Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Evo, čitam jučer u Jutarnjem da se otvara Ikea pored Zagreba, ne znam kad će biti gotova i koliko vam se žuri, pa možda vrijedi pričekati. Iako... lako je moguće da upravo u RH pošalju najgoru robu, kako to obično biva, a neke ljepše primjerke ostave za strane kupce i kupčice. :)

    avatar

    03.08.2011. (09:00)    -   -   -   -  

  • Padawana

    ajde, sigurno će ti se raspoloženje popraviti kada se za koji dan probudiš ujutro i shvatiš da ne moraš skakati iz kreveta i žuriti na posao. a što se tiče uređivanja, pa tko kaže da se moraš posebno uređivati za godišnji :)

    avatar

    03.08.2011. (10:25)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    e al kad središ sve;) fascinira me struktura cijena kod nas što se posebno fino vidi kad su sniž
    enja, jer ako se oni pokriju a robu snize za 80%, to po meni vrijeđa kupce, posebno one koji su to po punoj cijeni platili, a kvlaitetu još trpati u tu računicu bi bi,o too much

    avatar

    03.08.2011. (13:10)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ma mi smo ispostava za svakoga.. uvezi sranje, nabij cijene i tko nas jebe....
    Nego, evo mene s krevetom HESPO, hrvatski proizvod u cijelosti?!... rok isporuke 45 dana... danas je 63 !!!!! dan, kreveta ni za lijeka, oni meni preko telefona pojašnjavaju : repromaterijal bbla bla, problemi sa dostavljačem bla bla... Pa da ih ne bi čovjek posla u tri mile materine i njih i krevet i podloge i madrace i ... ma šta ću ti kazat... lezi di sip oginula ..et'
    :)

    avatar

    03.08.2011. (13:50)    -   -   -   -  

  • barba

    Proizvodnja? Sto je to? To vise ni na ekonomiji ne uce.

    avatar

    03.08.2011. (14:26)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Joj, u Austriji se dosta toga proizvodi, pa je situacija opet slična. Npr. obična sobna vrata u Bratislavi koštaju i triput manje nego u Beču, a proizvođač i deklaracija su identični. Čak je i Ikea u Bratislavi povoljnija.

    Što se tiče uređivanja i renoviranja stana, posve razumijem tvoje muke, ali ono što ti (kao svjetlo na kraju tunela) mogu reći jest da će se svaki od tvojih sadašnjih problema višestruko isplatiti kad se opustiš u svom novouređenom prostoru i počneš uživati u njemu.

    avatar

    05.08.2011. (12:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...