Komentari

sunce878.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Sarah Bernardht

    Dobro nam se vratila domeka:)))))
    Uza sve nelijepo što si opisala u postu, može se osjetiti tvoja obnovljena energija...koju ti je dalo more i morska priroda:))) Hvala ti što si to malo podijelila i tu.....meni kontinentalki pravoj to puno znači ove godine, jer mi more fizički fali...a neću ga ove godine poljubiti...ni dodirnuti.....pozdrav, draga moja!

    avatar

    11.08.2011. (23:23)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    I ja se sinoc vratih poslije malo manje od jednog mjeseca. Nije mi more bilo ono sto mi je inace, ali svejedno se tesko rastajem od njega.

    avatar

    12.08.2011. (08:05)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    dobro ti jutro prijateljice draga

    avatar

    12.08.2011. (08:18)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :))) sunce .... jasno da si nama blogerima predstavila sve strane svoga ljetovanja, ali sam sigurna da si uživala u lijepima i da si napunila baterije i svijetliš za razliku od rasvjete uz šetnicu :)) pozdrav ti :)

    avatar

    12.08.2011. (11:18)    -   -   -   -  

  • golden age

    i more i mi
    se poslije svakog susreta
    malo promijenimo - uvijek na bolje :)

    avatar

    12.08.2011. (11:49)    -   -   -   -  

  • kantuni mašte

    svijet vidimo svojim trenutkom i ocima boje mora:)))

    avatar

    12.08.2011. (12:01)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    eee...stigla si...:)))
    a baš si to predivno dočarala...
    puno pozdrava šaljem...

    avatar

    12.08.2011. (14:20)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    [B]Draga moja....jako si mi falila, a ova tvoja šetnjica Novigradom,
    drugačijim od onog kojeg ja poznajem, a ipak lijepim sa svim
    svojim nedostatcima.....pored sve ljepote koju pruža jedan grad,
    još lijepšim ga čine njezini stanovnici........Bilo je prelijepo
    ljetovati u Novom, upoznati prekrasne ljude, mlade i stare.....Bilo
    je jako bučno, bilo je veselo, bilo je zaljubljeno, bilo je sretno
    novigradsko ljeto.....Ti si furešta, ali imaš dovoljno ljepote i ljubavi
    da se uklopiš u to malo misto, da zaposjedneš te izlizane
    skaline, da postaneš vladarica zemlje i sunca......
    Pozdrav ti, C.K
    [/B]

    avatar

    12.08.2011. (15:46)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Neka si se ti odmorila i napunila baterije!
    Dobrodošla nazad !

    avatar

    12.08.2011. (18:41)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ vidrin smijeh
    hvala draga vidrice, lijep je osjećaj vratiti se ondje gdje si dobrodošao:))).....ma ima još puno lijepih doživljaja, ali nekako me ponijela opća situacija uz koju se i ne htijući vežemo....ipak, mogu reći da mi je ovo bilo najljepše ljeto u životu....jedino mi je žao što nije bilo moguće to podijeliti sa meni dragim ljudima drugačije, jer svima nam treba opuštanja, malo bijega od krute svakodnevice.... pozdrav i tebi vidrice:))))))

    @ Sredovječni
    ma nisam ni ja tako cijeloga života....eto, imala sam sreće da su se neke okolnosti poklopile, neke više, a neke mnogo manje sretne....ali drago mi je da si ipak i ti zadovoljan....eto nas opet u blogosferi, u nekim malo manje slanim vodama:))))

    @ Andrea
    pozdrav i tebi draga moja:)))))

    @ Tox Fox
    pročitala si me:)))) mudrice lukava :)))) ne zoveš se zalud Foxy:))))) nema toga što je moglo pomutiti moje zadovoljstvo, poremetiti taj duševni mir, a da je bilo pokušaja....ma naravno da je bilo......ali stvar je uvijek, baš uvijek u nama samima....ako dopustimo i običan će nas kamenčić na putu oneraspoložiti.....ipak, drago mi je da sam se vratila....pozdrav i tebi draga;)))))

