@ voljela sam (smrzavati) umjetnike-nemoj me sad šarmirati, (poslije buš...) nego daj neš konkretno :) (ljubav ide i kroz želudac, da) :)) evo, naprimjer, sarma mi nije dobra smrznuta...općenito jela od kiselog kupusa... ili se varam? možda sam prekasno zamrzao sarmu...nakon par dana..
01.07.2011. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
:))))) kaj si ostal sam po ljeti doma...a....a? da vidimo...( pomozi čovjeku u nevolju vidra, ne zezaj) punjene paprike su oke...samo friško skuhane, a ne nakon par dana... šalša ...paradajz umak s mljevenim mesom isto može bit jako dobar.... al od sve smrznute hrane koju sam isprobala, slatkač mi je daleko najbolji...ipak...:) P.S. Nešto najfinije na svijetu ljeti su zrezani krastavci, sa sirom i vrhnjem, lukom i češnjakom, onak dobro rashlađeno i odma posluženo nakon rashlađivanja...baš sad to papam...njam...:)
01.07.2011. (20:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Živa si volja ... svaki put mijenjas poziv na komentiranje ? :-)))) Rijetko zamrzavam gotovu hranu. Obično sve pojedemo. Ali, recimo ... neki dan sam napunila paprike i zamrznula. Skuhala sam ih nakon par dana. Zapravo sam si samo skratila vrijeme pripreme. :-))) E, da, i gulaši su dobri smrznuti, tj. odmrznuti :-)
01.07.2011. (20:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako sad stvari stoje mogu jesti led, sladoled.... punjena paprika je jelo br.1, i 2, i 3 i...67.i 68...i .3765,3766,3767... :))) pa šalše, umaci i gulaši..... za tjesteninu, rižu, krumpir... u centrima sam uglavnom ljubovao sa konzervama....moram vidjet kaj ima smrznuto..da.. ...ne vidim hitnoću za ženidbom, kad punjene paprike mogu jesti odmrznute i bez toga... :))) kako stvari stoje sa recimo kuhanom junetinom i povrćem? i juhom od toga??
01.07.2011. (23:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
filovane paprike,su fine:)) ti tu spomišnješ punjene e pa ove se su ok smrznute...al moraju biti filovane:PPP ma zaboravi,,tjesteninu, krumpir...to dogotoviš usput...ostalo sve ide..al friško skuhano... dakle i juhice i ćušpajzi i gulaši i dinstano i špinat skuhan..ne zgotovljen...bla... ima masa fine klopice koja je gotova za pol sata..kaj se sad zamaraš sa smrzavanjem??.. ukratko...jedan dan kuhaš...pa pol od toga smrzneš...za drugi puta...jedino kaj je bolje imati mikrovalnu da bi se otopilo...
02.07.2011. (10:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iz mog dosadašnjeg iskustva:mlijeko se ne smrzava jerbo više ne bude homogeno, i alkohol s ene zamrzava jerbo nemaš u čem opalit takav minus, sve ostalo rekla bi stavi u kutiju od quatro sladoleda jerbo je zgodno za pakovanje, žao mi fensi tapervera u te svrhe:D i bubni u zamrz, that's all folks;)
02.07.2011. (13:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne volim smrzavati hranju jer time gubi dosta svojih hranjivih svojstava. Bolje skuhat koliko će se pojest. Ja smrzavam samo friško (ribu, povrće, voće, meso) nikad kuhano....
02.07.2011. (19:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro si me sjetila, imam višanja u rakiji, od prošle godine... :)))
kruh. kruh je izvanredan, ako ga se friškog smrzne, narežeš ma šnite. ili komade kolike ti trebaju.. odmrzne se u minuti, i bude kao svježi... a stari kruh je dobar za pohanje , pa preko abc sira,.. i malo krupne soli, odozgora kao piće paše samo mlijeko, uz pohani kruh ... ali nisam ga probao zamrznuti još.. :))
02.07.2011. (23:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vanda
Od šibice do kuhače - otkrivaš nam svoje talente. :)
01.07.2011. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
@ voljela sam (smrzavati) umjetnike-nemoj me sad šarmirati, (poslije buš...)
nego daj neš konkretno :)
(ljubav ide i kroz želudac, da) :))
evo, naprimjer, sarma mi nije dobra smrznuta...općenito jela od kiselog kupusa...
ili se varam? možda sam prekasno zamrzao sarmu...nakon par dana..
01.07.2011. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moljci su ga pojeli
ja smrznem vodu tako da mogu staviti led u piće kada sam mazohistički nastrojena (imam osjetljive zube).
01.07.2011. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
@ moljčica- od tebe se i očekivao minimalizam... :))))
01.07.2011. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
ne gubi nadu, twirl, ne gubi nadu.. ( to ja sam sebi neš mrmljam, ne obazrite se ) :))
01.07.2011. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
D.
knedle nisu dobre kad su smrznute pa se nakon odleđivanja idu praviti. budu baš neukusne.
ali ja ionako ne volim knedle.
01.07.2011. (20:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sarah Bernardht
:))))) kaj si ostal sam po ljeti doma...a....a?
da vidimo...( pomozi čovjeku u nevolju vidra, ne zezaj)
punjene paprike su oke...samo friško skuhane, a ne nakon par dana...
