Komentari

strumpf-usklicnik.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • cvit

    Što je s vama?

    avatar

    09.08.2011. (07:43)    -   -   -   -  

  • cvit

    Mora se biti registriran da bi se moglo komentirati kod "crni blog komunizma",ja nisam a blog mi se za to ne otvara pa vam na onaj tekst njemu upućen nisam mogao ništa napisati i zato me evo tu di jesam.Najprije vas želim upitati,je li taj Strumpf (čarapa,bičva dalmatinski) bila previše mokra kad su vas njome nekad dobro po tintari ošinuli?Ja sam zapadno od Drniša blizu lipe Krke i kod nas bi se za onog koji bezvezno i napamet i previše laprda reklo da je udaren mokrom bičvetinom po glavi a misli se na bičvu ispletenu od ovčije vune a za shvatiti je kako je vunena bičva teška kad je dobro natopite vodom!Kad mi na ovo odgovorite,možemo po potrebi komentirati.Paraga je svetinja za hrvatski puk uopće,za hrvatske branitelje da i ne napominjem i da je on ostao na vlasti vi danas nebi laprdali tako sramno punim ustima.Sve ono što piše autor bloga "crni blog komunizma" je opravdano jer komunistički zločin Tita nad Hrvatima i drugim narodima je tako velik i grozan da je kao takav nezaboravan i neoprostiv.Nitko ne krije nepozitivne strane NDH ali njihovo je u odnosu na taj komunistički zločin samo kap u moru.Kažete da ste kršćanin a lažete jer poistovićujete dvije stvari kod kojih je razlika kao kod neba i zemlje.Ti koji su se digli na ustanak u Srbu ne razlikuju se od onih koji su nas Hrvate pljačkali,palili,klali za DOMOVINSKOG RATA,ti iz BALVAN REVOLUCIJE naučeše svako zlo od svojih im bližnjih!
    I za kraj,tebe je možda Bog stvorija ali sa đavlom imaš posla i đava će te odniti!
    www.mirkomalenica-miljevci.de

    avatar

    09.08.2011. (08:26)    -   -   -   -  

  • Štrumpf!

    @cvit

    ...dobro je, slobodno ovdje komentirajte, sve dok ste pristojni.
    ...Štrumpf nadimak dolazi od nježnih plavih bića koja su neiskvarena i čine samo dobro, ponekad su mudra kao Papa Štrumpf, a ponekad naivna, odnosno poprimaju sve ljudske karaktere.
    Koliko znam nitko me nije mlatio po glavi mokrom krpom. Ako „laprdam“, što mogu demokracija mi to dala.
    Koliko je Paraga svetinja za puk, ne znam(nisam radio nikakvo istraživanje, niti vidi ikoje na tu temu), možda kod onih sa krvavim rukama i slabo obaviještenim, a za branitelje, je više svetinja njihove povlastice, nego neke osobe.
    Da je on ostao na vlasti ili njegova politika, znam loše bi se pisalo onima koji drugačije misle, ali se bojim da bih nas prije bombardirali, nego što bi Paraga postao novi poglavnik i ostvario granice tzv. NDH.
    Svaki zločin je oprostiv, ako želimo biti kršćani, ukoliko to netko ne želi neka bude ustaša ili komunist, meni svejedno.
    Nemoj te tako, malo ste po emocijama i pod nacionalistički strastima, pa svašta napišete. Koliko znam Krist je došao svima, a ne samo nekima. Znači nisam uspoređivao zločine, nego sam samo želio ukazati što je prethodilo Ustanku naroda u Srbu. Nisu ustaše cvijeće.
    Nadam se da sam vam uspio odgovoriti, a ako nisam samo pitajte.

    avatar

    09.08.2011. (18:31)    -   -   -   -  

  • cvit

    Strumpf je njemačka rič i na hrvatskom znači čarapa,dalmatinski bičva i zato sam vam se u komentaru u početku onako i obratio.Nevažno je što znači vaš Štrumpf i njemački Strumpf (Strumpf se čita Štrumpf),ja sam vam komentirao i žao mi je što vam nisam očitao još žešću pištulu.Okomili ste se na NDH i Dobroslava Paragu a srbočetnički zločin želite sakriti i to je u komentaru kod CBK i u odgovoru meni ovdje,potpuno jasno.Nisu svi zločini oprostivi,neki samo donekle ako se oni koji su ih počinili za isti i pokaju.Srbi to do danas nisu uradili.Rekao sam srbočetnički zločin je tako velik da je nezaboravan i neoprostiv,neoprostiv barem za hrvatski puk.Stvari koje se vas doimaju su mi prilično poznate pa mi je nepotrebno postavljati vam pitanja i na njih očekivati vaše odgovore.Time bi se samo uzalud zamarao.

    avatar

    09.08.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  • cvit

    Hrvatska stranka prava i Dobroslav Paraga

    Vrati nam se Paraga!

    E,kad bi se ta stranka opet vratila
    ali pod vodstvom Dobroslava Parage
    cila bi zemlja napokon shvatila
    imali smo političare srcu nedrage.