    @ mcmlx
    ovo si tako lijepo rekao, da sve mislim kako mi ni ne treba nastavak današnjeg posta:)))))

    @ kantuni mašte
    ma bravo!!!!!!:))))) samo da nam je svima puno više ovako lijepih trenutaka:)))

    @ metamorfoza
    eto mene među moje:)))))....to iz mene govori zadovoljstvo proživljenim, iznad svih očekivanja:)))) pozdrav i tebi sunčani draga moja:)))))

    @ crna kraljica
    hvala draga, bit će još nekih malih pojedinosti....ne bi bilo interesantno da sam otkrila sve odjednom.....Novigrad o kojem ti govoriš je mjesto iz moje mladosti.....i ja ga takvog pamtim....negdje osamdesetih....danas on za mene ima jednu drugu dimenziju, sasvim drugo značenje....to je moj drugi dom, u kojem ću, ako Bog da dočekati starost i naći svoj mir tamo na brdu....svoje poslijednje počivalište.....ali o tom nekom drugom prilikom....znaš, baš mi se sviđa ova tvoja poslijednja rečenica: "....Ti si furešta, ali imaš dovoljno ljepote i ljubavi da se uklopiš u to malo misto, da zaposjedneš te izlizane skaline, da postaneš vladarica zemlje i sunca..." i hvala ti od srca na njoj:)))))
    pozdrav sunčani i naklon tebi, kraljice moja draga:)))))

    @ Julia
    da znaš da jesam....:)))) hvala draga moja i pozdrav ti sunčani šaljem:))))

    avatar

    12.08.2011. (20:31)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Hvala ti na predivnom postu. Čitajući njega, još više se veselim odlasku na more preksutra, istina na svega tjedan dana no znam da bit će mi predivno sa mojim mužem, najmlađom kćeri od 10 g., mojom najboljom prijateljicom i njezinom kćeri. Mi smo uhodana ekipa koja već godinama ljetuje zajedno.
    Lijep pozdrav do mog povratka sa mora i laka ti noć.

    avatar

    12.08.2011. (22:02)    -   -   -   -  

  • romantika

    Uživala sa čitajući tvoj post i mogu reći da zavidim ljudima koji dođu na more i uživaju u svakom danu, dok ja živim na nekoliko metara od mora a mora ne vidim :( ....ona tvoja izjava " svi bi i ofce i nofce" stoji i u ostalim primorskim gradovima i svi se podjednako tuže na turiste a namrgođena lica postaju svakodnevnica ...strašno.....
    Žudim za tim da, baš kao i ti mogu negdje otiči i opustiti se nekoliko dana i uživati u malim stvarima koje drugi ne primjećuju a meni znače radost, baš kao i tebi na ovom tvom odmoru....
    Hvala ti na predivnom komentaru na mom blogu :))))

    avatar

    13.08.2011. (17:11)    -   -   -   -  

  • tajanad

    nadam se da si mi pozdravila Novigrad :))))
    pusa

    avatar

    13.08.2011. (19:58)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Najvažnje je da si ti uživala i da je tebi bilo lijepo. Sve ostalo nije važno. Uvijek će se naći ponešto što se baš ne uklapa u našu sliku, ali tko bi mario za sitnice kad se nalazi u raju... :))

    avatar

    13.08.2011. (20:05)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ kolumna jedne superžene
    drago mi je zbog tebe i sretan ti put želim, ugodan odmor i neka ti more podari prekrasne trenutke....tebi i tvojoj maloj, uhodanoj ekipi.....ma sigurna sam da ćete uživati i zato samo još da vam poželim i dobro vrijeme....napuni baterije, odmori vijuge i uživaj:)))))))

