Komentari

potok42.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • hajjnezir

    Mir Tebi,
    Inspiracija trenutkom koji ne prolazi.
    Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hajjnezir dijeli.

    avatar

    10.08.2011. (15:13)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    i ja bih prijatelju trčala, ali ne mogu
    ugodan ti dan i zagrljaj

    avatar

    10.08.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  • Laki

    U potrazi za novim facama u blogosferi, za otklonom od dominantne struje ljubavnih naricanja naišao sam na tvoj blog. Hvala dragom bogu što nisam morao drkati po arhivi nego sam jednostavnim skrolanjem pregledao sve što si ponudio. Čovječe, ponuđeno vijedi, ali daj se još više razulari, ne obuzdavaj se nimalo, istisni iz sebe sav gnjev koji imaš, istražuj utjecaj društvenih govana na psihu, odjebi podređivanje komentatorskim shemama i potraži izdavača. Posjetit ću vas nekoliko kojima sam se javio pod glupavim imenima za mjesec, mjesec i pol kako bih vidio napredak. Ima načina da se pomogne. I ne zanima me tko si i odakle si, jer pjesništvo je u defanzivi u odnosu na isforsirane, prosječne pripovjedače. Uostalom, svi vi ste potencijalne pričalice u prozi.

    avatar

    11.08.2011. (11:36)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Je li riječ o provokaciji?

    avatar

    11.08.2011. (15:29)    -   -   -   -  

  • SAE

    Ne bih rekao da je u pitanju agent provokator.
    Prema sintaksi rekao bih da je malo jača šarža u pitanju. Osobno - jako se slažem s njim glede tebe, pogotovo ono, da si otklon od dominantne struje ljubavnih naricanja na blogovima. Kako mi je ta konstatacija dobro sjela!!! K'o kec na cenera! Već mi se ozbiljno zgadilo čitanje te vrste "poezije", ozbiljno.
    Pojest ću ovaj svoj virtualni tekst - ako je Lakijevo pojavljivanje provokacija!
    SAE

    avatar

    11.08.2011. (16:10)    -   -   -   -  

  • Toni M

    Osim što imam problema s ritmom (a sad možeš reći, pa nije ti ovo rock'n'roll), odlična! I ti meni nešto govoriš o efektnim završnicama ;-))

    avatar

    12.08.2011. (09:57)    -   -   -   -  

  • sven adam ewin

    Ima, Toni, u ovoj pjesmi i te kakvog ritma. Onog ritma ispod ritma, kojim se jednoličnim, a potmulim udarcem čekića zakucavaju čavli u lijes iliti škrinju, s tim što je u ovom lijesu sahranjena živa nada jedne žene-majke i njenog toplog pletiva pod hladnim trzajima bezosjećajnog rasipača sjemena.

    I koliko je efektan zadnji stih, još je efektniji prvi. Ta dva stiha , poput dvije ohoblane daske - perfektno poantiraju gabarite lijesa u koji je pjesma majstorski smještena.
    No, ovo je moj dojam, je li.
    Ne moramo o svemu imati isti doživljaj.

    Pozdrav i jednom i drugom.
    Sven

    avatar

    12.08.2011. (13:52)    -   -   -   -  

  • Toni M

    Ne samo da ne moramo nego čak i ne možemo imati isti doživljaj. I to je dobro za pjesmu. A dodao bih da je u ovom slučaju moje poimanje ritma dosta površnije od ovoga; mislio sam baš doslovno na ritam dok pjesmu čitam naglas. Ali, ponovit ću, koji god ritam gledao, pjesma je odlična.

    avatar

    12.08.2011. (15:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...