Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • nataša

    ček, hoćeš reć da patim od jednoitisa ako nisam zaboravila prvu ljubav ?
    a ja mislila da je to zato što imam slonovsko pamćenje ... :-P
    jer ... ko me sjebe tog ne zaboravljam ! :-)))))))

    avatar

    04.07.2011. (14:30)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Postoje pjesme za dijagnosticiranje takvog stanja: pustis neku od onih placljivih u kasni sat, poslije nekoliko pica i nepogresivo se odaju oboljeli.

    avatar

    04.07.2011. (17:09)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    Ahhhhhaaaaaaa, znači, od toga pati moja famozna K !
    Jel to tvoja riječ? Jednoitis ?

    avatar

    04.07.2011. (18:46)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Cijeli koncept nije, ipak predugo postoji da ne bi ljudi raspravljali o njemu, tako da više o tome možeš pronaći u engleskom kao "oneitis". Ali da, jednoitis je moja riječ... prvi put uporabljena u cijeloj hrvatskoj internet sferi :)

    @Nataša: ako se povremeno s nostalgijom ili boli zapitaš što je moglo biti (da je nešto bilo), onda da, to je blagi jednoitis ;)

    avatar

    04.07.2011. (20:25)    -   -   -   -  

  • nataša

    joj, ne, ne, ni u najluđim snovima !
    ispalo je najbolje što je moglo, napucao me, a sad me ljubi kad god me sretne ! :-PPPPP

    avatar

    04.07.2011. (22:15)    -   -   -   -  

  • Mjesečina

    Patila previše godina od tog i hvala Bogu izlječila se. Jedino mi žao protraćenog vremena....

    avatar

    05.07.2011. (00:37)    -   -   -   -  

  • Čokolada i pelin

    Stekla imunitet još u vrtiću, nitko nije nezamijenjiv:)

    avatar

    05.07.2011. (07:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kod mene vakum i baš je dobro

    avatar

    05.07.2011. (12:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Priljepak

    avatar

    05.07.2011. (16:22)    -   -   -   -  

  • poison ivy

    Sviđa mi se post i došla sam do zaključka da sam i ja tu i tamo patila od jednoitisa xD
    Nisam koristila tu TERAPIJU, al sam se ipak uspješno izlječila :D

    avatar

    20.08.2011. (23:32)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    ovo je izvrstan post. Jako mi se se svidja i vrlo je dobro pogođen....

    avatar

    27.08.2011. (21:00)    -   -   -   -  

  • PUTIN

    nije mi jasna jedna stvar, ako lik fasuje jednoitis da li ima smisla uopste da pokusava s ribom zbog koje ga je fasovo.. ?? pozz igniss, i postovi su ti odvala ! ;))

    avatar

    27.05.2012. (02:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala! Super nick btw :P Pa, nema potrebe otpisati je kao opciju, ali samo ti možeš ocijeniti je li to realna opcija. i.e., radi li se o curi s kojom je netko godinama u friend-zoneu i ona ne pokazuje ni najmanje indikacije da bi nešto više? Čemu se onda truditi? Ovisi košta li te išta održavati to kao opciju, tj. hoćeš li se zbog toga živcirati, hoće li tvoja igra patiti, itd.

    avatar

    28.05.2012. (14:25)    -   -   -   -  

  • PUTIN

    Ovako znaci, opcija je koliko toliko realna, sto se tice odnosa, isti razred(srednja skola), ne neko posebno prijateljstvo, a u zadnje vrijeme ona pokazuje neku vrstu interesa (mama joj rekla da je fin); daje komplimente ponekad, kod prekrizenih nogu koljeno najcesce naciljano kako treba, cesto lajka slike i statuse na fb itd. znaci ne pretjerano ali vidi se..... mala je poprilicno arogantna ali se u zadnje vrijeme mnogo bolje ponasa prema doticnom. On i ja smo prijjatelji i obojica citamo i primjenjujemo ove postove. On se zaljubio u nju ali igra na indiferenciju, znaci ono pomalo. Moje misljenje je bilo da uradi kao sto sam ja jendoj pa mi je uspjelo : "E cuj mala, ja lijep , ti lijepa , ajmo mi biti u vezi". Ako je izgovor da je previse iznenada onda reci"najbolje se stvari desavaju iznenada" , i ako se misli reci joj, uzmi ili ostavi, stalo mi je ali necu moliti. Mislim da se tu nema sta izgubiti. Dakle, tvoje misljenje ?? pozz.

