Komentari

nides.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    S 40 sama na tehno party za sredovječne? Hm....... Da malo smanjiš želje za početak? Recimo Avenue moll, neki zbilja dobar film, kakva kavica uokolo, možda kakav zainteresiran pogled, rečenica-dvije..... Pa eventualno partijanje u paru neke od slijedećih subota. Ne zvuči ti to malko vjerojatnije? Usput, neka te ne zabrinjava vidi li se svih 40 i nešto. Za znalce nema veze, čak dapače, a ostali su nebitni......ha?!

    avatar

    09.08.2011. (22:11)    -   -   -   -  

  • Kritika i samokritika jedne plavuše

    Ples mi je uvijek bio ispusni ventil!! Pa shodno tome i želja!!
    Smanjiti želje - što manje želiš manje ćeš i dobiti!! A uz sve to - toliko sam bila skromna, umjerena i pazila što želim da je vrijeme da to promijenim!!

    avatar

    10.08.2011. (08:59)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pa sada, to je filozofsko pitanje, je li bolje željeti tek nešto iznad realnosti, pa biti sretan ostvarenjem mogućeg, ili vjerovati u čuda ?!? Što nikako ne znači da je dobro željeti premalo. Recimo, u najkraćem, hodati uokolo širom otvorenih očiju, ušiju i razuma, ha?!
    Za ples mi je jasno već poodavno, uvijek govorim da mi je tečaj plesa jedna od najisplativijih investicija...he,he,he... Samo sam mislio da je redosljed možda malko isforsiran, mada sam možda samo ja zastario.... Nekako mi odlazak na ples zvuči kao slijedeći korak, jer ples doživljavam kao društvenu igru za dvoje. Što će reći da sam uvijek NEKOGA pozivao na ples....bar poslije srednjoškolskih i studentskih plesnjaka!

    avatar

    10.08.2011. (12:18)    -   -   -   -  

  • Kritika i samokritika jedne plavuše

    E moj uzbudljivi, ti si jedan od rijetkih starog kova!! Ja se ne sjećam kada sam zadnji put plesala s nekim, onak, ko na plesnom tečaju - ne znam da li bih uopće više i znala!! Ja sam mislila na ono: lagano zatvoriš oči, gužvica oko tebe i u svom svijetu plešeš sam sa sobom!! To mi fali. Zato mi fali neki dobar fank, hous!! Ustvari, trebam jedan dobar izlazak!!

    avatar

    10.08.2011. (15:38)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Zatvorenih očiju možeš plesati i doma, uz muziku po želji, dakle ne bih baš rekao da to želiš, ha?! A lijepi izlasci nam svima i uvijek fale, ne? Ne brini, ples je kao vožnja biciklom, koliko god komplicirano izgledao, ne možeš ga posve zaboraviti! Muško-ženske igrice tipa senzualnog plesa su na koncu više stvar instinkta nego li tehnike. Mada tehnika pomaže, bar na početku....

    avatar

    10.08.2011. (19:05)    -   -   -   -  

  • praktikum

    izaći? s kojim razlogom? tražiti novog potencijalnog nakon 10 dana samoće ili se dobro provesti? :)))))

    avatar

    20.08.2011. (13:14)    -   -   -   -  

  • pramajka

    Movie pub bi bio zgodan

    avatar

    29.08.2011. (22:43)    -   -   -   -  

  • pramajka

    jesi otišla haha u movie?

    avatar

    14.12.2011. (09:01)    -   -   -   -  

  • Kritika i samokritika jedne plavuše

    nisam bila u Moviu ali me bilo posvuda - malo po malo sam se vratila u društvo pa su tako zaredali izlasci - svašta se pronađe kad zanemariš brojku godina - ipak je društvo najbitnije!

    avatar

    11.01.2012. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...