Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    kako koji roditelji, ti koji koji se postave na glavu jer se djeca ne mogu postaviti na noge svakako, i to je jako lijepo u isto vrijeme i jako tužno jer se pitam samo jel nju sin pitao kako je njoj to sad, a možda je dotična samo bolji čovjek nego što ja mislim da netko treba biti

    avatar

    30.07.2011. (10:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nije problem u njoj, već u sinu. Koji više nije beba, trebao bi imati koliko-toliko svoje pameti (a i njegova žena) pa ne dopustiti svojoj majci da se potuca po iznajmljenim stanovima uz svoj vlastiti koji ima. Hajde još ako je sin razmaženi tuto-muto koji se nije sjetio spriječiti majku, ali kako nije njegovoj ženi neugodno svekrvu otpremiti iz stana i nastaviti živjeti u istom tom stanu lagodno i rasterećeno? Može ih biti sramota...

    avatar

    30.07.2011. (23:59)    -   -   -   -  

  • ovisnica

    mene je ostalo mučiti jedno, vjerojatno nevažno pitanje... a što je s mlađim sinom? to da su stariji sin i njegova žena prihvatili ovo kao nešto što ih ide, to mi je jako poznato... i vrlo brzo će to biti samo njihov stan. kamo će mlađi?

    avatar

    31.07.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Viš kak mala pričica izazove 4 super komentara, puno čitam tuđe blogove i jako volim komentare, al su se neke teme svele na previše jadikovki pa ne ostavljam komentar tipa - anđeli, bogovi, blogovi, puse, kmez, džem i kreda za ploču.

    Bezimena, kaj nije dobro to o roditeljima - da su blesavi (čini mi se da sam ja vođa);
    Kinky je jedna prejaka osoba i gleda onak realno, tema mi je bolna jer sam slično ja imala u obitelji, nije se izbacivalo fizički nego iz srca;

    Elektronika - oba sina su podržala tu mamu kad je stvarno bilo drž-ne daj, to pouzdano znam.

    Životeeeeeeeee (jesi odabrala ime, pa nek ga ja sad stavim u vokativ, oš malo sutra), e, viš, i ja sam si mislila o tome, mlađi živi s curom već 2 godine. Valjda bu se to dalo na dobro, kak narod veli. Ne znam. Uostalom: Kak nevažno pitanje, baš vrlo egzistencijalno, ak oš i škakljivo, i ja sam u malom stanu s dvoje dece...
    Zanimljivo kak ti to pitaš, odma idem izlupati novi post.

    Odlično, joj kaj je lepo kad ljudi misliju.

    avatar

    01.08.2011. (14:09)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nadam se da nisam nikoga uvrijedila svojim komentarom, nije mi to bila namjera, samo me jako rastužuje pa i ljuti nezahvalnost prema roditeljima koja je u današnje vrijeme postala jako pomodna i lišena svake empatije. :( Ustvari, baš zato što ne gledam realno (obzirom da nisam upućena u detalje), već iz srca i ljudskosti, zato sam se i usudila ostaviti komentar kakav sam ostavila. :)

    avatar

    01.08.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Kinky, odgovorila sam ti i na tvom blogu jer nisam našla privatnjak emajl, pa prosim te, nemoj reći za sebe da ne gledaš realno, baš dapače! I točno: Nema empatije danas, pitanje je koliko je nje uopće ikad bilo, a kad je ima, negdje, to naprosto pukne po gradu ili šire, kao čudo.

    U mojoj familiji je bilo takvih stvari kaj opće nije za povjerovat, kamo li pisat, nezahvalnost prema roditeljima koja bi bila blaža da je - ovo je grozno - majke nestalo, a ne da joj se učinilo što joj se učinilo.
    Život nije cveće i ja pozdravljam svaki komentar koji ne vređa, pa čak i ak malo ogrebe, što tvoj komentar svakako nije, opet velim sve pet, dapače.

    avatar

    01.08.2011. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...