Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • daniela

    a nisi mislio? pa šta danas nego sex sells? znaš ti to dobro. uostalom- ajd reci da nisi namjerno otvorio tim temama?!?pametan marketinški potez: 1. čakra ignite pa polako educiraš hrvatice i hrvate kako do tač d skaj? a čini se da imaš i izvjesnu kompetenciju u polju te abecede koja ti dopušta taj samouvjeren pristup potreban za dobrog predavača :) (mislim na onaj oshov citat da je "seks = abeceda kojom se može napisat najgore smeće ali i najuzvišenija poezija")

    avatar

    25.06.2011. (12:37)    -   -   -   -  

  • javascript: void(0);

    vuces fore za kompletan blog sa jebenog 4chana. kak ti nije bed?

    avatar

    25.06.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Pozdrav od mene.....

    avatar

    25.06.2011. (13:40)    -   -   -   -  

  • krule

    Ignise....ego će ti splasnuti istog trenutka kad ti kažem da imaš tkz "lažni brojač posjeta". Naime radi se o brojaču koji svaku posjetu računa PUTA 2. Lako to možeš provjeriti tako što klikneš na "refresh" i vidjet ćeš da se brojčanik povećava za 2. Dakle ovu svoju posjetu prepolovi na 2 i to je realni broj posjeta. Tih "lažnih" brojača ima na webu koliko hoćeš a i sam sam u početku imao taj brojač pa mi je bio sumnjiv. Također imaš program koji se zove "statcounter" gdje detaljno možeš pratiti statistiku bloga...od unikatnih posjeta blogu do onih koji se vraćaju na tvoj blog. Skini ovaj brojač koji sad imaš i stavi neki koji ti broji točno jer kad tad će ti to netko prebacivati pod nos. Svaki početak je težak. Drž se. ;)

    avatar

    25.06.2011. (14:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @daniela: džentlmen nikad ne otkriva ;)
    @javascript error: zaboravio sam da leglo trolova na 4chanu ima monopol na cijelu ljudsku seksualnost. Idem im poslati cvijeće i ček.
    @Krule: hm, kao ego brojač? Pomislio sam da, uzevši u obzir promet, možda jednostavno bude posjet od nekog drugog istovremeno, ali to što kažeš ima smisla. Thx! p.s. sad sam malo proučio i čini mi se da to nije to countera nego do browsera. Firefox ima nekakav zaobilazan pristup u kojemu se njegov posjet broji duplo. Kad refresham u Chromeu, Exploreru ili Operi, broj se pomakne samo za 1.
    Anyways, instalirao sam Google Analytics za sebe, a ovaj ću ostaviti kako je i malo više pozornosti obratiti na njegov rad.

    avatar

    25.06.2011. (14:54)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Neeeeeeeeee... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
    Zašto bi mi kenjali jer sam single???? Još mi i govore: ej, najbolje ti je sada kad si sama. XD

    avatar

    25.06.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • Terminal

    Koliko tisuća? Čovječe, pa tebi ne gine kolumna u Večernjaku!
    Samo naprijed!

    avatar

    25.06.2011. (16:45)    -   -   -   -  

  • Terminal

    Ne, nema nikakvih tajni, ali ne razumijem pitanje, možeš mi precizirati?
    BTW, AdSense?... hmmm, ne znam koliko od toga realno možeš imati koristi...

    avatar

    25.06.2011. (20:02)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Zašto imate brojače ? ! Nije mi jasno...

    avatar

    25.06.2011. (21:18)    -   -   -   -  

  • krule

    AdSense ima smisla ukoliko imaš izuzetnu posjećenost (čitaj - preko nekoliko tisuća ljudi dnevno) što je za jedan blog jednostavno nemoguće. Znam čovjeka koji je napravio preko 40 tak internet stranica (mislim sa joomlom) raznog sadržaja...i jadan se cijeli mjesec ubija nebi li održavao te stranice i dobije 500 kuna mjesečno od googla. Istina dobije, al ispada da mu je radni sat vrijedan 1 kunu :)
    Drugi frend je isto bloger na ovom blogu...ima adsense...u godini dana je zaradio ravno 14 eura s tim da isplata ide kad dođeš do 70 eura...znači za nekoliko godina će dobiti 70 eura. Doduše vrijedi probati...jer kako kaže stara narodna - ko nije probao, nije se usrao.
    Ne letiti visoko jer blog je zajebancija a ne zarada ;)

    avatar

    25.06.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tox: brojač nema nekog posebnog smisla, ali dobro je za ego :P

    Pa da, ne bih ni ja ulijetao u to osim ako ne bih postao baš tako planetarno popularan. Zapravo, nisam siguran da li blog.hr uopće to dopušta ili te odma bannaju ako pokušaš. No mislim da je kod pisanja dobra stvar što ima stalnu i kumulativnu vrijednost - svaki dobar članak koji se nadovezuje na druge dobre članke gradi nešto. Zasad je to samo san...

    Uberi ovog tipa koji pati od megalomanije, ali i živi od nje: http://www.stevepavlina.com/
    “Why is getting a job so dumb?  Because you only get paid when you’re working.  Don’t you see a problem with that, or have you been so thoroughly brainwashed into thinking it’s reasonable and intelligent to only earn income when you’re working?  Have you never considered that it might be better to be paid even when you’re not working?  Who taught you that you could only earn income while working?  Some other brainwashed employee perhaps?”

    avatar

    25.06.2011. (22:09)    -   -   -   -  

  • Terminal

    U pravu si, bolje je, ali nije mi to baš o glavu, kužiš, a i bilo je ovdje svojevremeno podosta tehničkih problema, pa podosta nekih glupih upadica koje je najbolje ne spominjati i tako... Sve u svemu, meni je blogger (blogspot) dobar utoliko što tamo nikada ništa ne šteka, ali opet, velim ti, sve je to stvar ukusa.
    Lijep pozdrav!
    PS Slažem se i u pogledu brojača posjeta (na blogspotu je, recimo, nešto realniji).

    avatar

    26.06.2011. (00:04)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Stavi još gole tete i standardna pitanja koja muče osmo- i srednjoškolce i začas si na šest znamenki. :D
    *Bilo bi više takvih da se više priča o drugom zakonu termodinamike. :J

    avatar

    26.06.2011. (02:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...