Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • izvorni život

    Zanimljiv niz postova. Ili bolje reći - zanimljiv proces koji se odvija u tebi, a očituje se (i) kroz postove. U prethodnom postu si navela problem, ono što te muči (stara baterija), u ovom se pojavila već neka zraka rješenja - ljubav i to ljubav prema sebi. Meni sve to djeluje kao neki logični put, od zbunjenosti, neke vrste rastrzanosti, neke vrste nezadovoljstva, do spoznaje (vidiš, vidiš, spoznaje, onog što je rijetko za modernog čovjeka) da moramo pronaći i vidjeti, osjetiti sreću u sebi kako bi je mogli vidjeti i oko sebe. Kad je pronađemo u sebi, rješenje opet nije trajno. Iluzorno je očekivati kako će i ostali prepoznati kako smo mi otkrili da postoji to nešto, i to baš u nama, kao i da nam je jasno da postoji i u drugima. Okolina i dalje ostaje kočnica, barem neki njen veći dio i samo to žongliranje između unutarnjih procesa i poruka i kretanja i zahtjeva okoline ostaje izazov, ali na njega gledamo iz novog kuta.

    avatar

    07.07.2011. (07:32)    -   -   -   -  

  • tajanad

    uvijek trebaš voljeti sebe :))))

    avatar

    07.07.2011. (22:34)    -   -   -   -  

  • ksenija

    nice:)ego prepoznajemo on je onaj koji "brani" ,ljubav pak ,hehe kao potpuni smisao...izrečen,doživljen,ugodan,miran ...ljubav je osjećaj ...potpunosti.ljubav prema sebi iskrena preduvjet je života...ništa divnije nisam doživjela nego kada sam se "zaljubila" u sebe...to je vodilo ljubavi, pravoj ljubavi prema svim ostalima oko mene.čovijek koji ne uspije osjetiti to prema sebi nažalosti nikada neće uspjeti to ostvariti ni s drugim:prijateljom,partnerom...oni će mu biti samo štake koje pomažu da prijeđe određenu udaljenost.ti odnosi kao i odnos samoga sa sobom bit će uglavnom cikličan volim te,mrzim te...mogla bih dugo,dugo...predivno...voli sebe time sve popravljaš i to je sasvim dovoljno.ako ne učiniš više od toga učinila si užasno puno.

    avatar

    08.07.2011. (17:19)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    bravo...to je to:))))
    grlim te za ovo....

    avatar

    09.07.2011. (00:23)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Podloga tvog bloga je ista kao pedesetplus, moje prijateljice koja je otišla, ali njen blog još živi. Razmišljanja su slična, ponekad kao da nju čitam kad čitam tebe.

    avatar

    10.07.2011. (18:23)    -   -   -   -  

  • Soliloquia

    Ha,ha.....metafora iz teksta je i više nego odlična :). Volim čitati tvoja promišljanja jer uvijek steknem dojam da ona iz tebe naprosto izviru....nepresušno. U mnogima se nađem i sama, prepoznam, uspoređujem.....

    avatar

    11.07.2011. (14:56)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Tek kad naučimo voljet sebe, možemo da i drugima pružimo ljubav, nesebičnu, čistu... lijepa razmišljanja..

    avatar

    11.07.2011. (19:46)    -   -   -   -  

  • Andreaaa

    u sebe utočimo što više ljubavi prema sebi, pa će se ona prelijevati i na druge...

    avatar

    14.07.2011. (07:40)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @izvorni, ti uvijek tako spretno dokrajčiš svaku mogućnost da išta u temi ostane nedorečeno.
    I zato su mi tvoji komentari vrlo korisni.
    odlično zapažaš, inače. neću sad filozofirat, mislim da kužiš.
    lijepi ti pozdrav, i di si ti btw, pa nema te ništa na blogu.

    avatar

    14.07.2011. (19:40)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    pa, hvala. :) Nema me na mom blogu, jer mi se ne da pisati, ali posjetim blogove sa zanimljivim i poticajnim tekstovima, kao što često znaju biti tvoji. Vidim da je i ovaj novi tekst (komunikacija) s temom koja me zanima. Baš me zanima iz kojeg kuta si pogledala na temu...

    avatar

    15.07.2011. (07:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...