    Nedrage političare još od Hrvatske osnutka
    što nas u ponor vode sve dublje
    za narod ne bi lipo nijednog trenutka
    nastavi li se ovako,biti će još teže i grublje.

    Maknuti su oni koje je narod htio
    da nas mirno i pravnim putem vode
    veliki broj hrvatskih političara nije se urazumio
    i tako narod ostade bez prava i slobode.

    Umoren je Ante Paradžik i to je prošlost sad
    i sve nas sića na obrambene snage HOS
    bez kojih bi bilo teško i još veći jad
    a Hrvatska danas,kaos zavladao skros.

    Spomenimo hrvatskog šegrta Hlapića
    koji je u Hrvatskoj vidio samo osobni džep
    ovim sam mislio na Antu Đapića
    stav Ruže Tomašić još teži,nimalo lijep.

    Ta Ruža nastavi li politikom ovako
    narod će spoznati s kim posla ima
    biti će narodu ajme,nimalo lako
    vrati se Paraga još si nam u mislima
    vrati se Dobroslave,biti će nam drago svima
    nama hrvatskom puku,domoljubima!

    www.mirkomalenica-miljevci.de

    avatar

    09.08.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  • cvit

    Hrvatske oslobodilačke snage

    Da vas samo nije bilo
    kakvo zlo nas nebi stiglo
    u Hrvatskoj lipoj našoj
    na hrabrosti hvala vašoj.

    Svi odani domovini
    branili nas u planini
    i na moru i u ravnu
    goneć bandu razuzdanu.

    Bandu što bez srca bi
    JNA i četnici
    sa istoka barbare
    što nizašto nemare.

    Manijake što nas klaše
    pokradali što im paše
    palili i pustošili
    di god htili di god stigli.

    Oslobodilačke naše snage
    hrvatskome srcu drage
    zato hvala navelike
    iz ljubavi i na vike.

    piše:Mirko Malenica Mirče


    Ako ste pravi kršćanin i volite istinu onda vam ovi stihovi i oni ispred neće smetati a vi odlučite da li ćete ih zadržati ili izbrisati.Pročitao sam komentar kod CBK gdje vam je autor izvrsno odgovorio i ja ga u tom podržavam.Morate znati da ne uspiva uvik pokušaj sipanja prašine u oči drugima.U komentaru kod CBK ste rekli ono neukusno,neistinito a sada se i kod njega i ovdje želite od svega oprati,izvrćete kao da tako niste mislili!Ja sam u Splitu prisustvovao nadahnutom govoru Dobroslava Parage gdje je rekao da ako zatriba,ići će se i do Zemuna koji je i bio hrvatski ali nam ukraden.Njegov govor je često bio popraćen burnim aplauzima.Nešto nezaboravno!

    avatar

    10.08.2011. (06:16)    -   -   -   -  

  • isus

    ajde mirče u kurac. tuđman je posmicao paragu, a ti hvališ malo jednog malo drugog. ti si suncokret koji se okreće prema suncu. nadam se da znaš tko su ti i takvi ljudi. fujj.

    avatar

    11.08.2011. (17:54)    -   -   -   -  

  • Štrumpf!

    Dragi Mirče,

    rekli ste što ste imali, sada imate i svoje blog, pa možete nastaviti braniti Paragu, kod Crnog paragovca. Hrvatski narod ako ne bude praštao, nema mu baš nekog života vječnog, ali ovaj narod ionako nije kršćanski, pa niti ja nešto posebno očekujem od njega, a on mene neće dobiti ništa.

    avatar

    12.08.2011. (16:22)    -   -   -   -  

  • cvit

    Svako dobro!

