Komentari

toystory.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    ne znam jesi li gledao seriju Keeping up appearences, kod nas je bila preveena kao Milostiva prije svega, uglavnom, u jednom briljantnom dijalogu oona prekorava muža jer nedovoljno entuzijastično radi u vrtu, jer pomislit će susjedi da si ne mogu priuštiti vrtlara, on kaže pa i ne možemo na što dobiva odgovor:tim više da se ponašaš veselije;) uglanvom, genijalna serija koju preporučam svakom, mala škola snobizma prefino britanski ispričana

    avatar

    31.08.2011. (18:15)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    pogledaj svakako:))) nemam ju s čime usporediti koliko je dobra:)))

    avatar

    31.08.2011. (19:50)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    neko ovakve, neko onakve, svatko kupuje igračke. Samo su neke društveno prihvatljivije. Ja bi recimo volila imat jednu igračku sa puno konjića.

    avatar

    31.08.2011. (20:15)    -   -   -   -  

  • Dog lover

    "Ne kupuj igračke, mislit će da si lud i djetinjast" ...moram priznat da sam se susrela sa sličnom situacijom, samo u pitanju nisu bile igračke nego kolutovi i ostale napuhane stvari za na more (iako je doduše, to sve više-manje isto)...ja kolut pod ruku i kroz vrata, a svi skaču na mene kao da sam luda - "šta će ti to, pa nisi malo dijete...ajme majko!"....a ja ih gledam u čudu i mislim se u sebi "šta ima toliko lošeg u malo zabave na moru sa kolutom na napuhavanje, pa bilo meni 10, 50 ili 100 godina??"

    avatar

    01.09.2011. (05:08)    -   -   -   -  

  • Kolekcionar

    @Dog Lover - tako je, meni ne prodje ljeto ,a da ne kupim onaj veliki kolut u obliku kamionske gume pa legnem u njega i briga me sto ce ljudi mislit, nek misle da ne znam plivat :D I ne samo to, kupim i onu mrežicu (špurtilo) za lovljenje riba i osjecam se ko malo dijete i super mi je :D

    avatar

    01.09.2011. (13:06)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ajoj :)))) scena:
    Sjedimo na terasi, a mala gnjavi li ga gnjavi.. nije imala niti 2 godine. I džabe ja fino s njom, pa u krilo, pa vidi ovo, vidi ono, ona i dalje pili li ga pili... A ja se lipo dignem i punim dlanom, ono baš fino i temeljito raspalim!! Ova okrene u dreku još veću.
    A moj dragi na to, "Ti si luda, šta će susjedi reći"
    A ja se okrenem prema njemu (ljeto je i terase otvorene) i lipo iz svega glasa i razgovjetno kažem "Jebe mi se za susjede , ako im se ne sviđa, neka uđu u kuću!"

    avatar

    02.09.2011. (00:47)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    istina

    avatar

    02.09.2011. (02:13)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Sve ovo što si naveo ne spada u moj obrazac ponašanja, pa se, eto, nisam našla:). U svakom slučaju, zanimljiv post.

    avatar

    03.09.2011. (15:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...