Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • golden age

    da li je preduvjet uporabe
    nezadovoljstvo sobom... ne znam, meni je intrigantnije - bez :)

    * frontpage nije limitiran na jedan post :))) ožeži...

    avatar

    19.08.2011. (12:32)    -   -   -   -  

  • Čokolada i pelin

    Mislim da je prvobitno nanošenje boje ili kristala/kovina na tijelo imalo sasvim drugu namjenu od "šminkersek" i da je bila više mistična nego pomodna.
    No, ja jesam za šminku... i za štikle. :)

    avatar

    19.08.2011. (12:58)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Iskusno oko vidi i kroz kreč ;) Đaba im kamuflaža kad gazda ima ugrađenu termoviziju...

    Šalu na stranu... šminka je sječivo sa dvostrukom oštricom. Koliko im pomaže, toliko ih čini ranjivim i odmaže im. Nikog one u biti ne prevare s tim, jer kad se čovjek ujutro probudi i vidi je bez šminke, bježi glavom bez obzira.
    Jedina šminka koja donekle ima smisla je bojanje usni kojim se mužjacima u biti odašilje poruka seksualno sam uzbuđena tj. tjeram se. Druga stvar koja ima smisla u smislu "skidanja" godina je bojanje sijede kose...
    Naravno ne kažem da trebaju hodat okolo zapuštene, ali ne trebaju ni robovati tome. Kome će se svidit svidit će se i bez šminke. Onog kojeg prevare sa šminkom, ionako ne mogu zadržati samo s tim...

    I tako opet dolazimo do medijskog ispiranja njihovih mozgića u smislu must have... pri čemu zarađuju jedino kozmetičke korporacije. A rat korporacija protiv čovjeka je davno apsolvirana tema...

    avatar

    19.08.2011. (14:15)    -   -   -   -  

  • ITVR blog (Twitter: @ITVRblog)

    Zanimljiv post... :)

    avatar

    19.08.2011. (14:36)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Nisam siguran, ali mislim da je kod Kundere onaj par: ona svako jutro ustane prije njega, nasminka se, vrati u krevet i pravi se da se tek probudila, a on se cijeli zivot pravi da to ne zna.
    Postoji onaj jedan minimum truda koji znaci: drag/a si mi, sredit cu se za tebe (svatko na svoj nacin), a ostalo je stvar ukusa, ali najcesce vrijedi: manje je vise.

    avatar

    19.08.2011. (14:41)    -   -   -   -  

  • plavozeleni

    Ljubitelj sam prirode i prirodnog. Onome kome treba šminka da bi u ženi vidjeo ljepotu, vjerovatno nije bitno šta se iza šminke krije.
    Meni je najsmiješnije kada žene nastoje oponašati onog crvenoguzog majmuna pa natrpaju silikone u usne, a kasnije plaču što se sve raspalo pa im usta izgledaju k'o majmunsko dupe.
    Svojedobno pisah na tu temu pa rekoh: Da je Stvoritelj mislio da je tako praktičnije odmah bi stavio pizdu ispod nosa a usta među noge... Neke se žene uporno trude to ispraviti.

    avatar

    19.08.2011. (18:23)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Može i šminka, i frizura, i odjeća, i štikle, i dotjeranost općenito... ali ako žena u svemu tome ima profinjenosti i stila. Nije svaki crveni ruž napadan i odbojan, a, iskreno, mnogim je muškarcima upravo on seksi dodatak na ženskim usnicama. I meni se sviđa, ali uz tzv. nude look ostatka lica, odbojan bi bio kada bi se razlijevao preko usana, nosio u neprikladnim situacijama (poput rekreacije, primjerice) ili kada bi ga žena nosila uz dramatičnu šminku i na očima. Tada se vrlo lako prelazi u neukus. Isto je i sa, primjerice, štiklama. Većina muškaraca se ne bi s tobom složila oko njih, ja ih također obožavam, ali postoje štikle i štikle, kao što postoje i mjesta na kojima su krajnje neprikladne, a mnoge ih žene i tada forsiraju (npr štikle u duuugim popodnevnim šetnjama). Ono što je po meni najvažnije jest da bi se žena prvenstveno trebala sama sebi sviđati i držati do sebe zbog sebe, a tek onda (ako) zbog muškaraca, drugih žena ili društva općenito, :)

