Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • jelen

    Dobar osvrt iz tvog ugla. Nego iz ovoga što je napisao izgleda da je pravio neki amalgam svih ultradesnih stavova. To su sve bajke koje nije on sam izmislio nego ih je skupljao po internetu. Izlaganje nepravilno funkcionirajućeg uma tim informacijama bilo je kao gnojivo na kojem je izrasao i taj tragični ubilački pohod.

    avatar

    24.07.2011. (16:13)    -   -   -   -  

  • Neverin

    šta je ovo? readaptacija triologije stiga larsona?

    avatar

    24.07.2011. (20:43)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Moje ili njegovo? Oboje se trudimo :P
    Istina, vajrapani, sad su počele izlaziti vijesti o tome koga je najčešće citirao, a to su većinom desničarski blogovi i to.

    Novi post: Metrike seksa

    avatar

    25.07.2011. (14:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Loši ljubavni savjeti

    avatar

    26.07.2011. (12:27)    -   -   -   -  

  • Omega

    >>No ne bih se nimalo začudio da sljedećih dana bude iskopan vrlo sličan blog, u kojemu Breivik spominje kako je već godinama sam i seksualno frustriran, u svijetu u kojem ženama više ne trebaju staromodni muški zaštitnici i davatelji resursa. Čekaj, zapravo već aludira na nešto slično, u sekciji "društvo bez očeva". Bingo!>Okladio bih se da čovjek koji ima aktivan i sretan seksualni život neće imati vremena da do 32. godine napiše bolesno precizan plan globalnog terorizma i ratovanja.

    avatar

    15.03.2015. (17:18)    -   -   -   -  

  • Omega

    Igniss:"No ne bih se nimalo začudio da sljedećih dana bude iskopan vrlo sličan blog, u kojemu Breivik spominje kako je već godinama sam i seksualno frustriran, u svijetu u kojem ženama više ne trebaju staromodni muški zaštitnici i davatelji resursa. Čekaj, zapravo već aludira na nešto slično, u sekciji "društvo bez očeva". Bingo!"

    Da, i Hitler je imao samo jedan testis, bio crnac i Židov i sve ostalo.

    Igniss:"Okladio bih se da čovjek koji ima aktivan i sretan seksualni život neće imati vremena da do 32. godine napiše bolesno precizan plan globalnog terorizma i ratovanja."

    Ad hominem u najboljem feminističko-manginastom stilu s primjesama Freuda. Vjerojatno je imao i mali penis.

    Svakako, jer aktivan i sretan seksualni život je preduvjet da nema ratovanja po svijetu.

    avatar

    15.03.2015. (17:19)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Poštedi me svog faux-zgražanja. To što feministice vole to koristiti kao ad hominem ne negira činjenicu da vječni prisilni celibat uistinu razorno djeluje na psihu.

    I to nije ad hominem, zato što
    A) nisam rekao da su on ili njegov plan bili u krivu, već samo da iz činjenice da plan postoji (ne sudeći o njegovoj točnosti) postoji povećana šansa da je bio frustriran, i
    B) frustriran uopće ne mislim kao uvredu; redovito ističem koliko suosjećanja imam za muški seksualni pakao, dokle god čovjek ne ostaje u njemu svojom voljom

    avatar

    19.03.2015. (08:27)    -   -   -   -  

  • Omega

    Nemaju svi imaju jednake interese poput tebe. Neke recimo zanima šah više od seksa, ili politika kao što je Breivika.
    Neki možda nemaju toliko jak poriv za seksom i bave se drugim aktivnostima.

    Muslimanski teroristi masovno siluju djevojčice, djevojke i žene, znači tehnički su obavili spolni odnos, riješili se "seksualne frustracije", ipak i dalje provode svoj ideološki program uz nasilje.

    Možda nije sretan seksualni život, u smislu "sretne veze", ali aktivan svakako jest.

    Breivik je bio zabrinut, valjda i frustriran za stanje svoje zemlje i nacije, Norveškom vlada feminizam, multikulturalnost, politička korektnost, etnomazohističko ljevičarenje i ostalo što ide uz navedeno ali otišao je u ekstreme. Zašto bi trebao biti seksualno frustriran da počini navedene zločine?

    Uostalom, ako mu je do seksa, može platiti kurvu, mada je i to problem u Norveškoj, prostitucija je zabranjena, jer po feminističkoj logici, kriv je kupac seksualne usluge, iako nije kriva nijedna osoba u toj transakciji ukoliko je pristanak temeljen na dragovoljnoj bazi. Zapravo, to je taj "empowering" žena. Njezino tijelo sa kojim može raditi što hoće, "svoga tela gospodar" i što je briga feministkinje što radi njihova drugarica sa svojim tijelom?

    >> svijetu u kojem ženama više ne trebaju staromodni muški zaštitnici i davatelji resursa

    avatar

    31.03.2015. (12:05)    -   -   -   -  

  • Omega

    Iz nekih razloga ostatak komentara nije objavljen:

    "svijetu u kojem ženama više ne trebaju staromodni muški zaštitnici i davatelji resursa"

    Žene i dalje padaju na "loše dečke", uključujući one "emancipirane", "osnažene", čak i feministkinje podsvjesno traže zaštitnika (osjećaj zaštite).

    Chicks Dig Terrorists

    https://www.youtube.com/watch?v=5XovC7zcBnE

    Pojednostavljuješ stvari poput Freuda koji je sve objašnjavao kroz seksualnost.

    Jer da čovjek počini neki zločin mora biti valjda seksualno frustriran, imati neke probleme iz djetinjstva, obitelji i slično. To je u rangu onog stereotipa kako narkomani ne mogu biti djeca iz bogatih obitelji jer im se sve pruža.

    Tako i svaki terorist, poznati svjetski diktatori (Hitler je popularan za medijsku difamaciju, "Godwin's law) i masovni ubojice moraju biti seksualno frustrirani, to je jedini parametar koji bi mogao objasniti njihovo ponašanje.

    avatar

    31.03.2015. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...