Komentari

zgubidanije.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • kowalski

    Ah kakva čast, nakon toliko vremena novi post. Ja kao vrlo neskroman i latantno bahat ovih dana, odmah ću zaljepiti i prvi komentar dok to nije učinilo "staro nepoderivo kljuse". Da li je ovo neka najava come backa ili sam come back lično i personalno? Kako bilo da bilo, jasno je da te je motivirala prva zvanična stotka nakon ni manje ni više nego 4 godine. Puno je vode trebalo proteći Savom dok Cimi shvati da braća Rvati više vole znoj i suze nego Ekskluziv sa Tatjanom Jurić.
    Bilderi su se i na moje čuđenje i prijatno iznenađene ovaj put pokazali vrlo izdržljivim.

    avatar

    28.06.2011. (19:56)    -   -   -   -  

  • Bronca dronca

    A, jebote, ja tek drugi :) Boga mi te opako motivirao ovaj trek kad si postao nakon dvije i pol godine :)

    avatar

    29.06.2011. (20:31)    -   -   -   -  

  • seti

    Ma sva je neka povijesna godina, Mukki uzeo traversu, a da se ne ide gazit na divlje svinje uzeo bi možda i v140 (iako možda još i bude, ali sumnjam tjedan nakon maratona).
    Pa Goran u strašnoj konkurenciji AntePešića, koji me jako podsjeća na Brajkovića, tako moćno uzima velebit i kandidira za ligu, za koju mu od početka dajem najviše šanse na kladari, iako je Bojan još jak.
    Od 2006 Brajković-Rajković fajta nismo imali ovakva dva moćna laka trekera, staro kljuse je uvijek tu za vratom, njega već smatram konstantom u rangu broja pi.
    Za mene je uvijek svaka pobjeda mjerena jakošću konkurencije, a ova Goranova sad je takva jedna moćna pobjeda da se piše u red najvećih. Lako je pobijediti kad ti se jedan jači izgubi na smetlištu dok se drugi spiči koljenom u kamen, ali ovo kad te ganja Brajković br 2, uz vodećeg lige i tipa kom fali samo još ta zvjezdica da dobije onu Šimunovu ubergej šarenu...

    avatar

    30.06.2011. (08:30)    -   -   -   -  

  • kowalski

    ma znaš da je kljuse homofob, on bi i namjerno izgubio samo da ne dobije gej šarenu zvijezdicu. ali da,...strast se opet vratila u hrvatski treking. dogodine će se autobusom u chamonix.

    avatar

    30.06.2011. (12:25)    -   -   -   -  

  • malo drugačiji sportovi

    E da šamoniks, ja sam išao par puta noćnim vlakom za Veneciju, tamo proveo sat-dva oko Santa Lucije psujući starog hrvatskog dušmana i smrdljive mu kanale, onda još pol sata -sat po Milanu (ili Torinu, meni je to same shit, ovisi koju vezu ubodeš), pa lijepo iz lokalca do Aoste razgledavaš Val di Aosta, sa hrpom dvoraca/utvrda. U Aosti se isplati napraviti sat-dva šetnju, jer je to stari rimski brlog, sa puno arhitektonskih ostataka tog vremena. Onda bus do tunela (Kucmajer) i još jedan kroz tunel. Ma jednostavno, samo 5-6 presjedanja, što je super kad ideš nazad strgan i prepospan.

    avatar

    30.06.2011. (12:39)    -   -   -   -  

  • zagorila

    evo me sišla s konjevače, ma nema veze kaj sam izgubila fajt bitno da sam završila trku :)
    bilo mi sjajno makar sam zadnji dio odradila malo laganijim tempom ;)

    čestitke šampionima! tadeju je bilo prekrasno gledati kako savladava te strmine prekrivene kamenjem koje se izvrće pod tenisicama...

    navijačima pussse :*

    avatar

    30.06.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • darija

    a Fero...kako lijepo da opet pišeš...
    uvijek kad se nečeg sjetim iz naših početničkih dana tražim to na tvom blogu..
    a na spomen Velebit trekinga odmah mi dođe slika tebe u bijelom kompletiću kako sjediš u hladu ispod onog malog stabalca gdje smo se sreli mislim 2007e..

