Komentari

tempo-zivota.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Helada

    Bok! Dobrodošla! Vidjela sam te kod Miie i tvoj mi je stav odmah bio zanimljiv kao potpuno različit od moga jer je mene iz ,,tih emo stvari" izvuklo sasvim suprotno - kad sam sama sebi dopustila loše se osjećati bez obzira na one koji bi sve dali da žive kao ja, postalo mi je puno bolje, kad sam si prestala to predbacivati, kad me obveza na zahvalnost prestala proganjati. Htjela sam i hoću tu spoznaju podijeliti sa cijelim svijetom kako bih, ako ikako mogu, još nekome pomogla da se izvuče, a sad vidim da neke može izvući i ono što je mene guralo u još veći ponor... Vrlo zanimljivo, potiče na oprez. Međutim, sve oko nas potiče na oprez.
    Također, zanimljivo mi je da ne želiš epitet ,,posebna". Opet me potiče na oprez, jer to je najveći kompliment koji bih nekome dala. Otrežnjavajuća je spoznaja da ima onih koji ga ne žele. Doista je teško ugoditi svakomu.
    Ja ipak još uvijek vjerujem da je moguće smanjivati svjetsku tugu i nadam se da me to uvjerenje nikad neće napustiti, makar mi želudac stalno grize spoznaja da će me tuga definitivno nadživjeti. Moguće je ipak učiniti nešto malo, zar ne da jest?

    avatar

    19.06.2011. (17:10)    -   -   -   -  

  • Anc.

    Hvala na srdačnom pozdravu.
    Normalno je da nije isto kao i moje.. Svijet nebi bio zanimljiv da je sve isto, ali eto. Mene je izvuklo to da sam u jednom trenutku, kada sam mislila da je kraj, povuklo iz ''crnine i bjede života'' misao kako neki naprosto vrište od volje za životom i život im i je sve. A ja tako ne zahvalna,. Joši dan danas osjetim nekad čudnu tugu i čudne crne osjecaje, valjda se toga ne možemo rješiti.
    U nečemu smo iste, i ja se nadam da ovaj svijet može biti bolji. Ali toliko je loše energije i ljudi da ce to ipak ostati želja kojiu ćemo nositi u grob! :)

    avatar

    19.06.2011. (20:20)    -   -   -   -  

  • Anc.

    slažem se svakako i ne opovrgavam tvrdnju da može ici na bolje, moglo bi se napraviti nešto sitno (jer sumnjam da mi možemo napraviti neku veliku stvar) što bi imalo učinka na pojavu osmjeha :)

    avatar

    19.06.2011. (23:39)    -   -   -   -  

  • Exodus

    u EU ćemo uć točno na moj 18. rođendan za dvije godine. da, sad je smješno, al sjetit ćeš me se tada.

    aaah :')

    avatar

    20.06.2011. (00:02)    -   -   -   -  

  • Anc.

    onda kada budeš radio/la žurku za rođendan napravi odmah i za dobiveno članstvo :D

    avatar

    20.06.2011. (10:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...