Kada koristim zum ili kada slikam u makro modu često koristim odgođeno okidanje za 2 sekunde kako bi izbjegao utjecaj trzaja kod samog okidanja. Dodatno, kod korištenja zuma uvijek nastojim uključiti i opciju automatskog anuliranja trešnje ruke, tj. aparata. Istina, ponekada nemam vremena sve podesiti kako bi htio, ali obzirom na gro objekata mojih fotografija vrijeme za pripremu je ipak vrlo rijetko problem, dapače ;)
23.07.2011. (14:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Njupa je za 5. Vele neki koje se navodno kuže da su kvarnerski škampi jedni od najboljih na svijetu. Ne znam. Meni je njihov veliki brat, jastog, bio najbolji na Biševu malo dalje od Komiže. Istina bio je živ manje od pola sata prije nego sam ga smazao, i jedini svježi koji sam ikada jeo, ali svejedno, bez ozbiljne konkurencije, najbolji je :)))
23.07.2011. (14:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
danas kod nas kiša pada
pusu šaljem
23.07.2011. (10:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
dobre su slike. pozdravljam promjenu.
sa želucima oprezno...
23.07.2011. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
nije valjda da je i kod vas bio tako jaki rat...Kod one balkon sav zbusen kao da je netko kalasnjikov probao..
23.07.2011. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lobotomya
Ma sve je ok. Nadam se da će pacijentica biti dobro. Jok kak me rajcaš s tom hranom...
23.07.2011. (12:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina.
euro hahahaha, ova je danas jedna od jačih!
23.07.2011. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Kada koristim zum ili kada slikam u makro modu često koristim odgođeno okidanje za 2 sekunde kako bi izbjegao utjecaj trzaja kod samog okidanja. Dodatno, kod korištenja zuma uvijek nastojim uključiti i opciju automatskog anuliranja trešnje ruke, tj. aparata. Istina, ponekada nemam vremena sve podesiti kako bi htio, ali obzirom na gro objekata mojih fotografija vrijeme za pripremu je ipak vrlo rijetko problem, dapače ;)
23.07.2011. (14:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Njupa je za 5. Vele neki koje se navodno kuže da su kvarnerski škampi jedni od najboljih na svijetu. Ne znam. Meni je njihov veliki brat, jastog, bio najbolji na Biševu malo dalje od Komiže. Istina bio je živ manje od pola sata prije nego sam ga smazao, i jedini svježi koji sam ikada jeo, ali svejedno, bez ozbiljne konkurencije, najbolji je :)))
23.07.2011. (14:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
a daj vrati se na mutne slike :)
23.07.2011. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Zašto KBC? Nadam se da nije ništa ozbiljno.
Zoom je super, mlada dama sa slike možda će se s iznenađenjem prepoznati. :-)
23.07.2011. (16:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...