    avatar

    30.06.2011. (20:58)    -   -   -   -  

  • seti

    bijeli komplet s turbanom na glavi? To je mogla biti 2007, kad je bilo onako pakleno vruće pa sam negdje na rujnu odustao. Taj bi susret bio na usponu sa Vaganca na Veliko Rujno, zar ne? TI i Maik ste naišli ak se ne varam. Pa kud se toga sjeti... Ja se tebe uvijek sjetim vezano uz onaj zajednički trening za Himalaju, točanje nogu u potoku Paklenice na kraju progona po kanjonu Male P. :)

    avatar

    01.07.2011. (08:27)    -   -   -   -  

  • darija

    da,da Fero...taj kompletić...u tom trenutku sam bila sama, a onda kad je počeo padat mrak čekala sam ko će prvi naić na Stapu...pojavio se Maik pa sam sa njim nastavila....
    nema većeg gušta od točanja nogu nakon sati i sati hodanja...

    avatar

    02.07.2011. (14:09)    -   -   -   -  

  • verb

    drago mi je vidjeti slicna razmisljanja, i meni je onaj stari, dugi Velebit emotivno jaci, kak velis epski i nekako smislen, the Put... ovaj novi je bio sirova snaga s puno okrjepnih tocaka... ali dobro, Velebit je Velebit i uvijek je predivno biti tamo.
    a i vremena su se promijenila, nekada je nadahnuce bilo jedina dodatna oprema a sada su svi osim sto su nabrijani, ujedno i spremni fizicki i psihicki, sposobni orjentirati se, tehnicki su opremljeni i tako to... fakat jaka konkurencija i ok, to je veliki plus, toliko puno finisera...
    a propos starih utrka.. revival stare Ucke bi isto bio zanimljiv, makar kao neorganizirani underground event... ah, kada se sjetim te 2003. i mene u zeninim tajicama (a iznad jos i skijaske podfutrane hlace - da mi ne bu zima, ne :)

    avatar

    03.07.2011. (12:10)    -   -   -   -  

  • seti

    Hmmm, noćna Učka po zimi... Može :). A ta sjećanja nas veterana, divota je sjetiti se pionirskih poduhvata. Kad se nije znalo što to sve zapravo znači, može li se uopće i kad je sve bilo prvi put. Obožavam te trke koje se pružaju od-do, bez kruženja na početnu lokaciju. U tom smisli meni je i stari Mosor na listi za ponoviti, onaj cijeli greben

    avatar

    04.07.2011. (10:23)    -   -   -   -  

  • kowalski

    mukki je prolongirao ultra trail du micka za kraj ljeta, no tko će na to čekati?!

    avatar

    07.07.2011. (16:34)    -   -   -   -  

  • seti

    10-godišnjicu? U kolicima možda. Micku kasnije i meni paše, jer em imam posla em sam neki niskoenergični još od 100tke, iako sam je ultimativno prešetao čuvajući se baš za micku. Kakav kreten moraš biti da ne treniraš 6mj, onda napraviš 1mj trenige i otrčiš 50km traverse, pa opet pauza mjesec dana i onda 100km, kao trening za 140? Svi lončići su mi se polupali.

    avatar

    08.07.2011. (15:25)    -   -   -   -  

  • darija

    A Fero...super si napisao....
    "A ta sjećanja nas veterana, divota je sjetiti se pionirskih poduhvata. Kad se nije znalo što to sve zapravo znači, može li se uopće i kad je sve bilo prvi put."

    baš mi je super da sam bila dio toga...sada je sve drugačije i nije to više to...
    baci Fero oko na http://www.troideicimbri.it....dosta ti je mjesec dana treninga:)...ide nas ekipica od 10-15 ljudi...

    avatar

    12.07.2011. (17:52)    -   -   -   -  

  • seti

    E Daro, još i bih ali sam u Grčkoj taj vikend. Možda se bar na Olimp popnem ;)

    avatar

    12.07.2011. (18:29)    -   -   -   -  

  • Krešo Karas - Jaska

    Micka 140 uber alles, jedina sličnost s ovom V100 je što je bilo mlako u cilju, kao u nekoj lokalnoj trkici. Uđeš u cilj a teta (Janko) kao da radi u državnoj firmi te nezainteresirano upiše i to je to.A kad se sjetim starta, svi su navalili kao da je utrka na 5km (moj prijatelj Darko Žalac i Pecik).

    avatar

    20.06.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...