    avatar

    19.08.2011. (20:59)    -   -   -   -  

  • nataša

    eto, kinky je lijepo rekla. sve ima svoje vrijeme i mjesto.
    inače nemam problem sa šminkom, jer je ljeti, kad potamnim, uopće ne koristim, a zimi minimalno, malo pudera i maskare. s kosom je druga priča :-( farbam je, naravno, ne zbog toga što želim skriti godine, nego što pofarbana izgledam puno urednija i bolje se osjećam.
    znaš kako se kaže, o ukusima se ne raspravlja, pa ako se meni nešto ne sviđa, ne znači da to nije lijepo ili prihvatljivo ...

    avatar

    19.08.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • M.Split

    eeee evo i mene.. izrod među ženama.. brez šminke..

    ps. Marul je na siguro... no frks :)))))))

    avatar

    19.08.2011. (23:19)    -   -   -   -  

  • tessa k od tesara

    gledaj... ruž i par kapi parfema.
    kako da ti kažem. to nema veze s ljepotom, a bome niti s muškarcima.
    to je ono... najintimnija stvar na svijetu. kao i lijepo rublje koje nitko neće vidjeti.
    to je ona osovina u tijelu koja te čitav drži laku, uspravnu, lepršavu i kad imaš sve razloge za da si (sebi, a ne svijetu) priuštiš sebe u najgorem besprizornom izdanju. pa gorko zažališ što si se ikada srela.

    avatar

    20.08.2011. (06:45)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Samo da javim... odgovorio sam ti u komentarima novog posta...

    avatar

    20.08.2011. (07:55)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ma gle, nedavno su otkrili da je štetno i piti previše čiste izvorske vode, pa što sada, da preporučimo apstinenciju od vode???
    Karikiranje sa šminkom, odjećom i potpeticama i nije neki argument protiv, hoću reći!!! Nema žene koja je nenašminkana ljepša i čista je cerebralna gimnastika pokušati tvrditi da se masovni razvoj kozmetičke industrije desio jer je poučanstvo priglupo. Uvijek je pretenciozno bilo što općeprihvaćeno kroz duže vrijeme nazvati pogreškom i opsjenom. Isto tako, tko god tvrdi da je vidio ljepši, lelujaviji i uzbudljiviji ženski hod od onoga u visokim potpeticama, naprosto ne govori istinu. Bez obzira na to što to nije slučaj sa ženama od 150 kilograma i što je neprimjereno za plažu ili sportske aktivnosti......Ili, nitko nema trepavice Mavbelin, ali nam se svima sviđaju, bez obzira kako to izgleda ujutro. Na koncu, kada bi najvažniji doseg bio izgled jutro poslije, ne bi se trebali niti oblačiti, mogli bi i čitavu modnu industriju nazvati promašajem. Jer iskreno bi bilo hodati uokolo gol, ili u vrećama kada zahladi, zar ne?!?

    avatar

    20.08.2011. (08:32)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Sasvim ste u pravu, kinky i ostali, moj manjak entuzijazma za štikle je iznimka. Ali svejedno držim da nije privlačno kada se štikle spoje s hulahopkama i ničim drugim sve do pojasa - za mene je to extra umjetno :D

    @Srednjovječni: drago mi je da je još netko upoznat s Kunderom!

    @Svašta: Touche. Slažem se da je kozmetička industrija svrhovita. Ali čini mi se da je trend da moda s vremenom pokušava činiti sve veći dio ljepote, umjesto da je samo naglašava (ako nisi vidio link na one slike iz nordijske modne agencije pogledaj ih, baš me zanima što bi rekao na njih.)

    Novi post: Projekcija

    avatar

    20.08.2011. (10:53)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    kaj ovi u toj danskoj modnoj agenciji imaju slijepce na platnoj listi :/ uglavnom istina, manje je vise..naglasit da al ne i upropastit sto dosta mojih frendica ponekad i ne shvaca :/

    avatar

    21.08.2011. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...