Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • pero

  Druga slika, mladic u sredini kadra bas i ne odobrava fotkanje. ;)

  avatar

  30.06.2011. (16:39)    -   -   -   -  

 • DenMla

  Pero, kak' si ga spazil!
  Možda si dečec samo češka surlu :o)

  avatar

  30.06.2011. (17:08)    -   -   -   -  

 • start magazin

  pero, dobra opaska! ;o)
  Ja sam ga isto malo mjerkal kod fotkanja pa mi se učinilo da si ipak samo kopa nos ... u stvari, činilo mi se da je veći otpor fotkanju bio kod cura koje su se skupile uz samu zgradu Džamije tako da ih onda nisam ni snimio.

  avatar

  30.06.2011. (19:46)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  Cure se uvijek "ne vole fotkat", iako su one koje prednjače u takvim tvrdnjama najčešće one koje imaju najviše svojih slika na Facebooku i sličnim sajtovima... Inače ova bandera sa tenisicama je zakon! :D

  avatar

  30.06.2011. (22:26)    -   -   -   -  

 • start magazin

  Fotografu, imaš potpuno pravo sa svojom tvrdnjom! ;o)
  Inače, meni je već palo na pamet da si napravim nekakvu vizitku sa imenom bloga i mailom pa da jednostavno dođem ljudima koji mi izgledaju potencijalno neraspoloženim za fotkanje pa im ispričam što radim i pitam ih jel OK da ih snimim. Povremeno mi se dešava da me ljudi pitaju što fotkam (pogotovo kad se radi o prizorima tipa stare ruševne kuće, stari znakovi itd) pa onda kažem da to radim na projektu očuvanja sjećanja na izgled grada (što u stvari i jest istina, samo je projekt moj osobni, a ne društveni ili tko-zna-čiji ;o) ) o reakcije su u pravilu vrlo pozitivne.
  Naravno, ne mogu s tom pričom prići mladim ljubiteljicama skejtera ;o) ali bi zaista mogao iz "ilegale" prijeći u otvoreni pristup tipa "Oš' na blog il' neš?" :;o)

  avatar

  01.07.2011. (09:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...