Komentari

toni1212.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • M.H.S.

    Draga JAdranka, ma imaš ga u srcu, i tu i u Tvojim uspomenima UvIJEK će biti živ... Suosjećam Tvoju tugu, i iskreno mi je žao što ON nije barem čekao, da vidi još svoju unučicu, ali eto... i što se tu može...? Biti hrabro prema vanjskog svijeta iako duša boli... Što se tiče Tonija, mislim da bi bilo dobro, da bi i dalje pohađao školu, ostao u krugu svojih prijatelja...Držim Vam fige, da je to moguće i želim Vam da iskreno da će se tuga s vremenom ublažiti i da će Vas u Vašem životu još mnogo lijepih i sretnih trenutaka čekati... Želim Vam ugodan vikend i šaljem VAm srdačne pozdrave pun dobrih želja za Vas...

    avatar

    12.08.2011. (20:38)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Primi moju iskrenu sućut. Na žalost, znam kako ti je. Prošle godine u lipnju, umro je moj brat. Godinu dana prije njega, njegova supruga. Ostalo je dvoje djece. Tu je i moja majka koja je teško pokretna i o kojoj skrbi moj brat a ja onaj dio koji može samo kćer. Razumijem te. Dogodi mi se puno puta kako krećem prema mobitelu i poželim nazvati brata... a njega nema... Boli, jako boli. Imamo pravo na suze i tugu, ali ipak do određenih granica. Naši životi su specifični. Kada padnemo moramo se još brže podizati. Naši vjerni anđeli osjete našu bol pa i oni pate, brinu se da nama nešto ne bude. Sve što mogu u ovom trenutku reći: grlim te, ovim putem. Pozdravi junaka.

    avatar

    19.08.2011. (09:54)    -   -   -   -  

  • Magdalena

    i ja te grlim...i suosjećam s tobom.

    avatar

    23.09.2011. (20:32)    -   -   -   -  

  • tiha sjena

    Žao mi je,
    osmjeh ti ostavljam.

    avatar

    09.11.2011. (12:52)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Hallo Jadranka. Suosjećam s tobom zbog gubitka brata koji ti je puno značio.
    Vidim da si dosta rijetko na blogu. Pokušaj pisati jer pisanje je dobar način da se oslobodimo tuge i negativnih emocija.
    Pozdrav tebi.

    avatar

    09.11.2011. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...