Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • SUD BOŽIJI

    NAROD STALNO VARAJU ISTI POLITIČKI KRIMINALCI

    Što je sukob interesa,nije li to smišljena pljačka?

    Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul primio je mito od 500.000 kuna od tvrtke Karin - univerzal. Dotična tvrtka je uplatila Tatjani Žužul od travnja do rujna ove godine 143.000 kuna. To potvrđuju dokumenti o uplatama i isplatama na bankovnim računima poduzeća MTS.

    Karin univerzal inžinjering imala je razne transakcije sa suprugom Miomira Žužula. U sijećnju ove godine Tatjana Žužul sklopila je ugovor o prodaji poslovnog udjela u poduzeću MTS s vlasnikom Ivanom Karinom.

    U lipnju Karin kupuje propalo poduzeće "Imostroj", a u rujnu Vlada RH otpisuje 6,24 milijuna kuna duga, s objašnjenjem da su to učinili kako bi se namirili bivši radnici. Vlada Ive Sanadera tako se je našla u sukobu interesa.

    Sanader je kazao u Saboru: "Neću smjeniti Žužula!

    Afera "Žužul" bila je središnja tema jučerašnjeg (3.11.2004.) aktualnog prijepodneva u Saboru, a kulminirala je pitanjem zastupnika HNS-a i bivšeg šefa Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa Antuna Kopraljevića upućenim premijeru Ivi Sanaderu.
    - Hoćete li danas smijeniti ministra Žužula - pitao je Kopraljević Sanadera. Naveo je da za to postoje tri razloga.
    - Prvo, utajio je porez državi koju toliko voli, a bez zadrške platio porez Americi.
    Drugo, bio je jedan od predlagatelja tajnih dogovora s Bechtelom, gdje ste mimo natječaja pokušali namjestiti posao vrijedan 2.000.000 kuna.
    Treće, Žužul je u klasičnom sukobu interesa jer je sudjelovao u donošenju odluke Vlade kada ste više od 6 milijuna kuna poreznih obveznika dodjelili poduzeće čoji je vlasnik, neposredno prije toga, trebao ili je isplatio gospođi Žužul pola milijuna kuna za vrijednost uloga od 10.000 kuna! - rekao je Kapraljević. Sanadera je upitao što će još tolerirati Žužulu.

    04.11.2004.
    (Branko Stojković)

    avatar

    19.07.2011. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...