Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • OTISAK srca

  prelijepo..pozt

  avatar

  16.08.2011. (14:23)    -   -   -   -  

 • Ema

  Znaš...teško je ostaviti komentar na ovaj post i ovu sliku...u zadnje vrijeme ne osjećam potrebu govoriti...prebirem, pohranjujem i čuvam u duši...posebno ono najvrijednije...stoga neću pisati ništa....

  avatar

  16.08.2011. (16:17)    -   -   -   -  

 • Lavica

  RESPECT

  avatar

  18.08.2011. (12:00)    -   -   -   -  

 • tajanad

  veliki pozdrav i osmijeh ti ostavljam :))))))

  avatar

  18.08.2011. (21:23)    -   -   -   -  

 • Dori

  "Pogledala sam krajičkom oka to mlado biće...zamolivši Gospodina da joj se smiluje...da joj da spoznati gdje se nalazi bolje, da i do nje dopre Njegov Poziv na Ljubav, po kojem će prepoznati što je bolje..."
  Nažalost, previše ima nesretnih i izgubljenih mladih ljudi koji žive u prividu i laži. Pretužno.
  Pridružujem se tvojoj molitvi, draga moja Magdalena!

  avatar

  24.08.2011. (11:39)    -   -   -   -  

 • pogledunazad

  Hvala na posjeti . :=) Pridružujem se i ja molitvi iz djevojku iz busa i za on u samostanu. Jednoj neka Gospodin pokaže pravi put, a drugoj neka ne skine nikad ona osmjeh sa lica koji je imala na ređenju.

  avatar

  24.08.2011. (17:23)    -   -   -   -  

 • HVALOSPJEV LJUBAVI

  Znam...o da...znam takve "slučajeve" i tada...tada sam samo tužna...jako tužna...i plačem nad takvim nejakim, krhkim, uplašenim stvorenjima željnima pažnje, dokazivanja, potvrde, ljubavi, samopouzdanja. Plačem... I tiho. I glasno. Plačem koliko god mogu. Da mogu, isplakala bi sve one suze koje tek čekaju oči većine takve mladeži. Plakala bih danonoćno...samo da ih spasim...da se ne dogodi da moraju plakati. Sve bih suze umjesto njih isplakala. Da mogu.

  avatar

  25.08.2011. (02:11)    -   -   -   -  

 • mamaposebnogdjeteta

  Slične se emocije uskovitlaju u meni kada vidim na tv ili novinama slike sa Zrća. Ne želim suditi, prigovarati i slično jer nema smisla. Divno si ti učinila, pomolila se za tu djevojku. Bog ti je dao milost: mudrost i strpljenje. Meni to nedostaje. Još uvijek sam puna bunta tako da bih odreagirala u tvojoj situaciji a onda poslije bih žalila. Šteta što su mladi koji polažu zavjete u tako velikoj manjini. Ovih dana čitam knjigu "Ivan od Boga iz Granade". Toliko me potresla da nemam riječi kojima bih opisala pročitano. Na neki način je povezan tvoj post sa svime. Tvoji tekstovi me obavezno navedu da dulje razmišljanje, hvala ti zbog toga. Draga moja Magdaleno, često si mi u mislima. Pozdrav

  avatar

  25.08.2011. (09:28)    -   -   -   -  

 • HVALOSPJEV LJUBAVI

  s obzirom na komentar kod mene kojeg NIJE LAKO ne razmotriti ;))) poklanjam svima jednu pjesmu...do vremena u kojem ne budem sigurna kako ISPRAVNO pisati o Njemu u buduće :))))

  avatar

  27.08.2011. (00:52)    -   -   -   -  

 • mirta

  I meni je drago vidjeti tvoje ime, draga Magdalena.
  Toliko me dugo nije bilo da sam posve zaboravila i lozinku i korisničko ime. : )
  Mislila sam da ću morati otvoriti novi blog no ekipa iz helpdeska mi je pomogla. Puno te pozdravljam i budi mi blagoslovljena!

  avatar

  29.08.2011. (13:35)    -   -   -   -  

 • Karmela

  Draga Magdalena, htjela sam ti samo reći kako mi je lijepo usput susresti tvoje komentare po blogovima koje zajedno posjećujemo! :)))
  Imam osjećaj kao da smo se slučajno srele negdje u gradu pa svratile na kavicu!!!

  avatar

  02.09.2011. (20:47)    -   -   -   -  

 • Ema

  Izgleda da će ovaj post stajat tu do našeg idućeg susreta:)))

  avatar

  07.09.2011. (15:40)    -   -   -   -  

 • don branko

  pozdrav

  avatar

  08.09.2011. (13:53)    -   -   -   -  

 • ljubljena

  Draga moja, hvala ti sto mislis na mene. I ti si u mojim mislima. Neka te Gospodin blagoslovi i cuva i neka te prati Majcin zagovor.

  avatar

  08.09.2011. (16:34)    -   -   -   -  

 • Ema

  Ti si moje i VIŠE i BOLJE!!!

  avatar

  10.09.2011. (22:08)    -   -   -   -  

 • HVALOSPJEV LJUBAVI

  nedostaješ.....

  avatar

  12.09.2011. (21:52)    -   -   -   -  

 • EuM

  "Kroz duga stoljeća, kršćanski svijet je na raznim
  geografskim koordinatama, afirmirao strah od Boga
  koji je u svojoj biti bio i ostao plodna osnova za mnoga
  duhovna i druga dobra. Međutim, sve bliže dolazi vrijeme
  da upoznamo i lice Boga koji nas bezgranično ljubi.
  Promijenimo li se korjenito u sebi, okrenemo li se Bogu
  (obratimo), nećemo više sretati lice strogog Suca, nego
  radosnog Oca"

  avatar

  12.09.2011. (23:32)    -   -   -   -  

 • mirjam

  Razmišljajući ovih dana i o svome dosada prijeđenome životu, o svojim odabirima, nekada i ne baš dobrima, a nekada iako takvima Božjom rukom usmjeravanima i na pravi put izvedenima ... molim i za sebe i za svoju obitelj, našu djecu, da u svojim odabirima uvijek znaju zatražiti pomoć, zamoliti Gospodina da bdije nad njihovim odlukama i putovima kojima im je ići ... i da nikada ne skrenu sa Njegova puta, ne dozvole da ih se zavede i u krivo odvede jer svaki takav odabir vodi u tugu, u patnju, ... u besciljnost, propast ... i potrebno je puno molitve, žrtve, odricanja da se vrate/obrate nanovo u Očev dom i smire u Njegovu zagrljaju, nađu smiraj koji je ova djevojka već pronašla i u njenim očima se već sada vidi, ... osjeti onaj predokus slave i sjaja budućega ... Neka nam Gospodin podari mnogo takvih djevojaka i mladića koji će znati prepoznati i odazvati se pozivu i slijediti Ga u radosti - time privlačeći mnoge duše koje su na putu bilo u neodlučnosti, bilo u zabludjelosti ... Drago mi je i rado se uvijek priključim onim župama koje se subotom srcem Marijinim mole za duhovna zvanja /... u mojoj oazi, na mome otoku je to lijepi običaj koji ne propuštam .../ koja su ovome svijetu jako potrebna kao znaci, kao svijetla u noći ... na putu ka Gospodinu ...

  Hvala ti za ovaj post draga magdaleno ...

  ... od srca ...

  BTB !!!

  Lijep pozdrav ...

  avatar

  14.09.2011. (21:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...