Komentari

kulerica.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Zanimljivo, ali sumnjam da je netko izgradio taj zid zbog manjka inteligencije jer i najveća budala bi vidjela da će prepriječiti put stepenicama. Možda više nisu imali namjeru koristiti pokretne stepenice, zid su sagradili, a njih će naknadno ukloniti. Dotad se namjernici mogu zabavljati fotkajući ih. :))) Što se tiče ćevapa, izbjegavam jesti mljeveno meso na javnim mjestima, osim ako su baš 100-postotno provjerena (što znači, da jako dobro poznajem vlasnika i njegove higijenske/gastro standarde). Hm, prema trenutnom stanju, ne mogu preporučiti nijedno mjesto na kojemu bih ih pojela jer čak i ako je čisto, tko zna što je sve izmljeveno u mesu, tako da... Dobra, stara domaća i provjerena kuhinja rules, barem u ovom slučaju! ;)

    avatar

    15.07.2011. (23:03)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja zanimljiv dizajn sa nepokretnim stubištem i zidom. Vjerojatno je kako kaže @Kinky, a možda je to napravljeno za neku od "skrivenih kamera". (Mislim da bi kod nas osvanuo grafit na tom zidu u obliku vrata sa cvijećem kroz koje se vide planine i nebo).

    avatar

    15.07.2011. (23:53)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Kinky - stvarno si se potrudila napisati elaborat :-) , ali iskreno (prema konkretnom stanju sudeći) ne mislim da je autor ovog rješenja o njemu toliko razmišljao. Zid je vjerojatno izgrađen kad je bilo potrebno podijeliti veću prostoriju na dvije manje, pokretne stepenice nisu uklonjene jer je to preskup pothvat (zid je najjeftiniji, od knaufa) i sve je već godinama u tom istom, prilično bizarnom stanju. Što se ćevapa tiče, ja sam već odavno prestala razmišljati o onome što se događa u kuhinji, jer ne bih nikad ništa pojela u restoranima. Neke stvari je bolje ne znati. :-)

    Gogoo - hahaha, skrivena kamera. :-) Mislim da posjetitelji mog bloga više i pametnije razmišljaju o tom zidu od ljudi koji su ga osmislili i sagradili. Ideja s grafitom uopće nije loša.

    avatar

    16.07.2011. (11:59)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Genijalno, to Hrvacka mora otkupiti od Slovenaca ili makar patent jer mi smo narod koji voli
    tući glavom u zid a naročito sad kad smo na putu ka putu!:)

    avatar

    16.07.2011. (13:20)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne znam koji te vrag ili nesreća zadesi da uopće staneš na tom mjestu i bilo što konzumiraš. ima puuno boljih, novojih i čišćih mjesta. i s jedne i s druge strane...

    avatar

    16.07.2011. (16:06)    -   -   -   -  

  • kulerica

    fra gavun - definitivno treba poraditi na otkupu patenta. Vjerujem da već traju pregovori između Rvata i Slovenaca. Povuci-potegni.

    seoska idila - ah; stali smo do sad na svim stajalištima koja postoje na relaciji Zg-Beč i kaj da ti velim... Osim površne/površinske ušminkanosti pojedinih od njih, bitne razlike među njima nema. A pauzu uzmemo gdje god dječica zažele, ne tjeramo ih da trpe glad, žeđ ili odlazak na zahod kako bismo vozili 20 km duže i stali u lokalu s ljepšim pločicama.

    avatar

    16.07.2011. (18:50)    -   -   -   -  

  • borut

    Kazes u smjeru Austrije?! Dakle, to bi trebao biti kao ulaz u Evropu:-)

    avatar

    16.07.2011. (19:39)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Zgrozila sam se vidjevši ove stube za nikamo. Meni se čini da su one možda ipak prije bile u funkciji no da je možda naknadno izgrađen zid koji ih je presjekao.
    Kako god bilo, ružno je.
    Lijep pozdrav!

    avatar

    16.07.2011. (22:11)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Ja bi se niz ove stube polomila sva !

    avatar

    16.07.2011. (22:22)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Uvijek smo se zaustavljali iza, ali sljedeći put ću definitivno obratiti pozornost.
    Sjajno primjećivanje :)
    Lp

    avatar

    17.07.2011. (09:59)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Borut - dobra simbolika, zar ne?

    Superženo - je, zid je definitivno izgrađen naknadno.

    Julia - na sreću, postoji alternativa. :-)

    Belleepoque - thanks, pozdrav! :-)

    avatar

    17.07.2011. (17:20)    -   -   -   -  

  • NF

    ima meni još i tužnijih mjesta, nekadašnjih djutića...

    avatar

    17.07.2011. (18:28)    -   -   -   -  

  • kulerica

    NF - u pravu si, većina nekadašnjih djutića je stvarno tuga pregolema. I znaš što je još grad duhova? Stari prijelaz na Šentilju, onaj koji je sad samo za kamione. Sve je još tamo, i oni dućani u kojima smo kupovali posljednje table čokolada i kavu prije prelaska granice i kafići i restorani... Ali opći dojam je katastrofa.

    avatar

    18.07.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    u prvi mi tren nije bilo jasno o cemu pricas :D. ali mi se tu nikada nismo zaustavljali osim zbog benzina ili vinjete. ali zanimljivo :)

    avatar

    18.07.2011. (21:43)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Mare - ma, mi se tu nikad nismo zaustavljali (tj. ovaj put kad smo slikali bio nam je prvi i zasad posljednji), zato mi i jesu oči iskočile od iznenađenja kad sam ovo vidjela. :-)))))

    avatar

    19.07.2011. (14:13)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Odlično :-)).

    avatar

    19.07.2011. (17:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...