Komentari

umbra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Doors

    No frks, pa ono je baš bilo simpatično brkanje bloger/blogerica, bitno da smo skontali, je li? :)
    I kao što već napisah, ima pregršt tema, zanimljivih blogova, ali svatko kreira po nekoj svojoj želji; ako pišemo o određenoj tematici (zdravlje, business, sex...) to i ne znači da smo okupirani jedino time i da nam se život svodi na promišljanja o toj temi. Ova opaska stoga što vidim da nekoji u blogosferi prozivaju one koji se drže određenih tema, baš svašta! Svatk piše o čemu želi, i kako želi, zar ne? Mene zanimaju teme vezano uz zdravlje prvenstveno, a biram one neke teme postova koje sam iskusila. Dakle, neću pisat o fantastičnoj dijeti koju nisam probala ili ne podržavam, nego sam isfiltrirala neke, meni interesantne, podatke, koji baš kod mene funkcioniraju i u praksi i doveli su do konkretnih rezultata, ili pak općenito o nekom pitanju koje mi visi nad glavom... Svatko tko je imao problema s kg zna o čemu govorim, i koliko život u svim segmentima postane kvalitetnije kad poboljšamo zdravlje.
    I tako...ja zadovoljna onime kako sam se promijenila i usvojila neke dobre navike, i neopisiv je osjećaj kad postigneš neki cilj, kad imaš pozitivnu energiju...kad se dobro osjećaš...

    Naravno da imam brdo ostalih hobija i još i hvala Bogu zanimljiv posao, ali eto, na blogu ću baš nekako o temama zdravlja. To je više ko neki virtualni dnevnik savjeta koje sam sama isprobala i koji su mi U PRAKSI ok i funkcioniraju kod mene. Pa tko voli, nek izvoli. Kud bi došli kad bi svima iste stvari bile zanimljive.

    Pročitala sam čitav tvoj blog, ma štosan si i interesantan, imaš neka interesantna promišljanja, a svako nastoji napredovati i biti bolji.....u čemu i po pitanju čega, to i sam najbolje znaš koje su ti želje i ciljevi :)

    čitamo se,
    pozdrav

    avatar

    08.08.2011. (08:41)    -   -   -   -  

  • Doors

    I vidiš, da mi se ono nisi javio komentarom, nikad ne bi saznala za tvoj blog...hehe :)

    avatar

    08.08.2011. (08:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...