :) u Trnsko u vrtić sam išo i ja.... davno....i, bila je teta Slavica - nje se jedino sjećam po šamaru...uh....
    a cijene.... uf, tu bi se dalo puno...najbolje bi bilo kad ne bi trebalo plaćati ( utopija) pa ne bi bilo ove komedije...ali, kad se već plaća...lepo bi bilo znati koliko jadni roditelji trebaju plaćati.....
    a cijena...u ovom stanju možda ponešto i pomaže onima koji su na rubu... samo, pitanje je.... druge pravednosti... djeca su djeca... pažnja je ista (barem bi trebala biti ), dotacije bi treebale biti iste...a, konačno, ne plaćamo li dovoljno i mi iz prireza da se barem na malenima ne osjete razlike već u najranijoj dobi?
    slažem se da treba roditeljima pomoći....jer ionako kroz prireze plaćaju dovoljno - dakako, ako imaju sreću raditi.... ali te "razlike" u cijeni treba riješiti drugačije....ovo je, doista, postala komedija ...ali i vrijeđanje i diskriminacija roditelja i djece!

    avatar

    01.09.2011. (21:41)    -   -   -   -  

  • golden age

    ... citymajor je malo na svoju ruku, ali
    drago mi je da je bocnuo u one kaj imaju malo više, da malo pdmetnu leđa, kad se već oni sami neće setiti...

    avatar

    02.09.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...