šalša ...paradajz umak s mljevenim mesom isto može bit jako dobar....
al od sve smrznute hrane koju sam isprobala, slatkač mi je daleko najbolji...ipak...:)
P.S.
Nešto najfinije na svijetu ljeti su zrezani krastavci, sa sirom i vrhnjem, lukom i češnjakom, onak dobro rashlađeno i odma posluženo nakon rashlađivanja...baš sad to papam...njam...:)
01.07.2011. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Živa si volja ... svaki put mijenjas poziv na komentiranje ? :-))))
Rijetko zamrzavam gotovu hranu. Obično sve pojedemo.
Ali, recimo ... neki dan sam napunila paprike i zamrznula. Skuhala sam ih nakon par dana. Zapravo sam si samo skratila vrijeme pripreme. :-)))
E, da, i gulaši su dobri smrznuti, tj. odmrznuti :-)
01.07.2011. (20:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
imaš u dućanima smrznute hrane u trgovačkim centrima
ugodan vikend
01.07.2011. (20:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Jedino što sam ja iakd smrznula bilo je meso (friško) i punjene paprike ! njih skuhaš, smrzneš koliko misliš da ćeš vaditi po potrebi i eto ga :)
01.07.2011. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Vidim sad da je i Zvončica rekla isto :))) eto.. potvrda !
01.07.2011. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moljci su ga pojeli
a ja sam mislila da se od svih žena očekuje da po cijele dane kuhaju, smrzavaju i odmrzavaju :D
01.07.2011. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ema
oženi se
01.07.2011. (22:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
metamorfoza
a smrzavanje emocija....za poslije, kada nam zatreba....? mislim onih dobrih...
ne znam otkud mi ova ideja:))))
01.07.2011. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
kako sad stvari stoje
mogu jesti led, sladoled....
punjena paprika je jelo br.1, i 2, i 3 i...67.i 68...i .3765,3766,3767... :)))
pa šalše, umaci i gulaši..... za tjesteninu, rižu, krumpir...
u centrima sam uglavnom ljubovao sa konzervama....moram vidjet kaj ima smrznuto..da..
...ne vidim hitnoću za ženidbom, kad punjene paprike mogu jesti odmrznute i bez toga... :)))
kako stvari stoje sa recimo kuhanom junetinom i povrćem? i juhom od toga??
01.07.2011. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
meso nemam potrebe smrzavati, jer uvijek ima friških šnicli za kupiti..za na naglo...
01.07.2011. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cistiliste
filovane paprike,su fine:))
ti tu spomišnješ punjene e pa ove se su ok smrznute...al moraju biti filovane:PPP
ma zaboravi,,tjesteninu, krumpir...to dogotoviš usput...ostalo sve ide..al friško skuhano...
dakle i juhice i ćušpajzi i gulaši i dinstano i špinat skuhan..ne zgotovljen...bla...
ima masa fine klopice koja je gotova za pol sata..kaj se sad zamaraš sa smrzavanjem??..
ukratko...jedan dan kuhaš...pa pol od toga smrzneš...za drugi puta...jedino kaj je bolje imati mikrovalnu da bi se otopilo...
02.07.2011. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
iz mog dosadašnjeg iskustva:mlijeko se ne smrzava jerbo više ne bude homogeno, i alkohol s ene zamrzava jerbo nemaš u čem opalit takav minus, sve ostalo rekla bi stavi u kutiju od quatro sladoleda jerbo je zgodno za pakovanje, žao mi fensi tapervera u te svrhe:D i bubni u zamrz, that's all folks;)
02.07.2011. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tinchica.
savjet - smrznuti baku i nije baš najbolja ideja ;)
02.07.2011. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mjesečina
Ne volim smrzavati hranju jer time gubi dosta svojih hranjivih svojstava. Bolje skuhat koliko će se pojest. Ja smrzavam samo friško (ribu, povrće, voće, meso) nikad kuhano....
02.07.2011. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina.
pomfri, kupovni smrznuti :)) baciš u fritezu kolko misliš pojesti i ostalo zamrzneš :)) haha, najjednostavnije :)
02.07.2011. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
dakle, pomfri da, baku i mlijeko ne...
i dalje vodi filovana paprika, samo... čime ju filovati?
02.07.2011. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vanda
konkretno? evo ti deserta... višnjama puniti tijesto, nakon odmrzavanja. :)
02.07.2011. (22:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
twirl-dječak sa šibicama
dobro si me sjetila, imam višanja u rakiji, od prošle godine... :)))
kruh.
kruh je izvanredan, ako ga se friškog smrzne, narežeš ma šnite. ili komade kolike ti trebaju..
odmrzne se u minuti, i bude kao svježi...
a stari kruh je dobar za pohanje , pa preko abc sira,..
i malo krupne soli, odozgora
kao piće paše samo mlijeko, uz pohani kruh ... ali nisam ga probao zamrznuti još.. :))
02.07.2011. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sredovječni udovac
Hobotnica je bolja ako je bila smrznuta. Manje ju poslije treba tucati, mislim tuci, mislim lupati cekicem, ma znas sto mislim.
03.07.2011. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...