    @ romantika
    znam točno na što misliš....kad nam je nešto pred nosom skloni smo to uzimati zdravo za gotovo....a ono o ofcama, ma tako ti je u cijeloj Lijepoj našoj, u svim segmentima društva....ljudi su jednostavno postali takvi da bi sve htjeli postić,i a ne bi se za to potrudili ili, još bolje, da se netko drugi za njih pomuči.....
    želim ti priliku da ostvariš svoje žudnje, a rekla bih i potrebu za odmorom i opuštanjem jer ove naše baterije nisu vječne, povremeno ih treba napuniti ljepotama malih stvari:)))))
    i....nema na čemu, hvala tebi što nam poklanjaš ljepotu koju stvaraš, a ujedno i inspiriraš da sesami pokušamo poigrati riječima kako bi u njih pretočili svoje osjećaje:))))
    pozdrav sunčani draga moja:)))))

    @ tajanad
    ma naravno da jesam....i utisnula sam mu poljubac u tvoje ime....mogu ti reći da još uvijek osvaja ljude i svake godine dolaze novi, koji mu se, iznenađeni njegovom ljepotom i neodoljivim šarmom, uvijek iznova vraćaju......
    poljubac tebi, draga i zagrljaj veliki, sunčani:))))))

    @ dordora2
    točno kako si rekla..."tko bi mario za sitnice kad se nalazi u raju..." upravo sam se tako osjećala kad bi me te sitnice na trenutak prenule.....brzo bi ih zaboravljala, jer u ljepotama treba uživati, a ne gubiti vrijeme na tričarije kojih je uvijek bilo i bit će svugdje.....

    avatar

    13.08.2011. (21:42)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Jako si draga osoba

    avatar

    13.08.2011. (22:20)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    prekrasan post!!! baš si zorno prenijela svoju dobru energiju pa se i ja odmah bolje osjećam mada su mi baterija na 'very low' :)))))

    avatar

    14.08.2011. (16:37)    -   -   -   -  

  • smotani

    ;))) neka si ti nama napunila baterije . sve pršti od tvojih emocija;)))) komarci, ma koliko se trudili, nisu pokvarili dojam, pa niti nedovršeni radovi, ni pokoja packa - jer ljepota slika kojima si nas počastila preuzele su vedrinu tvoga glasa;)))
    iako neću dugo, ali, evo i ja gazim svoj godišnji, malo se borim s nekim radovima, ali i maksimalno se brzo odmaram ;)
    lijep ti pozdrav i, drago sunce, nemoj posustati u svojem sjaju bar još ovaj tjedan ( da i ja malo nabacim, uz svoj bazenčić, boju;)))))))

    avatar

    15.08.2011. (00:09)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ lady flower
    hvala, draga moja, vjeruj mi da bi se našlo onih koji se ne bi složilo s tom tvrdnjom, ali trudim se da svoja životna iskustva iskoristim u što bolje svrhe:))))

    @ Suncokretica
    upravo sam se tome nadala, da će moja energija bar malo pomoći onima koji, iz raznoraznih razloga nisu ili tek nisu još uspjeli domoći se toliko željenog i nadasve potrebnog odmora.....samo se nadam da ti baterije neće dugo čekati na punjenje;))))

    @ smotani
    ma ništa nije uspjelo poremetiti tu nirvanu koju sam nakon dugo vremena dostigla:)))) a ti, molim te gazi što sitnijim koracima da ne potrošiš prebrzo to malo odmora:)
    bazen je prva liga i pretpostavljam da je muški.....čini mi se da ženski imaju malo zaobljenije linije....
    pozdravi sunčani i ne zamjeri na ovoj kiši što nailazi, a možda te i zaobiđe.....ipak, nikako ne skidaj sunčane naočale ( za svaki slučaj):))))))

    avatar

    15.08.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    znači sve u svemu..dobro:))

    avatar

    16.08.2011. (14:42)    -   -   -   -  

  • hannah

    Dobrodošla natrag! Drago mi je da si napunila baterije i donila nam
    puno pozitivne energije. Ah, more... i kad si najlošije volje, dovoljno je
    sjesti pored njega, meditirati ili uroniti u njegovo plavetnilo. I sve brige nestaju,
    bar nakratko.... Pozdrav draga :))

    avatar

    16.08.2011. (22:20)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    A čiji sam ja ??? Pseto malo sa oćalama......

