Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zlatna djeva

    knjiga je izvanredna. Bolja od Alana Forda. Nije je htio nitko objavit, pa se tip ubija. Onda je njegova mater obijala izdavačke pragove i kad su je objavili, postala hit.
    Prisluškuju na vratima, kažeš ? Ajme, šta se ja palim na to. Kad na poslu vidim upaljene radare, mogu cijele romane pričat. Prava šteta što poslije sve zaboravim, a vjeruj mi, knjiga bi odlična se iz toga mogla skrojit.

    avatar

    24.08.2011. (22:43)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    trebaš vidit moj komšiluk, prekoputa jedan prastari bračni par iz naftalina se igra videonadzora nad naseljem;) imam u zgradi i vratara dežurnog, volontira čiča, taj ti svakog blagoslovi, imam jednog(taj živi iuznad mene)koji stalno neki klinac renovira i čekam kad će mi propast u kupatilo, a ekipa iz susjednog ulaza sam što ne postavi kamp i logoruje do kraja ljeta, nisam čitala tulipane, ali čist čovjeku bude drago vidit nekog tko je na svom radnom mjestu ljubazan jelda:)?

    avatar

    24.08.2011. (22:54)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Poubavo devojče.. - He, he, sve je točno, knjigu čitam i ide mi, nekad ne vjerujem kolko je čovek bistar, al nisam shvatila da se tip ubil baš zato jer mu nisu hteli štampati. To je ono - Haso, jesi l' čuo da se Husina knjiga sve više čita? Nisam, bolan, pa kako to? Pa veli, evo već 50-i izdavač ju čita. Mislim nije valjda da se zbog tog ubil, a kaj, ne bila mu teška zemlja kaj ga skriva.

    Joka, odurno. volontira čiča veliš, kak dobar izraz. Imali smo dežurnog, s v e je znal, s v e , al sad si me navukla, mogu ti reći da mi fali, on je znal kaj bum ja sutra kuhala, a ja nisam znala pa mi je nekad dal ideju. Ma gle, znaš kad neko zna sve! On je znal kad mi je termin za roditi, a ginekologica je fulala! A ona ženska u knjižnici je fakat izravnala prosjek s onom na Informacijama. E, sused, da, draga, sve je znal, o svima, ne samo o meni, ali kad su nam jednog proljeća u pol 9, drito s njegovog prozora se vidlo parkiralište, drpili auto, i nama i susedu, veća ekipa, razmeš, u isti čas, ma ništa on braco nije videl, ma nema šanse, al je znal da moj bivši piša kraj otvorenih vrata od zahoda. Ne da se hvalim, bivši je bil pravi gospodin. A i ovaj sused isto. E. Kak mi fali radi ideja, tak mi ne fali da me vređa ("ja nisam mislil da buš ti Seka tak dobra mama, čuj, znaš, ti si bila malo besna kad si bila mlađa", haellou, konju matori sterilni, e valjda je i on ko i moj bivši imal svoje mišljenje o mom moralu, kad je umro onda mi se žena tak zjadala o njemu da ti zlo dođe, neću samo zbog nje to stavit na blog, gad, nek je stoput mrtav, gad je.
    Al imam sad jednu novu tu desno, nije ni ta loša, al ta špija moju kćer. Veli nekidan, šta ti smetaju moja djeca što bacaju loptu u zid u jedan u noći, moraju da se igraju (zid koji nas dijeli, halo!?), a tebe je jednom jedan dovezo kući u dva sata u noći. Veli moja socijalna radnica: Došla bum vam u kontrlu doma!? Kaj, punoljetnu kćer su samo jednom dofurali doma, znači djevojka ne izlazi, tu nekaj ne štima, ha, ha, ha, e majketi svašta sam čula al ovo....
    Veli nekidan jedan kaj smo išli skup u školu, prošel je sve policijske stanice, zatvore, kaznionice itd., veli on - kaj si ti normalna, još da sam sa susedima posla imal, koja buksa, bil bi na Mirogoju!

    avatar

    25.08.2011. (17:45)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ma crkla evo odmah sad, ako danas nisam zvala informacije 988, htjela broj ambulante za stariju, grlo joj "ciknulo".. zovem i 2Xme izbaciva, mrš u pm velim onoj tutututu slušalici.. i mislim se šta ću ebate led sad, koga ću pitat broj, kad eto ti zvoni mi tel. i automat (muški?!) mi kaže broj informacija sada je 11888 (nadam se da sam dobro napisala, možda su dvi osmice)... haleluja ...dobila dr. uvalila joj klavocin.. toliko o starijim kćerima i informacijama..
    A što se knjige tiče, kod nas ti se napravi rezervac'ja 5 ćuna druže i čuvaju ti knjigu !
    Naslov koji si predložila čini mi se super za ove vrućine.....da prepišem časkom na mobitel... Ukruto tucana! ... najs..pita'ću ;)

    avatar

    25.08.2011. (19:48)    -   -   -   -  

  • wayti2

    Ja isto primjetila suštu ljubaznost ovih dana po svim službenim i neslužbenim mjestima na kojima sam bila. Sad bu u nedjelju zahladilo i pala kiša, odma bu se sve u normalu vratilo :)

    Kaj se tiče suseda koji prisluškuju, njihov moto je "briga mog suseda je i moja briga"

    avatar

    27.08.2011. (10:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...