Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mushin munen

    ...evo i meni su krenule suze...imam i ja sličnih priča...ali
    ne znam ja to tak ispričati kak ti... još si nekak mislim...svakakvi
    likovi danas izdaju knjige...koje niš ne vrede i nko ih ne čita...kad bi ti
    ove svoje genijalne priče izdala...pa to bi bio hit...

    avatar

    22.07.2011. (21:03)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    strašno:D dođe ti da ih ispizdiš kruhom:D

    avatar

    24.07.2011. (20:19)    -   -   -   -  

  • MKK3.

    Alchajmer je ludnica u svakom smislu te riječi.

    avatar

    25.07.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • wayti2

    DRAGA SEKASMITH, već par dana kradomice čitam tvoj cjelokupni opus ovdje upisan i već sad sa sigurnošću mogu reći da si vječna inspiracija! Zasad sam došla do 05.12.2009. i morala sam stati i napisati ovaj komentar. Dakle, duboko se nadam da bum i ja sa svojim sinkom jednog dana tak mogla komunicirati, spontano i bez zadrške u datom trenutku. Dakle, ta razina iskrenosti između tebe i potomkice i potomka, nekaj je najbolje kaj sam u životu pročitala, a to znači puno jer sam jedne godine dobila nagradu za najviše pročitanih knjiga u knjižnici, a i dan danas sam u prvih 10. Ljubim te u čelo i obraze i oprosti ak sam malkočice pretjerala sa prisnošću, al to ti tak oće kad čitaš tuđe srce na ekranu, ak me razmeš, jel.
    p.s. prije tog posta o učenju himne imala sam upalu grla i temperaturu. sad mi se čini da su virusi krepali od smijeha skup sa mnom. il se piše samnom? pujsa

    avatar

    27.07.2011. (18:21)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Hvala svima na lepim komentarima;
    wayti2, posebno sam počašćena! Kaj se tiče dece opće ih nije teško odgajati. Pustiš da je sve po njihovom i mir u kući. A kaj se tiče iskrenosti, to ti je jedina šansa da preživiš njihovo odrastavnje pa nadalje. Kaj se pak knjiga tiče, one su najbolji psihoterapeut, učitelj, zabavljač, dobavljač informacija, smijeha, iskustava i ostalo, a moš vikat na njih i vređat ih. Jučer sam jednu ostavila prijateljici za potpalu roštilja, žalibožepapira kaj su tak nekaj štampali. Viš, prijatelja nemreš ostavit za potpalu. Obožavam knjige.

    avatar

    29.07.2011. (15:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...