Komentari

flamestodust.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Dreamer.

    Da, sve je postalo patetično... Umjesto poziva da se ide na kavu ili neku šetnju, tu je prokleti chat na facebooku. Ovaj svijet ide k vragu....

    Znaš...... Iako ti tog Ljetnog ne voliš .... ipak ti je stalo do njega i bilo kakve osjećaje da ti imala prema njemu povrijedit će te... pogotovo ako se stvari odvijaju onako kako nisi očekivala.

    UHm, trebala bi češće govoriti ljudima što te mući... Imala sam i ja tih problema di bih šutjela, pa bi sve izašlo na vidjelo kad bih si popila.

    avatar

    08.08.2011. (12:43)    -   -   -   -  

  • Jeannie

    "Julián mi je jednom rekao da je priča pismo koje autor piše sam sebi kako bi si rekao stvari koje drukčije ne bi mogao shvatiti.“ Carlos Ruiz Zafon, Sjena vjetra
    Jako mi se sviđa ovo. :)

    Shvaćam to kad ti je jednostavno potreban netko da te zagrli i poljubi. I iako ga ne voliš, pojavio se kad si ga trebala i naravno da si razvila neke osjećaje prema njemu. (Sad zapravo pišem o sebi, ali pretpostavljam da je i tebi slično. :D)

    Nadam se da ćeš steći mnogo novih i lijepih uspomena u Španjolskoj. :*

    Novo.

    avatar

    10.08.2011. (15:12)    -   -   -   -  

  • TheLastLivingRose

    ovaj je kraj kao moj opis. :D
    btw. hvala na kom. ima dosta ljudi koji ni ne znaju tko je on. imaju loš ukus za glazbu. :S :D
    ii da, presviđa mi se onaj dio music na tvom blogu. :D :D

    avatar

    10.08.2011. (20:30)    -   -   -   -  

  • Amy

    ne volim nikako facebook. jedna sam od onih koje facebook živcira. voljela bih da ga nema i da je sve kao prije. sjećam se kako je bilo lijepo kada me netko nazove na telefon pa se dogovaramo za kavu, ali sada je tu šugavi facebook, inbox i chat -.-'. normalno je da ti je stalo do njega. koliko god da ga ne voliš. jer ipak on je ljetni i postoji nešto između vas. ne bi bio ljetni da ti se nije svidio na neki način u svakom slučaju, ne bi bio nikakav da ti se nikako nije svidio. nadam se da ćeš se zabaviti u Španjolskoj i da ćeš nam imati puno toga lijepg za napisati.

    naravno da se čitamo :)))

    avatar

    12.08.2011. (18:24)    -   -   -   -  

  • Nina

    Hvala ti na komentaru :D

    Jednom će doći i taj Netko koga čekaš.. Ja se nadam da ćeš ovo ljeto imati još puno lijepih
    sjećanja o kojima ćeš moći ovdje pisati.. a i svidjelo mi se kad sam pročitala da uskoro ideš na
    maturalac :D vjeruj mi, tamo će ti biti odlično.. a to što ide i ova osoba koja ti se sviđa može biti
    jako dobro :) iskoristi to vrijeme najbolje što možeš i nadam se da ćeš i tamo sagraditi samo
    najljepša sjećanja :)

    Čitam i ja tebe=)

    avatar

    12.08.2011. (21:38)    -   -   -   -  

  • Claire.

    pa... kad mene zaboli blještavilo worda, uzmem svoju staru dobru bilježnicu u ruke i bacim se na posao. čekam da riječi same krenu, makar potrajalo vječnost i makar samo bezveze šarala po papiru. a rezultat bude pouno bolji od onog u wordu. :) draže su mi starinske tehnike što se nekih stvari tiče.

    bože, znam kako ti je. tijekom dana znam da mi ne treba, i da je patetična kukavica i da sam ga već odavno prekrižila, ali ponovno upadam u zamku, čim mi se pruži prilika. i svaki put mi padne na pamet da smo možda zamijenili uloge, ljuti me to, jako.

    dobra stara patetika... možda bismo ju jednostavno trebale prihvatiti pa bismo je se lakše i riješile. možda bi trebalo pokušati? :)

    neću komentirati njih dvojicu... nekako mi je to prepoznat teritorij da bih se usudila izreći bilo što. barem za sada. a do tada mi se lijepo provedi u španjolskoj, grliiiim! :) :***

    avatar

    17.08.2011. (23:55)    -   -   -   -  

  • melody nelson.

    pročitala sam sve, al jednostavno nikad ne znam kaj da komentiram na takve ljubavne stvari. uvijek napišem da bude sve okej jer na kraju ipak i je. vidim da je post star skoro mjesec dana, kasnim malo, tak da - nadam se da si se nauživala ovaj zadnji mjesec ljeta. :)

    avatar

    01.09.2011. (04:37)    -   -   -   -  

  • Jeannie

    Novo. ;)

    avatar

    20.09.2011. (16:03)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    istina je
    pisati možeš samo o onome što osjećaš u sebi
    i nešto znaš

    avatar

    29.10.2011. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...