Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • željko debeljko

    fantastično,čini mi se kao Miramarska. Ili ne?

    avatar

    25.07.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • John Doe

    Izgleda kao da se četiri trake slijevaju u dvije. Ja znam trenutno da tako nešto postoji u Selskoj - podvožnjak između Trešnjevke i Černomerca ima samo dvije vozne trake. A blizu je ErNT, zar ne Vanja? Možda je onda snimljeno odozgor s pruge, samo gdje su onda auti?

    avatar

    25.07.2011. (19:13)    -   -   -   -  

  • Luka

    Hm dugo te pratim i stvarno super pišeš,ali..ako može kritika, više se baviš nekim društvenim pomalo za ovaj blog nebitnim pojavama,ok razumijem da te neke stvari ubodu i da osjetiš potrebu pisati i reagirati,ali na ovom blogu bi(bar po meni) trebalo biti više "putopisa" kroz kojeg bi netko tko nije iz zg (kao ja) malo bolje upoznao Zagreb,recimo nisam primjetio da si negdje spomenuo staru plinaru,niti recimo Nadu Dimić,zatim u zg blokovima ima puno zanimljivoga ti to ovlaš spomenem i kreneš se baviti npr plakatom koji vrišti rasprodaja,zatim bi mogao ljude upoznati sa ne znam zapuštenim vrtovima (tipa onaj palače Gvozdanović),pa nestalim fontanama i slično.
    Inače blog je kažem super samo ja osobno mislim da bi mogao biti i bolji.
    S štovanjem

    avatar

    25.07.2011. (23:06)    -   -   -   -  

  • zagrebački transporti

    Mislim da je definitivno Miramarska i da je slikano s Koturaške koja prolazi preko južnog dijela podvožnjaka. Po sjevernoj strani prolazi željeznička pruga i početak Glavnog kolodvora. Vjerojatno je slikano u nedjelju ujutro kad nema puno prometa.

    avatar

    26.07.2011. (00:34)    -   -   -   -  

  • zagrebački transporti

    Sve više sam uvjereniji da je to ipak sjeverna (željeznička) strana podvožnjaka. Dovoljno je biti radoznalac i još usput vidjeti jedan post iz 05/2009. - Stranputicama geografske zbiljnosti između Cibone i Gl. kolodvora

    avatar

    26.07.2011. (05:43)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Hej, čestitke svima, brzo ste pogodili - da, to je MIramarska, sjeverna strana podvožnjaka, slikana odozgo!

    Luka - hvala ti na javljanju, ja se potpuno slažem sa tobom, ovaj blog bi mogao biti i bolji, definitivno, ja jako volim putopisne gradske reportaže, no jednostavno uz sve svoje obiteljske, radne i ostale obaveze nemam vremena puno hodati po gradu i puno pisati, slagati fotke ... Sve ovo što objavljujem ovdje je plod tek 2-3 mjesečne šetnje i ponekog usputnog naslikavanja, a ne nekog studioznog svakodnevnog rada na blogu ... a na lageru imam još stotine fotki i stotine zanimljivih tema, no jednostavno ih ne stignem na zadovoljavajući način obraditi slikom i rječju.
    Dakle, moji interesi jesu definitivno na strani opsežnijih i duljih priča i putopisa, no kako sam podosta ograničen vremenom onda se usputno bavim i sa dosta kratkih blic tema ... a moram priznati da me i takve teme dosta zanimaju, mislim da i one na neki način doprinose raznolikosti bloga (uostalom, ovaj blog i jest ogledalo mojih interesa ... ali i ne osobito velike količine mojeg slobodnog vremena).
    Nadam se da si zadovoljan odgovorom i da ćeš i nadalje pratiti blog ovakav kakav jest, uz poneku opsežniju temu kad mi vrijeme to dozvoli, ali i uz te kraće gradske "štiklece".

    avatar

    26.07.2011. (12:41)    -   -   -   -  

  • Luka

    Dakako da ću ga nastaviti pratiti jer tu i tamo ulovim što god zanimljivo!!!

    avatar

    27.07.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • Podsusedaš

    Čuj ti Luku, tu i tamo :)), ovaj blog je jedino šta je i ostalo od dobrog starog Zagreba kakvog pamtimo :)

    avatar

    28.07.2011. (09:41)    -   -   -   -  

  • Jezičar

    .
    .
    Luki, očito, nitko nije objasnio da je blog isto što i osobni dnevnik :( .
    .
    .

    avatar

    28.07.2011. (21:44)    -   -   -   -  

  • gost

    Luka, daj se skuliraj.
    Ak tak misliš, daj ti sam napravi svoj blog pa nam svima pokaži na djelu kak to treba izgledati. Lako je davati primjedbe, ali nije ni namjmanje jednostavno delati ovakav blog.
    Kaj se mene tiče, ovo je izvanredna stvar i za nas iz Zagreba, a i za one izvan Zagreba koji dobronamjerno žele saznati nešto više o našem gradu.

