Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Siniša

  http://www.youtube.com/watch?v=IYW1NDaWmVA

  dobro je reka Vuco...

  avatar

  26.06.2011. (12:12)    -   -   -   -  

 • mcmlx

  ovo me vraća u davnu prošlost dok sam čitao "Bravo" i dr.Sommer :))

  avatar

  26.06.2011. (16:03)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  ti si se počeo igrati nekog savjetnika za izgubljene slučajeve:)? a) samo zato što je netko divan i krasan to ga ne čini idealnim partnerom za svakog, na to se ne treba ljutiti b)jizz fakin krajst pa zar je moguće da netko bude ovako mutav??? čudi me do koje mjere ide to apsolutno moram bit s nekim kompleksaštvo...

  avatar

  26.06.2011. (17:04)    -   -   -   -  

 • reaper

  Joanna has left Stepford - ti si glupa i treba ti otkidat sisu...

  avatar

  26.06.2011. (23:32)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Jesam, Joanna! Zapravo, već dobijam neke sugestije :D Ja isto mislim da se na ovu situaciju ne treba baš ljutiti, dapače normalno je da mlada lijepa cura (pretpostavljam da je bila takva) uvijek ima nekoliko tih beta orbitera oko sebe tako da je vrlo rijetko single. Samo stvara zanimljive slučajeve kao ovaj.

  I izbrisao bi ovaj komentar ispod tvog da me ne uhvati toliko smijeh kad god ga pročitam

  avatar

  27.06.2011. (09:02)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  nije problem, naime nemam sise, a moja glupost je činjenica i kao takva nije uvredljiva;) doduše posebno volim takve anonimne poteze očajnika, isti se jasno vjerojatno u lice ne bi usudili ni pisnuti, čisto onako, održavanja dinamike radi;)))

  avatar

  27.06.2011. (10:46)    -   -   -   -  

 • Memory

  Često spominješ alfu i betu, ali trebaš imati na umu da ono što je za jednu ženu alfa za drugu će biti beta. Isto vrijedi i za ženski spol. Za tebe će jedna žena biti apsolutna alfa, savršena dok će netko drugi slegnuti ramenima i reći ''ništa posebno''. To se dobro vidi iz onog članka Cure koje vole kretene u kojem je Camacho za one dvije cure alfa, dok za većinu drugih žene nije čak ni beta nego samo dno dna.

  avatar

  27.06.2011. (17:57)    -   -   -   -  

 • MrGigo

  Nisam znao gdje da postavim to pitanje (jer sam prek mobitela, i drugdje ne znam tipkati - a vezano je uz tematiku, nadam se). Što to znači da glavno obilježje "drolje" nije broj partnera, već licemjerje?
  Hvala

  avatar

  26.04.2014. (17:36)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Znači otprilike ovo.

  Zamisli da si muškarac koji bi htio biti u vezi s jednom curom i jednog dana imati obitelj. Što bi ti u toj situaciji bilo važno kod njenog karaktera?

  1. da je lojalna, i.e. neće te ostaviti ili prevariti ako upadneš u financijske probleme, oboliš od nečega, etc.
  2. da zna planirati unaprijed, nije impulzivna, i ima daleki horizont
  3. da su stvari koje je uzbuđuju i seksualno privlače unutar razumnih granica koje joj ti kao muškarac možeš pružiti na dulji rok
  4. da razumno shvaća život i ne pribjegava racionalizaciji
  5. da se ponaša konzistentno, a ne da tebi prodaje jednu priču, a drugima drugu

  Gdje tu ulazi broj partnera? Broj partnera je vrlo snažan indikator svih 5 stavki. Recimo:

  1. cura s puno partnera vjerojatno nema puno lojalnosti inače ih ne bi skupila toliko. Naravno, moguće je i da je bila samo s muškarcima koji su nju ostavljali, no uzevši u obzir da žene biraju na seksualnom tržištu i imaju ogromne mogućnosti izbjegavati takve muškarce, to je rijetko opravdanje.
  2. cura s puno partnera vjerojatno ne razmišlja o dugotrajnim posljedicama svojih djela i živi impulzivno
  3. cura s puno partnera je nakon višestrukih emocionalnih brda i dolina oguglala na nove osjećaje i treba joj puno veći intenzitet faktora privlačnosti (status, mišići, novac, visina, igra...) da se osjeti zadovoljna s nekim. Ako se ne osjeća zadovoljno, prije ili poslije će neminovno puknuti i otići, a ako je manje sposobna osjećati se zadovoljnom, znamo što slijedi...
  4. cura s puno partnera ima puno veću šansu racionalizirati zašto "ona nije kao one tamo" jer je ona uvijek imala razlog za spavanje s nekim
  5. cura s puno partnera je s mnogima od njih spavala vrlo brzo ili čisto iz hira, a pred muškarca za kojeg se odlučila vezati postavlja razne prepreke, čekanja i tretira ga puno lošije nego druge prije njega

