Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • Sredovječni udovac

  I sad su napokon poceli prodavati takva sjedala bez vrha, ustvari prorezano je na sredini, tako da je tocnije reci da ima dva vrha, a takoder zbog toga da bi se izbjegla pretjerana stimulacija - danas se za to kaze iritacija. Postoji i muska i zenska verzija i reklamni slogan je: Sex... Odmah poslije bicikliranja...

  avatar

  31.07.2011. (11:22)    -   -   -   -  

 • Neverin

  uživao sam u gruboj i suptilnoj ironiji :)

  avatar

  31.07.2011. (16:55)    -   -   -   -  

 • C'est la vie

  Zanimljiv i poucan post :) Najbolja je "NE" lista za zene! Nevjerovatno!

  avatar

  01.08.2011. (01:13)    -   -   -   -  

 • mramorny

  svrati kolegice na bajk.org pa se iznenadi koliko djevojaka, žena, bakica prati što se događa i usput voze bicikl :) (inače, da se nadovežem na ono gore posuđivanje 'para' nebi te bilo loše imati za kolumnisticu rekreativno, eo jedna bajkerska pusa :*

  avatar

  01.08.2011. (08:37)    -   -   -   -  

 • aparatczyk

  Pa, ima u tome nešto... Inače, biciklizam kao sport jedan je od najnezdravijih sportova uopće. Osim što je u svojoj profesionalnoj inačici prožet dopingiranjima svih vrsta, trenutno je i najopasniji sport na svijetu. Najviše pogibija i teških ozljeda ima u biciklizmu.
  I gđa Smith i dr. Richardson bili su zapravo vrlo dalekovidni u svom denunciranju biciklizma, i to u vremenima u kojima još nije poprimio razmjere globalne pomame.
  S druge strane, biciklizam je tako svojstven zapadu i kapitalističkom sustavu. Moj prijatelj Belgijanac obrazlaže svoje razloge vožnje biciklom ovako: Koristi mi da pređem s jednog mjesta na drugo, a pritom radim i nešto korisno- rekreiram se. Kapitalistički pragmatizam.

  Inače, mi smo se susreli uživo jednom u istom društvu, ali se još nismo sfrendali na fejsu. Poslat ću ti rikvest. (debilna li izražavanja) :)

  avatar

  01.08.2011. (09:18)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  @mramorny ne samo da sam svratila, već sam se i registrirala. tražim si partnere za duže staze (nikako ne downhill niti bilo kakva akrobacija. samo polako, penzionerski, al dugo.) @aparatczyk ti mora da si onaj s neobičnim imenom koje počinje na L. provokatoru obični. misliš da ću sad reagirat na ovo s kapitalizmom. e baš neću.

  avatar

  01.08.2011. (14:21)    -   -   -   -  

 • junac

  dobro, ne bih rekao kao aparatczyk da je biciklizam opasan sport, jer opasan je kao i nošenje klavira preko ceste - ako ne paziš. ali da je nezdrav, pa je. leđa znaju bolit. a i meni kao da su testisi nekako, hm, prazniji nakon bicikliranja.

  avatar

  01.08.2011. (15:28)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Pičkolet :D :D Ipak, na kraju sam ostao malo začuđen svim Charlotteinim zaslugama. Tko bi rekao...

  avatar

  01.08.2011. (18:19)    -   -   -   -  

 • brunin svijet

  ahHhHHhHhHhahahahhahahahahahahahahhahahahahahah...=)

  avatar

  02.08.2011. (09:18)    -   -   -   -  

 • Alžbeta Bathory

  jao, kako mi je poznato ono o stimulaciji klitorisa! pita mene neki dan jedan frend: jel tebe to ne NADRAŽUJE kad se voziš? (for the record - obožavam bicikliranje bilo kakve vrste)
  i kako mu, onda, objasniti da je pamet smještena u onoj okrugloj kosti koja izrasta u visinu iznad ramena?

  avatar

  03.08.2011. (08:59)    -   -   -   -  

 • Sidney.Lupin

  Hahahahahahahahahaha!!! najbolji mi je popis "NE" zabrana....

  avatar

  05.08.2011. (17:10)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  Čehovljevom su profesoru Beljikovu - čovjeku u futroli - ''bile jasne samo okružnice i novinski članci u kojima bi se nešto zabranjivalo. Kada bi se u okružnici zabranjivalo učenicima izlaziti na ulicu poslije devet sati navečer, ili kad bi se u nekom članku zabranjivala tjelesna ljubav, to je za njega bilo jasno, određeno; zabranjeno je i - basta. U privoli i dopuštenju skrivao se za njega uvijek sumnjiv element, nešto nedorečeno i nejasno.'' Terorizirao je čitav grad svojim futrolaštvom! ''Naše dame subotom nisu priređivale kućne zabave. Bojale su se da on ne sazna. I svećenstvo se ustručavalo pred njim mrsiti i kartati. Pod utjecajem takvih ljudi kao što je Beljikov, za posljednjih deset-petnaest godina u našem gradu počeli su se bojati svega. Bojati se glasno govoriti, slati pisma, upoznavati se, čitati knjige, bojati se pomagati sirotinji, učiti je pismenosti...''
  Ali zašto ti to pričam? Zato što je Beljikov između ostaloga najstrože zabranjivao - vožnju biciklom. Jednog mlađeg nastavnika upozorava da ga je primijetio kako hoda u izvezenoj košulji, da je neprestano na ulici s nekakvim knjigama, a sad još i vozi bicikl, što je neprilično za njegov položaj. Zašto? – pita ovaj čudeći se. ''Pa, zar tu treba još objašnjavati, Mihaile Saviču, zar to nije posve jasno? Ako profesor vozi bicikl, što onda preostaje učenicima? Njima preostaje samo da hodaju naglavačke! Pošto to nije dozvoljeno okružnicom, znači da je zabranjeno. Jučer sam se zaprepastio!''

  avatar

  06.08.2011. (00:26)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...