    I ovom prilikom...Prošetah do tebe, C.K

    avatar

    16.08.2011. (23:00)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...a lipog li odmora... post ti zaista odiše nekim optimizmom i oduševljenjem... pa dobro se vratila u blogosferu...:)

    avatar

    16.08.2011. (23:31)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    http://youtu.be/lHoGyshupLQ Vratija se Š(mrika)ime i di će prvo, nego di mu je najlipše.E dobro si rekla kod CK da nema te sile koja me može natirat di mi nije lipo. Usput da ti rečen prvi put san svratija na blog CK i oduševila me. Sad ja vidin zašto se vi lipo "ćutite" dvi mudre, domoljubne i osjetljive dušice :)))))))))))))))) I drago mi je da si uživala u najlipjem gradiću na svitu i"okolici". Ali znaš što u nas kažu - da je lipota u očima promatrača. E sad, Novigrad može zahvalit dragom Bogu da je tebe posla u njega, jer tvoje oči i tvoje srce vide samo lipotu i dobrotu. Već san ti jednom reka da bi ti isto pričala i o drugom gradiću tako isto lipo, samo kako rekoh Novigrad je imao tu sriću :)))))))))))))))) Ma neka si se ti nama vratila a jutros mebaš ne puca nešto, razlinija se na GO, ali bacim još koji koment kad šavovi puknu.
    Svako jutro u ranu zoru,
    volin vidit sunce na prozoru.
    A zahvaljujen i dragom Bogu,
    na istog naziva, predivnom blogu.
    Stamena ko stina a plaha ko srna,
    prijateljica joj je kraljica crna.
    Rado ih čita i s njima prodika,
    jedan smotani i romantični šmrika.
    Slušaju one Thompsona i jazzz, a ne cajke,
    te dobre ženice a povrh svega majke.
    Volim optimizam i dobrotu, ovih dama,
    ostavljam pozdrav i u mislima sam s vama.
    Haha ne ide me nešto jutros, ali sklepa san to od sarca :))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    17.08.2011. (07:26)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ čistilište
    bome, kad sve zbrojim i oduzmem....nemam se na što požaliti:))))

    @ hannah
    u pravu si, more je čudesno, jer u kom god se stanju, dobu ili kombinaciji našlo, u nama budi život, liječi rane i ispunjava dušu.....pozdravljam i ja tebe, draga moja:)))))

    @ crna kraljica
    ovo dlakavo čudovište iz močvare:))))) to je moja čupava, šašava i predivna Beba....drago mi je da si pitala, zanimalo me hoće li nekome upast u oko:)))))) znaš da mi te uvijek drago vidjeti, kraljice moja draga....eto, vidiš i pjesmicu smo zaslužile:))))

    @ dvadeseti veljače
    u takvom je raspoloženju i nastao i.....hvala, još bolje vas sve našla:)))))

    @ Š(ime)mrika:))))))))
    :)))))))) već sam se zabrinula da te odnila bura negdi na pučinu:)))))ma samo polako, vrag odnija prišu.....nemoj naglo uletavat u svakodnevnu kolotečinu da ne istegneš nešto:))))
    e što mi je drago da ti je za tvoje oko sokolovo zapela moja draga blogoprijateljcai i što je baš uz mene našla mjesto u ovoj šmrikastoj pismici:)))) klepaš ti to i s po snage baš onako, ko pravi majstor....:))))) sunčani ti pozdrav dragi moj u ovu toplu litnju noć:))))

    avatar

    17.08.2011. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...