Komentari

maison.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • novi

    pozdrav,
    zašto ste žurili stavljat radijatore a nije gletano i krečeno ili sam nešto propustio? Još jedan detalj, zašto vam nisu iz zida napravili izvode za radijatore nego u podu. Praktičnije je, lakše se može prebrisat pod a i parketarima je jednostavnije.

    Pozdrav i sretno s nastavkom građenja.

    avatar

    30.08.2011. (15:08)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Bok, nije gletaqno, kad bude gletanje i krečenje skinut će se radijatori. U biti nam je bilo svejedno, oni su ih postavili a mi se nismo bunili. Za izvode radijatora znam da je ovako stajalo u projektu no sad kad kaže bilo bi praktičnije iz zida...
    To je problem kad me nitko nije ni pitao :)))

    avatar

    30.08.2011. (18:06)    -   -   -   -  

  • Kiko.dugave.net

    Koji je promjer odvodne cijevi? Da li je to kanalizacija i voda koju puštaš u kuhinji/kupaoni ili i kišnica ide dolje u šaht pa u tu cijev?

    avatar

    31.08.2011. (20:38)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Kiko, to je kanalizacija i voda koju puštam, mislim da nije kišnica al provjerit ću. Sad gledam projekt i čini mi se da je promjer 160 ako dobro čitam :)

    avatar

    01.09.2011. (10:33)    -   -   -   -  

  • Sil

    pozdrav

    lijepo lijepo, izgleda da bu prije prije zime useljenje:)?
    Kolko god ja kukao nije ni kod mene tak loše ispalo, keramičar za preporučit, krovar svakako također a i glazura nije loše napravljena ostalo otom potom:)

    avatar

    04.09.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • kamena

    sviđaju mi se te "tuš-kabine bez kade" :)... mislim da su i jako praktične za manje prostore, a ne bi trebale biti ni skuplje, valjda... te kanalice su, kažeš, dosta skupe, al zato ne kupuješ kadu i sifone... a budeš nam znala reći i svoja iskustva iz prakse, u dogledno vrijeme :)))

    avatar

    05.09.2011. (09:00)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Sil, useljenje je nadam se do kraja godine. Sada nam se budžet opasno topi pa se nadam da ćemo uspjeti utrpati kuhinju još, ako ne uspijemo onda ćemo se ili uselit bez kuhinje :)) ili ćemo se strpiti još malo...

    Kamena, i meni se to sviđa samo se nadam da neće biti poplava, obzirom na svog vodoinstalatera :))))) a financijski mislim da otprilike dođe na isto, jedva čekam da se sve postavi do kraja pa da ti javim iskustva :)

    avatar

    05.09.2011. (10:07)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Sve što je novi pitao potpisujem i ja, a ovo s skidanjem radijatora mi je još manje jasno, ali bumo vidli. Vidim da si puna energije i to je super, a nadam se da će ti i majstori preuzeti bar malo te energije tak da sve tvoje snove pretvore u stvarnost. Sada ti dolaze oni radovi koji su završni tj. oni koji će se vidjeti pa bolje razjasni sve s majstorima prije nego počnu raditi tak da ne dođe do nesporazuma (sjeti se moje terase i pločica). Fora mi je i to kad pogledam tvoje slike i usporedim sa svojima kak sve isto izgleda nakon glazura i žbukanja :-)))) Mene isto zanima kak će ispasti kupaona jer su i nama ovo predlagali, ali smo mi išli na klasičnu varijantu.

    avatar

    06.09.2011. (23:30)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Patuljak, hvala na savjetima. Ja se često zanesem pa ne razmišljam baš o detaljima ali što se tiče dijela koji sad slijedi malo me čak i frka jer se to zbilja vidi i nema baš popravka jednom kad je sve gotovo...
    Uglavnom uzela sam tvog keramičara :)))) pa se nadam da neću imati većih problema, danas mu idem dati sve upute.

    avatar

    07.09.2011. (10:29)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Znam ti već odavno sanjaš o roštilju na terasi, a zec je još u šumi :-)))))), ali neka treba imat snove inače vjerojatno nitko od nas ne bi ostvario ovo što je. Sretno s keramičarem :-)))

    avatar

    07.09.2011. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...