Komentari

nides.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Moralo bi vrijediti ! To su pretpostavke, niz njih, da muškarac bude sretan što te ima. Iskreno, ono o čemu ne pišeš, psihološki status, je slijedeća ključna stepenica. Mislim da tu pucaju mnoge naizgled lijepe priče. O želji govorim, želji za muškarcem, određenim, i koja traje. To je ljepilo koje nama pokriva i popravlja sve moguće "sitne" nedostatke i neusklađenosti. Osjećaj da trebate baš nas u baš ovom, svakom trenutku. Ili većini njih. A to je teško odglumiti, postane vam naporno s vremenom ako nije iskreno. A iskreno je zapravo prilično rijetko, ako gledamo duže vrijeme, godine. Muškarci funkcioniraju jednostavnije, ako im se žena svidi, požele ju i sasvim ih zadovolji, to je naprosto to. Stanje koje traje bez stalnih usporedbi i procjena. I različitih zaključaka kroz vrijeme. Što je, mislim, vama teško. Napisao sam nedavno negdje ovdje da mi se čini kako je vama sex priličnim dijelom sredstvo za mnogošta, ne sam sebi svrha, poveznica među muškarcem i ženom, pa se, možda i nesvjesno, znate njime poigravati, manipulirati. Što onda mi sasvim lako pogrešno shvatimo i doživimo i eto ti problema.

    avatar

    08.07.2011. (09:04)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ne znam da li je zbog sunca ili zato što je petak (kao...zadnji radni dan u tjednu, meni ne) ili ima nešto u horoskopu, planete se posložile, bla-bla...ali, naletjela sam na nekoliko vrlo sličnih postova.
    I meni se, u zadnje vrijeme roje slične misli, a onda pomislim...da li bih mogla tako živjeti? Da me se mazi, pazi, udovoljava svim mojim željama, čak i onim neizgovorenim...Ne znam.

    avatar

    08.07.2011. (15:46)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ma daj, Mamice, uozbilji se! Da li bi mogla...ha,ha,ha....znaš jako dobro!!!

    avatar

    09.07.2011. (10:01)    -   -   -   -  

  • Kritika i samokritika jedne plavuše

    Uzbudljivi - sex u braku je legalna prostitucija, kao i općenito u životu, žene koje su manipulatorice njime mogu svašta postići. Najteže je kada ta želja nestane, a nestane prema osobi s kojom dijeliš postelju, onda se svašta roji po glavi. Psihologija je u svakom odnosu - carica - ali ako nekog iskreno voliš onda voliš i ono dobro i ono loše!
    Mamice - očito je sezona "kiselih krastavaca" i duži ljetni dani i sveopća siutacija dovelo do toga da se analizira, odmata, zamata sve u što nas okružuje. Mnogo nas je nesretnih, razočaranih - i vjeruj, o da mogla bi biti, kao i ja - razmažena ženica.

    avatar

    09.07.2011. (19:33)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mda...jedina velika mana te krasne teze o velikim i bezuvjetnim ljubavima jest njihova rijetkost. Nešto poput vanzemaljaca, svi pričaju o tome, ali ih je malo, jako malo, vidjelo.....Ne želeći uopće reći da ne vjerujem kako ipak postoje, dapače nadajući se da postoje, čini mi se da za većinu slučajeva važi pravilo ljubav donekle, s ograničenim dometom + ugodna svakodnevnica, korektna materijalna i obiteljska podloga uz obostrani trud....tako nekako. Ako hoćeš to nazvati prostituiranjem, Ok, ili izvjesnom trgovinom, kompenzacijom, svejedno! Nekakav funkcionirajući mix razuma i osjećaja, strasti i kalkulacije, valjda.... Samo što je u takvoj, načelno održivoj situaciji, uvijek nekako otvoren bok, nezaštičen od lutajućih kometa, bilo na kojoj strani. Prokletstvo čovjeka jest želja, u bilo čemu, oko čega nije sasvim zadovoljan i ispunjen, svejedno bila to hrana, karijera, moć, ljubav ili sex. Nisu li naši osjećaji, pa i sexualni kapaciteti, sasvim angažirani, obraćamo pažnju uokolo i svašta postaje moguće. Uza svu moguću teoretsku kontrolu uma!

    avatar

    11.07.2011. (09:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...