    avatar

    30.07.2011. (08:49)    -   -   -   -  

  • DenMla

    Čuj ti Podsusedaš, i tu i tamo se u potpunosti slažem s tobom :o)

    Našem dragom Nepoznatom kapa dolje za blog i čvrsto držim fige da nastavi (izdrži!) istim tempom & stilom! Puno mu hvala što dijeli svoje doživljaje s nama, ponekad nas nečemu nauči, ponekad nas podsjeti na nešto što smo već skoro zaboravili, a vrlo često nam pokloni izvrsnu ideju za šetnju, za vlastito istraživanje odnosno ideju kako zanimljivo provesti vikend s obitelji ili prijateljima...

    A dobro se ponekad podsjetiti da je ovo "samo" jedan amaterski blog [svi znamo kako je nastala riječ amater: od lat. ‘amor’ (ljubav) – pojam koji označava osobu koja se nekim poslom bavi iz ljubavi, a ne zbog materijalne koristi]! Htio sam na kraju prethodne rečenice dopisati "koji svojom kvalitetom premašuje službene/komercijalne stranice" - ali slagao bih, ja ne znam niti jednu takvu stranicu! Luka, hajd nas prosvijetlite, molim Vas!

    avatar

    30.07.2011. (12:34)    -   -   -   -  

  • Luka

    Prvo Jezičar,ja nisam iz ZG-a tako da bi mi bilo teško pisati o nepoznatom Zagrebu.
    Drugo,ne znam na koji način tema o cvijetu na balkonu ili o dva špica pridonosi upoznavanju Zagreba,njegove off strane točnije,ne kažem da je članak loš ali to mu nije svrha.
    Dok su recimo ovaj o zaboravljenom toboganu ili zapuštenom parku od ranije baš zanimljivi
    Treće kritizirana osoba je dobro prihvatila kritiku i tu priča završava.

    avatar

    03.08.2011. (17:26)    -   -   -   -  

  • Luka

    DenMla o kakvoj koristi pričaš?,jako dobro znam što je blog iako ga ne pišem,nije mi bila namjera nekog vrijeđati već nešto sasvim drugo ali vidim da to smeta svih nego onoga koga je možda trebalo smetati.

    avatar

    03.08.2011. (17:30)    -   -   -   -  

  • DenMla

    ... ma ja pričam o ljubavi, a korist je iz drugog dijela copy/paste definicije!
    A u onome što se radi iz ljubavi nema mjesta za 'General terms and conditions' kao između davatelja usluge i korisnika usluge:o)
    Naime, čemu to kritiziranje, čemu konstatacija 'kritizirana osoba je dobro prihvatila kritiku'?Ukoliko je potrebno, sugestija je sasvim dovoljna, zar ne!? Ali za sugestiju je potrebno nešto i dati... Npr. za početak bi to mogle biti korisne i slične stranice o Zagrebu!

    avatar

    03.08.2011. (18:43)    -   -   -   -  

  • Luka

    Ma....

    avatar

    03.08.2011. (22:02)    -   -   -   -  

  • Jezičar

    .
    .
    DenMla, ne vrijedi gubiti vrijeme na trolla :( .
    .
    .

    avatar

    03.08.2011. (22:26)    -   -   -   -  

  • Podsusedaš

    Malo ste iznapadali Luku al njegov post nije krenuo uopće tako loše. Ja sam ga više u zajebanciji spomenuo i kužim šta hoće reći, nitko se ne vrijeđa, a šta ne bi bilo dosadno da svi mislimo isto?

    avatar

    04.08.2011. (13:56)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Ajde, ljudi, tejk it izi ... ;o)

    Luka, nisi me uvrijedio jer kužim što si htio reći ... al tako je kako je, ovo je ogledalo i mojih dobrih i loših strana (pa i nedostatka vremena ;o) i tko voli nek izvoli, sa (dobrodošlim) komentarima ili bez njih.
    Jezičar, DenMla, Podsusedaš, Gost: Hvala vam na iznimno visokom mišljenju koje imate o ovom blogu i temama koje na njemu obrađujem, vi ste mi poticaj da to radim čim bolje ... a u tome mi pomaže i svaka ideja i komentar koji dođu.

    A svima vama želim još dodati da sam u posljednja dva tjedna posjetio niz vrlo zanimljivih gradova (od Hamburga do Karlskrone, od Uppsale do Passaua, od Kopenhagena do Hamburga ...) i biti će puuuuno štofa za različite teme u kojima će se moći uspoređivati Zagreb i njegov život sa njima i njihovim životima. Pozdrav iz Berlina! ;o)

    avatar

    04.08.2011. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...