Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • 99

    Debakl prodaje pića i jela. galiću kreni u ofanzivu.

    avatar

    29.08.2011. (18:20)    -   -   -   -  

  • naivac

    Gosp. Sreten Ćuk pojavio se na otvaranju i zadržao se pola sata. Predugo - do sada sveukupno nije bio na Klaki toliko dugo, osim na sjednicama uprave. Otišao je na polovici ceremonije otvaranja. Na turniru se više nije pojavljivao kao niti na ceremoniji zatvaranja.

    avatar

    30.08.2011. (08:20)    -   -   -   -  

  • 2000.

    Turnir Oluja je bio veoma dobar. Za ocjenu odličan nedostajao je veći broj ljudi u petak, subotu i nedjelju prijepodne. Osim nesnosne vrućine problem je bio i neuključenost roditelja u prodaju jela i pića - malo je djece u 2001. ali ih se i premalo nagovaralo. Prošle godine dosta je njihovih roditelja sudjelovalo radeći na Oluji. I cijene su ove godine bile puno veće a čini mi se da će zarada biti nikakva. Roditelji koji su radili na Klaki prošle godine jeli su ćevape badava ali su donijeli klubu i puno veću zaradu.

    avatar

    30.08.2011. (10:39)    -   -   -   -  

  • roditelj iz 2001.

    2001. postiglo je neočekivano dobar, izvrstan, rezultat jer su sedmi od 23 momčadi. Treba čestitati treneru Faklešu koji mora vaditi kestenje iz vatre za voditelja škole Iveca koji je veći krivac od Uzelca što je otišlo doslovno pola djece iz našeg godišta. To što on sve roditelje smatra bolesnima, preambicioznima, govori više o njemu nego o roditeljima. Rješenje nije: ako ti se ne sviđa idi. AKO DUBRAVA NIJE PRVENSTVENO KLUB RODITELJA IZ DUBRAVE A ČIJI JE ONDA? Voditelja škole, trenera, uprave, Paclika koji je sablast a ne dobri duh Dubrave? O Ćuku je glupo i govoriti.

    avatar

    30.08.2011. (10:45)    -   -   -   -  

  • tribina

    Roditelj 2001. ima pravo. Mi samo potiho gunšamo a na kraju ipak odlazimo. Uskooro će skupština.

    avatar

    30.08.2011. (11:41)    -   -   -   -  

  • skupština

    roditelj 2001.
    kako je to kriv Uzelac što je otišlo toliko djece iz 2001???
    Nemojte tražiti krivce okolo pa njega nema 8 mjeseci u klubu.
    Kakve kestenje vadi trener Fakleš, kažeš da su postigli uspjeh pa znači da ne fali niti jedno djete koje je otišlo samo treba raditi na treninzima i sve če biti dobro, a roditelji malo manje voditi brigu o nogometu.
    Pozdrav.

    avatar

    30.08.2011. (13:56)    -   -   -   -  

  • roditelj 2001.

    Uzelac je odveo djecu iz kluba. Otišla su 4 djeteta u HAŠK gdje je on trener. On je mali a Ivec veliki krivac.
    Kada će mi se dijete baviti košarkom onda ću voditi brigu o njemu i momčadi u košarci.

    avatar

    30.08.2011. (17:54)    -   -   -   -  

  • roditelj iz Dubrve

    Dubrava? Seljački zagrebački klub radničke klase. Klub iz geta gdje zalaze samo oni koji su se izgubili u oblaku prašine i pjeska što ga je podigao sjeverac sa mjesta koje se nekada zvalo igralište. Idealni uvijeti za lovce u mutnom koji suvereno vladaju klubskim prostorijama. Kad dođe siva jesen sakrije se prašina u debelo blato, tad mutikaše prodaju maglu koja je toliko gusta da pojedini roditelji ne vide prst ispred oka. Ako uspiješ preživjeti penjanje na zapadnu tribinu jasno možeš vidjeti da jedino ona iskoristiva. Bar se može naložiti. Sve ostalo je neiskoristivo. Igralište se ne može više nazvati livadom. Da dovedeš kravu umrla bi od gladi dok bi pronašla travku. Iz svlačionica naviru crvi koji lutaju tuševima i zahrđalim slavinama. Kao učitelji u nogometnoj akademiji rade intelektualci koji su uz puno muke i preko popravnih ispita jedva preskakali sa sedmog na osmi razred osovne. U razredu nisu mogli zapamtiti dvije kitice Cesarićeve pjesme a danas čitaju bukvicu nama koji smo otišli od njih. U takvom okruženju može ostati samo onaj tko nema izbora. Ja imam izbora jer imam dovoljno ljubavi, razuma, vremena i novaca da se posvetim svojoj djeci. Odveo sam ih iz Dubrave ali Dubrava je i dalje ostala u mom srcu, moj klub. Na žalost djetinjstvo moje djece je prekratko da bi čekao promjene na Klaki. Nemojte se ljutiti na mene i moje istomišljenike samo zato jer za naše najmilije tražimo najbolje.

    avatar

    30.08.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • jad i bjeda

    Izgleda da su pametniji bili oni što su otišli u Hašk. Imaju bolje uvjete, trenere i klub. Ivec šta mi imamo? Uz tebe nam više ništa ne treba.

    avatar

    31.08.2011. (21:13)    -   -   -   -  

  • crven kapa

    ti dubravaš trener vratara ne radi dodatno sa djecom iz dubrave ,ali svi vi radite dodatno sa palićem što je zabranjeno

    avatar

    31.08.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...