Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • hajjnezir

  Mir Tebi,
  Pridružujem se Tvojim čestitkama svima nama koji smo branili, obranili i učestvovali u "stvaranju"
  Lijepe Naše, kao i onima koji su nas hranili!
  Dobro govoriš;"Nitko nam je više ne može uzeti", ali postoji opasnost da je "prodamo" ili "predamo",
  bez ispaljenog metka.
  Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hajjnezir dijeli.

  avatar

  05.08.2011. (08:01)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Prilično me ražalostilo što su jučer na trgu pored moje kuće neki debili koristili ovu prigodu da se deru kako treba pobiti sve srbe i spaliti im kuće :( Uništavaju i značaj i simboliku Oluje svojim barbarizmom.

  avatar

  05.08.2011. (10:45)    -   -   -   -  

 • ToxFox

  Sretan Dan Pobjede i domovinske Zahvalnosti, svim braniteljima, onima koji su još s nama i onima koji su položili svoj život za Hrvatsku!
  Svima nama želim bolju i pravedniju Hrvatsku, to je naš dug njima.

  avatar

  05.08.2011. (13:04)    -   -   -   -  

 • Bernardov riff

  Živjela poštena Hrvatska, ona koja je dostojna slaviti Dan domovinske zahvalnosti.

  avatar

  05.08.2011. (15:08)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  Slažem se sa svime što si napisao...

  Žao mi je što Hrvati u duši nemaju kulture ispoljavanja naših domovinskih obilježja, pa nažalost nema ni zastava po fasadama kuća.... tužno.

  avatar

  05.08.2011. (17:11)    -   -   -   -  

 • Neverin

  ja ne mogu pronaći razlog za slavlje ni da hoću

  avatar

  06.08.2011. (07:05)    -   -   -   -  

 • Bernardov riff

  @neverine, ima samo jedna gora stvar od rata, a to je izgubljeni rat. Mogli smo ostati bez trećine Hrvatske, i to je bila moguća stvarnost. Bi li nam s time bilo bolje? Ili da Slobo Milošević u vrijeme raspada Juge postane novi Tito, kako su mu klicali?
  Druga je stvar ovo što se danas u društvu događa. Tome Oluja nije dala legitimitet. Pričali su mi stari partizani koncem osamdesetih kako se nisu borili za kojekakve devijacije u Jugoslaviji. Sad ih razumijem.

  avatar

  06.08.2011. (09:39)    -   -   -   -  

 • Neverin

  sloba ili tuđman, i jedan i drugi su imali Titu kao primjer odnosa moći tako da se ja ne bi previše zamarao dali bi se sad zvao Ivo ili Jovan, to mi zaista nije bitno. Ak me pljačka netko zaista mi nije do nacionalnosti onog koji me potkrada, činjenica je da me krade. A to što su sloba i franjo dogovorili rat do kojeg je došlo do beskorisnog krvoprolića? jedan daje benzu za tenkove pa ovaj sa tenlkovima na hrvatsku, ko je tu lud? oni u pozadini ili oni koji ginu zbog ideala dok im ovi rasprodaju društveno bogatstvo?

  avatar

  06.08.2011. (12:16)    -   -   -   -  

 • Neverin

  i ispričavam se, ne želim ti uništiti post niti dan, drago mi je da netko misli da se treba pamtiti, nažalost ja osjećam veleizddaju od političke garniture i mišljenja sam da bi trebalo prije pamtiti dan na koji ćemo ih svrgnuti jer je već postalo "mi ili oni" no hard feelings, uživaj

  avatar

  06.08.2011. (12:31)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Da, trebamo i te kako biti zahvalni braniteljima. Ogromna je stvar otići u rat i riskirati život za svoju domovinu. I za to im nikad ne smijemo prestati odavati priznanje. Žalosno je samo što je većini život uništio ne rat nego razdoblje poslije njega kad su političari izdali, prodali i uništili ovu našu jadnu Hrvatsku.

  avatar

  08.08.2011. (10:02)    -   -   -   -  

 • Bernardov riff

  @never, stara kućo: što ako nisu dogovorili rat? Čudnog li dogovora sa Slobine strane da se rat izgubi i da Srbi u Hrvatskoj izgube političku težinu koju su prije imali.
  Kad se nešto dogovara, tad se vjerojatno ide na obostranu korist, a Srbija od rata nije profitirala.
  A i dogovori su varjliva stvar jer se razvoj situacije na terenu ne može uvijek predvidjeti, vidi primjer dogovaranja Churchilla i Staljina na Jalti (na "pola tabaka hartije" kako piše u srpskom prijevodu Churchillovih memoara).

  avatar

  11.08.2011. (08:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...