Komentari

marole.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ToxFox

    Gledala meč. Obožavam Klička, vidiš kako svatko ima drugačije mišljenje. Hladnokrvan, ogroman ! Meni izuzetno drag, ne znam zbog čega točno. Ali sam navijala za njega. A muž i sin za onog gnjaveža skakućućeg, kobru koja klekne svako 5 minuta?!.. I onda slušam ona dva tukca što komentiraju i pitam se, koji meč oni gledaju, a koji ja?!
    Uporno se dive onome Heyu, a tip osim skakutanja i izmicanja ništa pošteno nije napravio. Nije ni Kličko, ali je više od njega, Ako ništa zdimio ga je jednom za složit na pod. Žao mi što nije nokautirao malog napuhanka. A ja bih drage volje zapucala ona dva idiota što su prenosila meč. Ka da ih je netko platio da vide sve naj kod Heya haya ili kako li se već zove ona muha što je skakutala oko Klička

    avatar

    04.07.2011. (19:43)    -   -   -   -  

  • Brain Digger

    Kao i ToxFox, obožavam Klička... Gledala sam meč sva napeta, ali ne od njihove strastvene borbe, već od iritacije komentatorima... Stisnula bih ja i mute, ali onda se ne mogu čuti glasovi i buka u dvorani... Al' neka ga je Kličko ušutkao... Čovjek mu je najjače udarce zadavao dugačkim jezikom, izvan ringa, dok je tijekom prave borbe bježao po ringu.

    avatar

    08.07.2011. (17:22)    -   -   -   -  

  • Marole

    jebote, nisam znao da žene ovako prate boks.

    avatar

    10.07.2011. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...