  E sad, niti jedna od ovih stavki nije apsolutna. Teoretski je moguće (upoznao sam i osobno pokoju ženu koja je dolazila blizu, te također čitam blog jedne - vidjeti linkove na "The Honest Courtesan" na lijevoj strani bloga) da žena ima puno partnera, a ipak niti jednu od ovih 5 negativnih stavki. To moji ženski čitatelji pogrešno nazivaju "samopouzdanom/samosvjesnom ženom", ali nije važna etimologija. No kako je mala šansa za to, broj partnera se koristi kao vrlo jak indikator navedenih 5 negativnih osobina. Kako muškarac postaje iskusniji i mudriji, s vremenom postaje sve sposobniji detektira te osobine direktno, a ne ih samo predosjećati kroz njen broj partnera.

  Bilo kako bilo, broj partnera je indikator drugih negativnih osobina, kao i obrnuto - no negativne osobine su ono što je zapravo važno. Broj partnera je sporedna stavka.

  Dakle, teoretski gledano, moguće je da je žena spavala s tisućama muškaraca i svejedno je krasna osoba za dugoročno vezivanje, brak i obitelj: lojalna, mudra, skromna, poštena i konzistentna. No za 99% to nije slučaj.

  avatar

  27.04.2014. (20:32)    -   -   -   -  

 • MrGigo

  Hvala Ignisse.

  Lijepo je da imamo takvog stručnjaka za muško-ženske odnose i pripadajuću tematiku.
  Pomogao si mi savjetima na blogu u mnogim situacijama sa curama.

  MrGigo

  avatar

  30.04.2014. (15:16)    -   -   -   -  

 • Malj sudbine

  Evo gotovo identicne price pronadjene na forum.hr:

  pozdrav ljudi!
  evo ukratko , godinu i pol sam sa svojim dečkom u ozbiljnoj vezi
  i prema naslovu vidite što je moj problem.
  radim sve što mogu da izbjegnem seks, čak sad dok je zimsko doba namjerno se nalazim s njim ujutro tako da popodne kada je mrak nebi moglo doć do seksa u autu (hahahahaha), imamo stan u kojem živimo zajedno kao studenti a ondje mi je nekako teže izbjegavat seks,no uspijem izmisliti uvijek nešto pa odgodim seks.
  zadnji put smo se seksali prije 3tjedna, nekako mi je čak palo neki dan i da odgodim toliko dugo seks da se poklopi točno u dan da nema seksa
  inače nešto se samnom događa a nemmam pojma šta.
  dečko je stvarno super,dobrica,pametan,voli me jako,pomaže mi kad zatreba,a ja se nekad (namjerno) ponašam kao najgora kučka što on (najčešće) ne zaslužuje. (Poznato?)
  u zadnje vrijeme nam je gadno porasao omjer svađa/seks u korist svađa.
  no nije tako oduvijek bilo,prije sam jedva čekala da se nađemo samo radi seksa,pa smo se znali sms-at seksualno, telefonirat..a u zadnje vrijeem ispada da se samo seksamo kad sam pijana.
  i on je to uočio, želi to popraviti,a sad sam muu maloprije rekla da mi je postao seks odbojan i da nije stvar u njemu.
  i on je naravno ljubomoran i lud jer zna i sam da sam se sa bivšim dečkom (koji mi se u zadnjih mjesec dana počeo javljati znala i po 5x dnevno seksati tijekom cijele veze ,ali ta veza je trajala samo 3mjeseca, čak smo se taj bivši i ja tijekom dopisivanja dogovarali za seks (a ja nisam djevojka koja bi prevarila dečka!! ) pa sam se znala čak i napalit pri samoj pomisli da se nađem sa tim dečkom i sl) a dotle ovaj moj sadašnji je jadničak kojem ja uskraćujem seks, a bivšem bi dala bez problema.
  a ipak ne bih htjela sa bivšim biti ponovo u vezi jer je najjednostavniji opis situacije između ta 2 dečka "s konja na magarca"
  sa sadašnjim nemogu prekinut jer ipak mi je stalo do njega, pa godinu i pol sam s njime.sa sadašnjim se toliko gubi strast da su nam kave postale mučenje,šutimo,od poljubaca se ne "žvalimo" nego su (p)ostale samo platonske pusice,dakle kemija rapidno pada.
  sada plačem,neznam kaj da radim.pomozite mi ,barem da čujem vaše mišljenje

  To je napisala autorica. A evo i mog savjeta. Muskarci, kad vam cura pocne uskracivati seks dulje od dva tjedna (a na pocetku veze je cesto davala i seks je bio dobar) sjetite se ove dvije price i pronjusite dobro da li tu nesto smrdi.

  avatar

  18.07.2016. (02:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...