Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Annaboni

    Čovječe, pa ovo je sjajna poduka! Sa zadovoljstvom pročitala.............

    avatar

    08.07.2011. (23:01)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Film je izvrstan, bez sumnje u gornjih 10% produkcije. Ipak, istina je i da je ovo primjer ipak uglavnom filmskog uleta. Možda se varam u svezi teen ili malo starije generacije žena, jer sam generacijski, pa onda i praktično, predaleko, ali za ostatak ženskog društva ovako izravni pokušaji rezultat daju relativno rijetko! Dakle su prikladni samo za ili-ili situacije, kada sutra ne postoji. Jer ogromna većina žena kao vrag od tamjana bježi od svake droljaste varijante i zapravo, uza svu emancipaciju i tako to, postotak uspješnosti je proporcionalan trudu. A za svaki ozbiljniji trud treba vremena, za postavljanje "projekta", logistiku i izvedbu, pa i za dočekati pravi trenutak, što nikako nije niti približno beznačajno. Mnoge stvari su u toj raboti danas moguće, ali jučer ili sutra su svjetlosnu godinu dakelo od toga.
    Hladnokrvnost, pažnja i mašta....to bi nekako bilo sveto trojstvo! A bajke o neodoljivosti je bolje malo maknuti na stranu, ako već nisi bogati španjolski slikar karizmatičnog izgleda.....

    avatar

    09.07.2011. (09:53)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    meni je film totalno bez veze, ni on mi se ne sviđa, ali već sam objasnila svoji filter tako glumce kakvi god da bili doživljavam samo kao glumce i nema ni jednog kojeg bi proglasila božićnom željom :D također i sumnjam u bilo kakvu opciju da se nešto takvo zbilja i dogodi vani a da nije situacija tipa sutra odlazim u irak, ali fino objašnjeno, nego sad kad se već alfamo i betamo, jesi ti uzeo barnje priručnik ili što:D?

    avatar

    09.07.2011. (10:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Pa... svakako, moj cilj je da ljudi budu uspješniji i mudrije / s više edukacije donose svoje ljubavne odluke. S vremenom će se skupiti priručnik :)
    Novi post koji će vas zanimati: Jesi li Alfa? (Test za ŽENE)

    avatar

    10.07.2011. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...