    avatar

    28.05.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Sasvim legitimna situacija, iako dobivam dojam da on njoj svejedno posvećuje previše pozornosti (ne eksterno, nego u svom umu). "Glavom u zid" je u tom slučaju u redu pristup, samo nisam siguran ne bi li bilo bolje umjesto samo "izjave" (koja doslovno moli za ponižavajući friendzone) pozvati je vani. Ultimatumi, ako ona nije već privučena (a mislim da nije), su opasni jer je stavljaju pred zid. Možda bi bilo bolje nešto tipa "hej, dođi sa mnom na kavu danas ili sutra", i tamo napraviti eskalaciju.

    U svakom slučaju, slažem se da je nagli pristup sasvim dobar, ali to mora stvarno biti "uzmi ili ostavi". Ne "uzmi ili ću ja nastaviti biti tvoj zaljubljeni beta orbiter i smišljati kako te osvojiti sljedećih 6 mjeseci".

    avatar

    30.05.2012. (08:56)    -   -   -   -  

  • PUTIN

    upravo sam i mislio na samo uzmi ili ostavi, bez nagovaranja, moljakanja, i poklanjanja dodatne paznje poslije toga.. Licno sam to uspjesno isprobao na nekoj drugoj, koja je do duse vec bila privucena al et.. Hvala druze! ;)) pozz

    avatar

    30.05.2012. (13:01)    -   -   -   -  

  • Bova

    @Igniss: sad vidim od cega bolujem, jednoitis kazes? Zanima me kako se iscupati iz ovog stanje. Sve teze i teze podnosim sebe, ljude oko sebe, i ono malo energije sto imam trosim na lika koji me posteno izvozao zadnjih mjeseci. Jesi se kad nasao s nekim tko ima ovaj problem i svojim uputama mu pomogao? Stanje je alarmantno!!

    avatar

    12.03.2013. (08:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Bova: a što bi htjela, masažu? :D Jednoitis je uvijek težak, ali barem si napravila prvi korak: svjesno si priznala (i javno napisala) da je taj neki loš za tebe. Drugi korak bi bio da se svaki put kada razmišljaš o tome podsjetiš da se tako neće ništa promijeniti nabolje jer njemu to odgovara.

    Budući da je Jednoitis zeznuta stvar, ne očekujem da će te proći bez barem dva tjedna bezvoljnosti i depresije, kao da se odvikavaš od nikotina. Pokušaj se samo povući u sebe i raditi nešto što te usrećuje. Ali poslije toga napravi nekakvu promjenu, idi negdje s prijateljima ili obitelji, uključi se u neku aktivnost ili napravi nešto dobro za sebe što inače ne radiš. Moraš prvo prekinuti s tim, zatim malo ležati da se oporaviš i tek se onda trgnuti.

    Zvuči lakše na papiru nego u stvarnosti, znam. Ali i dalje tvrdim da je znati da je nešto loše za tebe prvi korak, tako da si na dobrom putu.

    Također bi te trebalo utješiti što, za razliku od nekih muškaraca, sasvim sigurno znaš da ćeš imati još prilika i da ne moraš raditi neke bolne promjene, samo pažljivije definirati što želiš.

    avatar

    12.03.2013. (12:51)    -   -   -   -  

  • Bova

    @Igniss: hvala na savjetu, nadam se oporavku. Sto se tice masaze, to je ok, ukoliko imas cvrst stisak.

    avatar

    12.03.2013. (19:16)    -   -   -   -  

  • edo

    U nekim primitivnim kulturama jednoitis nazivaju još i - zaljubljenost. Zamisli :)

    avatar

    03.09.2013. (12:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...