Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • NF

    i mene

    avatar

    14.06.2011. (10:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    znači jelena je prošla ko sirijka... kaže stari winston da jedino čega se trebamo bojati je sam strah

    avatar

    14.06.2011. (11:03)    -   -   -   -  

  • odmak

    Sve je stvar mjere. Bemu miša maloga meni i mojoj pomirljivosti. Budi pozdravljena. Proći ću kroz Ploče negdje za dva tjedna, jednu subotu, je si li za neku kavu?

    avatar

    14.06.2011. (11:25)    -   -   -   -  

  • Ribac

    na žalost ista je i beskonačna...

    avatar

    14.06.2011. (12:26)    -   -   -   -  

  • annabelle

    O svasta... Evo sad bas citam, jadna zenska! I dobro je rekla, da je vrlo neugodno i potencijalno opasno upravo zbog konteksta a i ti muslimani onda idu ganjati te jadne zene po cijelom svijetu pa ih ubijaju u honour killings, uzas.
    Nesto je rekla za Facebook, ucinilo mi se da je rekla da je imala te slike privatne a da ih je neko opet ukrao, ali ne kontam, kako ako se ne vidi ako nisi prijatelj? Ali definitivno upozorenje svima koji svoje fotke (i fotke svoje djece) kelje po fejsu i twitteru, ne znam samo sto je njima u glavama da uopce ne razmisljaju sto se sve moze od toga izroditi (posebno ako jos i stave ime i prezime i gdje zive i gdje rade i gdje su isli u skolu, mislim, halo?)

    Samo da ispravim, ona ne studira na Royal College of Physicians, ona radi kao administrativac na Royal College of Physicians.
    Ispravljam samo zato jer se na College ne moze studirati, to je ime za instituciju koja okuplja sve registrirane interniste u Engleskoj nakon sto poloze ispite iz specijalizacija i dobiju taj broj koji ih stavlja na specijalisticki registar. Colleges jednostavno reguliraju specijaliste, pisu protokole i postavljaju ispite - oni ti daju specijalizaciju i kazu kad si ju uspjesno zavrsio. i iz svojih krugova biraju ispitivace za nove grupe specijalizanata.
    Svaka specijalizacija ima svoj College ( Royal Colleges of Surgeons, Royal College of General Practitioners, Royal College of Psychiatrists itd itd). Kod nas bi trebalo takodjer biti ekvivalent ali ne znam kako se kod nas to zove.
    Opet sam se iskrivila od smijeha na nas nebulozni prijevod stranih vijesti. Oni vidjeli rijec College i odmah "studira" a sve strane vijesti jasno kazu da radi kao admin. Ne razumijem, kako se uopce moze tako suptilno pogrijesiti?

    avatar

    14.06.2011. (12:44)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    Nadam se da se Jeleni neće dogoditi ništa loše, jer znajući koliko poremećeni fanatični muslimani mogu biti, za očekivati je da su već počeli tragati za njom da je zakolju, s tim da taj odvratni glagol koristim u doslovnom smislu.

    Čovjek koji je zamutio svu tu kašu mora kazneno odgovarati jer je doveo ljudski život u opasnost. A Guardianu pokude na njihovoj sporoj reakciji.

    avatar

    14.06.2011. (14:16)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @NF, kužimo se.
    @neverin, i samo zbog te izjave stari je zaslužio nobela... (nastavak dva reda niže)
    @odmak, ako je to onaj praznični vikend, nisam tu. no za kavu uvijek jesam. imaš mejl?
    @Ribac, ...a albert je svoga nobela zaslužio zbog ove ;0)
    @annabelle, evo - ispravljeno! hvala!
    @Sadako, žena se našla u neobranom grožđu, mogli su joj na leđa naslikali i metu, ne bi bilo velike razlike. kao i uvijek, nedužan mali čovjek na osobnoj razini - plaća cijenu ustupaka divljaštvu na općoj svjetskoj razini. a opća razina, što mnogi zaboravljaju, uvijek kreće od osobne. bumerang efekt.

    avatar

    14.06.2011. (14:46)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Pokusavam bjezati od gluposti na sve raspolozive nacine, ali mi ne uspijeva. Zbog vijesti kakve si prikazala vise nemam snage pratiti dnevni tisak - pogotovo hrvatski. Lp :-)

    avatar

    14.06.2011. (23:04)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Bellee, mogli bi reći da ga mi ne pratimo, ali ono uporno prati nas. potpunog bijega nema.

    avatar

    15.06.2011. (14:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @poštovani Severino, hvala! poruku primih, zbog očuvanja vaše privatnosti je zbrisah, razumjet ćete, budem vam odgovorila mejlom.

    avatar

    15.06.2011. (21:03)    -   -   -   -  

  • alexxl

    I mene isto

    avatar

    15.06.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • barba

    jedina dobra stvar u mraku je- skuribanda.

    avatar

    15.06.2011. (22:12)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alexxl, doista, sve nas, s razlogom.
    @haha barba, eto, to je moć pozitivnog razmišljanja ;0)

    avatar

    16.06.2011. (00:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...