    avatar

    13.08.2011. (04:49)    -   -   -   -  

  • cvit

    Blog "samomi" su mi izbrisali što me ne čudi jer više i ne pamtim koliko mi ih je do sada od tog uredništva maknuto.Netko me tamo u uredništvu ne trpi zbog mojih prohrvatskih reagiranja,netko im nešto dojavljuje kontra mene,oni poslušaju i tako..................
    Zato se ispričavam što vam se opet javljam ukoliko sam vam dosadan,kod CBK se ne mogu javiti neregistrrano.Pokušao sam se ponovo registrirati ali mi ne dozvoljavaju.Doduše,nisam ni imao baš neku posebnu želju kod CBK se javiti jer i on zna često biti crn pa i crnji nego jest jer briše komentare koji mu ne mirišu a za moj pojam je opravdano kad se podnose i pohvale i kritike.To kod CBK nije i što ćeš mu?Tko zna,možda je i sam autor bloga CBK,Dobroslav Paraga........ako jest i neka,ne smeta mi.Vidim,pošteno ste se posvađali tamo,vi njemu,on vama i tako može u nedogled.Crnom je,tako ga vi zovete,trn u oku bio i ostao pok.Franjo Tuđman i to je presudno.Rekao sam davno da Tuđman nije bio taj koji nije imao velikih političkih promašaja ali u nekim stvarima je bio u pravu tako da se i ne može o njemu pisati baš tako negativno.Možda je u pravu taj CRNI jer te stvari dobro poznaje,bolje i od mene i od vas,ako je to pratio,doživljavao.Ja sam još 1972 otišao iz Hrvatske a nas je u diaspori onoliko koliko nas je i u Hrvatskoj,mi sigurno nismo o brojnim stvarima dovoljno informirani pa se tako za istinu čovik nebi tribao ni buniti.Da vam ja rečem jedno,masi hrvatskog puka,u diaspori posebno pa tako i meni,dugo pa i donedavno nije bilo poznato da je Tuđman svojom politikom u suradnji s Miloševićem dilija Bosnu i Hercegovinu,izdao Vukovar,bosansku Posavinu i koješta lošeg uradio pa i Paragu udaljio,tako da se uvik ima prema svemu onakvo mišljenje kako se o nečemu čulo,kako ste o svemu informirani.Vratimo se DOMOVINSKOM RATU u Hrvatskoj,vratimo se Paragi,vratimo se Tuđmanu.Pa tko onda nije ono,Franjo,Franjo,Franjo........,Paraga,Paraga,Paraga?Svima nam je stalo do slobodne Hrvatske,da se napokon izvučemo iz onog komunističko titoističkog jarma,da se oslobodimo agresora tih Srbočetnika i JNA koji su nas nedužne napali,želili smo slobodnu demokratsku Hrvatsku,da budemo svoji na svom i tko je mogao unaprid znati što će se kasnije dogoditi,kako će se politička situacija razviti,da će danas biti u Hrvatskoj ovako,nikako,naopako?Zato ponavljam,i meni i brojnima su bili su dragi i Paraga i Tuđman i ja sam pisao u stihovima i o jednom i o drugom što se na mojoj web stranici jasno i vidi a to CRNOM ne odgovara i opomenio me da kad usporedim Paragu i Tuđmana je isto kad se pomiša vatra i voda!Eto,njemu su te stvari jasnije bile prije nego meni i s pravom mi je i odgovorio onako.A Dobroslav Paraga mi je drag iznad svih jer je želio kao što smo svi,neovisnu Hrvatsku,ustao je junački kontra velikosrpske agresije na našu zemlju,htio im očitati lekcije do kraja i zauvik ali eto zaustaviše ga ti naši domaći,Tuđman i njegovi.Ako ništa drugo,stići će ih kazna od Boga a sada i ja takve proklinjem i imam o Tuđmanu drugo mišljenje a ono što sam u stihovima je odavno i tako i ostalo.A vi gospodine Štrumpf morate znati da Hrvatska nije dirala u Srbiju,mi smo napadnuti i morali smo se braniti pa ako su se neke stvari za Oluje i Blijeska i poslije desile to bi sve moralo biti opravdano i oprošteno u odnosu na teror koji je vršen od Srbije,JNA i domaćih Srba nad hrvatskim pukom.Ovdje se ne radi niokakvoj mržnji prema drugima,protestira se kontra prljave velikosrbočetničke politike bez obzira od koga je potaknuta.Čast poštenim Srbima u Hrvatskoj,onima koji nisu stali uz politiku Miloševića,ostali su odani zemlji u kojoj su iako je takvih bio ne baš velik broj.I vama bi gospodine ŠTRUMPF ove stvari tribale biti jasne,stavite ruku na srce i priznajte istinu!
    Hvala vam što ste mi odobrili da se na vašem blogu ovako mogu izjasniti i ako možete i želite,slobodno ovaj moj komentar pošaljite kod CRNOG kojem se čudim da se kod njega baš mogu javiti samo registrrani i nije li on nešto posebno?I još nešto na kraju,možete li vi meni otvoriti jedan do dva bloga kod blog.hr?Rekao sam vam meni više ne odobravaju a volio bih biti registrran,bit ću vam zahvalan ako to uradite a ako biste evo vam ove E-Mail adrese koje ćete upisati kod registracije.Ba.Bussen(a)gmx.de i ab.rusak (a)gmx.de
    Ovo u zagradama je onaj znak tzv.et a ja ga dok ovo pišem nisam mogao pravilno napisati,nekako tehnički problem.Ako uspijete to će stići na ove E-Mail-e a ja imam lozinke.Ostajte mi zdravo dragi kršćanine!

    www.mirkomalenica-miljevci.de

    avatar

    13.08.2011. (06:39)    -   -   -   -  

  • isus

    eto mirčeta na koljenima!!
    e moj mirče......... gadio si ljude i blogove...................a sad zapomažeš........

    avatar

    13.08.2011. (12:49)    -   -   -   -  

  • cvit

    za tipa koji se javlja pod "Isus"

    Javi se što prije na neuropsihijatriju!
    Možda ti pomognu ako nije kasno!

    avatar

    13.08.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  • isus

    vidim tebi nisu pomogli, zapravo još si u gorem stanju, pa neću gubiti vrijeme.

    avatar

    13.08.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  • cvit

    za tipa koji se javlja pod "Isus"

    Izgubljeni nemaju više što izgubiti!
    Sutra je 15.kolovoz i Velika Gospa,hodočasti i pomoli se ako znadeš.
    Možda se GOSPA na tebe smiluje...............................

    avatar

    14.08.2011. (03:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...