Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fra gavun

    Ja imam kujicu Fridu i pred njom se stidim kakvi nam gilipteri vode državu!:(((

    avatar

    20.07.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Lina

    .Nisam čula tu njegovu izjavu koja i prenesenim tekstom zvuči : ! onako kako mnogi često , pa i ja , komentiramo našu tobožnju nemoć nad tuđom tragedijom .To su lažni epitafi i gadost unutar čovjeka .Te naše suosjećajne riječi i izostanak ikakve druge re/akcije .Najviše mi se gade žene -majke koje samo znaju sliniti nad svojom mladunčandi . Veličajući izbjegnuto tragično prokletstvo nekog događaja nad vlastitim potomstvom ,one ,ja ,mi .. doziramo prepotentnu količinu nadmoći nad situacijom . Moguće da smo udivljene odrazom naše implicirane zaleđene ljepote . Izostanak iskrenog osjećaja za tuđu iskrenu tragediju je zamrzavanje života .To je slika hladnih kristala odraza bez daha . A plemenitost ljudskosti trebala bi baš tada nastaviti disati toliko jako i spontano složno kao stoka u staji koja je svojim dahom grijala Prvorođenca Sina . Ali kultovi Drvenih Marija proplaču samo nad truplom svoga Pieta . Užasavm se i svoje i tuđe dekadencije u toj nedodirljivosti . To je ustvari , ravnodušnost opstanka u srcu .

    avatar

    21.07.2011. (00:37)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    : (

    avatar

    21.07.2011. (02:39)    -   -   -   -  

  • alexxl

    UJFU!

    avatar

    21.07.2011. (06:29)    -   -   -   -  

  • turimti

    što očekivati od čo*eka iz gospića gdje je normalno pozdravljanje zavlačenjem kažiprsta u šupak...cijeli slučaj se može shvatiti kao "menstruacija" lošeg ukusa...

    avatar

    21.07.2011. (10:45)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Prije nekoliko dana vratio sam se Glembajevima, i pred sobom vidio Vladu i Sabor RH. Jos jednom sam odusevljen djelom, ali ozaloscen njegovom aktualnoscu.
    lp

    avatar

    21.07.2011. (10:53)    -   -   -   -  

  • NF

    još je nešto lupio i o čkaljinoj punici, dno dna :(

    avatar

    21.07.2011. (11:40)    -   -   -   -  

  • annabelle

    o boze me sacuvaj, "manji incident"... pa oni fakat nisu normalni :(

    avatar

    21.07.2011. (13:25)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    naš ministar je poznat po svojim biserima, osobno mi je u slučaju biser milinović najjači grafit (kad je zatvoreno rodilište):Milinovići Jacin ptiću rađaju li se i vaša djeca u tamiću? u čijioj je vladi, bilo bi pretjerano očekivati od njega nešto smisleno

    avatar

    21.07.2011. (14:35)    -   -   -   -  

  • Čokolada i pelin

    Opće je degutantno raspravljati o tome, to je ispod svake kritike...

    avatar

    21.07.2011. (14:36)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Ma veterinari su najbolji doktori. Krava kaže samo "mu" pa oni odmah znaju što joj je. Doktori za ljude ne znaju postaviti dijagnozu ni kad dobiju od pacijenta temeljit opis što, gdje i kako boli...

    avatar

    21.07.2011. (19:24)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @fra, ponekad mi se čini da i psi imaju više takta i suosjećanja od ovakvih mamlaza.
    @Lina, istina.
    @mushin, osjećam isto.
    @alexxl, ma baš tako, teško je iznaći riječi, neka ostane na toj više nego rječitoj onomatopeji.
    @kito, političko podobni neobrazovani nesposobnjakovići uteg su ovih krajeva i svih njihovih naroda i narodnosti, a neki su u tom natjecanju budalasenja vidljivo sposobniji od drugih.
    @Bellee, miro je u toliko toga bio prorok, ovakvi (kako lijepo reče fra) gilipteri ga ne poznaju niti čitaju, doduše takvi čitaju malo toga.
    @NF, više ne vidim razloga da ga štedim, tip je apsolutni politički idiot.
    @annabelle, već odavno.
    @Jo, e pa da, on zapravo uopće ne iskače iz te hdzovske budalaste mase.
    @Čokolada, u trenutku kada se u takvim stranačkim aparatčicima uključi politički switch on, onaj moralni (ako ga ikad imaše) najčešće učini switch off.
    @Fotografi, po sveopćem iskustvu povlačenja po pretrpanim čekaonicama ambulanti zaključujem da naši doktori opće prakse recimo ne stignu pacijenta ni pogledati jer većinu vremena gledaju u ekran kompjutora ispunjavajući po obveznom programu tražene podatke, a kirurzi ponekad pacijenta vide tek na operacijskom stolu, no profesionalaca hvalabogu još uvijek ima iako se prečesto čini da je sve otišlo u neku stvar. navedenu boksačku ekipu uključujući i samog im ministra apsolutno ne ubrajam u profesionalce.

    avatar

    21.07.2011. (19:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...